earthquake - dream?

Varför känns det som något skakar? Varför skakar persiennerna? Varför skakar hela rummet och sängen? Helt yrvaken som jag var inser jag iaf att det är en jordbävning som pågår..det slutar skaka, jag tittar på klockan som står på 4am mitt i natten..det börjar skaka igen och sen tog det slut!! Okej det där var en jordbävning..tog en stund innan jag somnade om igen, men när klockan ringde 9.55 var jag lite osäker på om det var en jordbävning eller en dröm, men om det var en dröm var den äckligt verklig i så fall! Går upp och läser nyheterna på datorn för att få klart för mig om jag drömde eller inte..inga nyheter om någon earthquake inte!
Inte en chans att jag drömde..

Gör i ordning mig och åker till frisören, finally:) När jag sitter där med folie i håret säger den andra kunden..
- OMG, did u guys felt the earthquake this morning?
Tänkte väl det, det var alltså en jordbävning, messade även min värdmamma som sa att det var en jordbävning, så då har man varit med om det också. Önskade dock att det hände på dagen så man kunnat fatta vad som hände lite mer..för lite coolt var det faktiskt:)
Gjorde som sagt slingor idag för första gången i USA, så ni kan förstå att det var nödvändigt. Blev så sjukt nöjd måste jag erkänna! Blev perfekt färg, naturligt precis som jag ville, så nu är man blond utan utväxt igen! Känner mig som en ny människa, dessutom blir brännan mer påtaglig nu, yihha! Här använder de ingen hätta utan kör bara med folie, vilket fungerade riktigt bra!!!
105 välspenderade dollar!!!

Haha, idag när jag tankade bilen hade jag alla rutorna nervevade och när jag tankat klart och ska hoppa in i bilen ser ja hur en liten äcklig fågel skitit ner hela innedörren, på kanten, sätet och ratten...Jag vill inte ens veta vad den fågel käkat, men den borde definitivt lägga om sin kost...FYY! Är dock glad att jag inte hoppade in 1 min tidigare, haha!

Idag har det vart HOT här, 30 grader och stekande sol!! Och sommaren har inte börjat, eller hur var det??
kl 3 idag kom det en kille hit som skulle träna CPR och choking med mig och enligt Kristy skulle det ta ca 1 tim..det tog 4 tim. 4 tim av min lediga dag..Jag är dock väldigt glad att jag gjort det, för det var jag själv som ville göra det ( inte i 4 tim däremot ) men känner mig mycket säkrare nu om det skulle hända något med barnen.
Usch, det var så jobbiga situationer, jag och killen var ensamma hemma och han ska visa på mig och ja på honom..jag var inte bekväm med att ligga över honom och göra hjärt-lungräddning kan jag säga...han däremot verkade inte ha bråttom. 
- Okay, let´s do it again...
- OR let´s be done, ville jag bara säga......................
Han var snäll och trevlig och så, men fy jag är glad att det är över. Jag blir tyvärr inte certified, men det var jätte seriöst med skriftligt och fysiskt test. Yes, jag klarade båda!

Där gick mina gymplaner upp i rök:( Inte bra!
När han åkte 7pm hämtade Sofia upp mig och vi åkte till Wholefoods och käka dinner, väldigt mysigt som alltid:) Sen cruisade vi runt lite i redondo, hermosa m.m.

Imorgon åker mina värdföräldrar till Colorade på skidsemester och är borta till söndag, vilket betyder att jag är ensam med barnen och kommer jobba i stort sett 24/7. Det kommer nog gå bra, har mest lite ångest inför nätterna, för jag vet att jag inte sover bra när jag är ansvarig för barnen. Dessutom vaknar de typ 5.30..
Barnens faster från New York kommer förmodligen hit och hjälper mig över helgen, väldigt snällt!!

Nu ska jag sova och få min sista nattsömn innan dagarna.

Tusen tack för alla kommentarer från förra inlägget och alltid också dessutom! Blir överlycklig, det vet ni:)
Keep up the good work!!!!


Kommentarer
Postat av: Lollo ♥

haha min kompis sa med att hon hade varit med om en earthquake. (hon bor med i cali). Men fy så läskigt D:

Men asså kan ju tycka att du borde dela med dig av värmen faktikst D:här ligger ju fortfarande snön kvar :(

2010-03-17 @ 14:26:58
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: Loppan

Pernilla, sjukt dåligt av mig att inte kommenterat så mycket på så länge. men haft mycket att tänka på med tanke på att jag troligvos lämnat jkpg i fyra månader i sommar.



Men allt verkar vara bra och en jordbävning hoppas jag inte du behöver vara med om mer. Fast ändå coolt att allt bara skakar lixom.



Njut där borta. ett år går fort snart åker du hem !

<3 vi saknar dig.

2010-03-17 @ 17:37:50
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Getingen

Waaa...galet att vakna upp och hela rummet skakar. Antar att man inte riktigt fattar vad som händer :) då har du även hunnit vara med om en earthquake, spännande :)

Kul att det blev så bra i håret...man vet ju inte hur äämrikarnarna är när det gäller sånt. Själv ska jag snart till Solle och piffa till mig innan resan. P&K

2010-03-18 @ 08:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0