It´s a beautiful day..

Yes, it´s a beautiful day och den har utnyttjats till max:) Idag kommer bli det kortaste inlägget någonsin och kommer förmodligen gå till historien..
Jobbade som vanligt 7.30 -8.45 i morse, efter det skypade jag med mamma och pappa. Har inte pratat med dem på jätte länge känns det som så det var verkligen kul:) Som vanligt pratar jag på om allt och inget, haha!
Det var inte vilken skype som helst, nästa gång jag ser dem ser jag dem nämligen i verkligheten!!! Det är för mig helt ofattbart och jag kommer inte inse det förrän jag ser dem rulla ner för rulltrappan på Los Angeles flygplats och det blivit kram och gråtkalas i någon timme, haha! Efter att snart inte sett dem på 6 månader så kommer de bara stå där helt plötsligt..Lycka!

Efter skypen var det tänkt att jag skulle till beachen med Mona, men blev tyvärr ändrade planer så jag gick ner och byggde mitt egna lilla bo på stranden i min ensamhet. Med ett par bra tidningar, bra musik och stekande sol mådde jag bra:) Helt perfekt dag idag, inte för varmt, inte för kallt, inte för blåsigt, inte för stilla. Lagom är väl ordet! Lagom är bäst, svensk som man är! Kul att lagom inte ens finns i engelsk översättning, haha! Tecken på att svennarna alltid ska vara så lagom hela tiden, ingen bättre än den ena! Jag gillar dock ordet lagom..
Nu vet jag inte riktigt varför jag analyserar ordet lagom här, detta inlägget skulle ju bli kort..

Efter 4 tim på stranden var det dags att bege sig till gymmet, en härlig och svettig timma blev det allt!! Nu är klockan snart 7 på kvällen och jag börjar jobba igen!
Se där, det var min dag, kort inlägg va?
Får verkligen hejda mig själv att inte skriva så¨tangenterna glöder..

Imorgon är kanske planerna att ta en roadtrip till Santa Barbara över dagen med Sofia. Har hört att det ska vara en riktig college stad. Beror på om jag behöver jobba på kvällen eller ej, annars ska vädret bjuda på strålande sol och 28 grader och då blir det väl stranden kan jag tänka mig:)
På söndag däremot, då har vi riktiga mega planer....Jag, Sofia och Nathalie ska till SIX FLAGS!!!! Screw Liseberg, Screw Gröna Lund...SIX FLAGS kommer bli gryyymt! Om inte jag minns fel är det en av världens största nöjesfält...känner redan hur jag nästan lyfter från stolen. Så sjukt taggad!!!!

2 min tills jag börjar..att bo på jobbet har sina fördelar:)


Kommentarer
Postat av: Loppan

waaa, de låter som en toppen dag. Hoppas det är sjukt läskiga grejer där :D

GO GIRL !

2010-03-27 @ 10:32:17
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0