OC fans? Läs följande..

Butter Crunch Cashews är precis vad jag gnagar på just nu och vet ni hur goda de är? Nej det vet ni inte, men jag ska tala om för er att det är himmelriket att stoppa in dem i munnen. Nöt monster som jag är kan det inte bli bättre! Yum!
Förlåt för min dåliga uppdatering men det har vart en busy helg och tom med mitt rum har vart stökigt, då är det illa, haha! Jag städar alltid upp innan jag somnar i vanliga fall, annars mår jag inte bra i själen, men inte i helgen, haha! Så, hur såg söndagen ut? 
Jo, jag började med att gå upp med kidsen, Parker stod med penna och block vid min säng redo att gå upp kl 7.00am. 7am va rikigt sent ändå, så lite sovmorgon tackar vi för! Blev de vanliga rutinerna med frukost, tv m.m. 
Slutade 9.30 men familjen hade köpt biljetter till Kaylas första dans show och självklart ville jag gå:) Har vart med henne på lektionerna och kollat, jag har tom lärt mig dansen av att titta, haha! Exakt sådana här shower har jag gjort så länge jag kan minnas så jag blev nästan rörd av att titta på henne. Det var en show som hela dansskolan satte upp, så olika åldrar och stilar. Det var på ett riktigt konsert hus så ingen liten mini scen här inte och ni ska bara veta hur seriöst det är. Kläderna ser ut att kosta flera tusen per dansare, de ska ha smink tom 3 åringarna, haha! Vi hade också kostymer på våra shower men så proffsiga hade vi inte! Har inte bilder nu men jag lovar all lägga upp när jag fått dem:) 
Iaf, att titta på barn som dansar kan väl inte bli mer underhållande, en kliar tittar på scenografin, en annan kliar sig i rumpan en annan snurrar runt när alla andra sitter, haha! Jag skrattade så jag grät ibland, vissa kids hade nog ingen aning om vad de gjorde där uppe. En skit kul grej var när alla satt ner med ansiktet mot publiken och en liten tjej sätter sig och fläker upp rumpan mot publiken, haha! Riktigt kul var det!! 

Körde hem och gjorde mig i ordning för äventyr med Nicole och dagen började med ett besök på Long Beach aquarium och det var hur kul som helst ska ni veta! Vi och kidsen, haha! Det var super stort, fint och allt från hajar till den konstigaste räkan. Allt var verkligen häftigt, tyvärr glömde glömde jag min kamera på dans showen så Nicole har alla bilder, men jag uppdaterar med bilder så fort som möjligt! Vi klappade hajar, fiskar och det roligaste av allt vi gick in i ett omringat ställe med massa fåglar som flög runt och om man köpte mat och gav dem hoppade upp och satte sig på axeln eller handen och självklart gjorde vi det:) Nicole var grym med fåglarna, jag måste faktiskt erkänna att jag var lite halv rädd, fåglar är så aggresiva, haha! Men jag gjorde det!!!
Efter några timmar åkte vi mot Manhattan Beach och besökte Menchis, kan ni gissa vad det är?
Rätt, ett Frozen Yogurt ställe, yum! haha, jag har klippkort där så jag får den 10e gratis!! Jag ska spara mig i en vecka för den 10e, jäklar vad stor den ska va!
Efter en liten förrätt åkte vi till Whole Foods och köpe Sushi, Nicole är beroende av Sushi, det enda den tjejen tänker på, haha! Köpte sushi och hade myskväll hemma hos Nicole, med middag snacks och det bästa av allt vi gjorde upp grymma planer för de kommande månaderna!!
Vi vill göra precis samma saker, älskar det så vi har gjort upp en lista som säkert består av 30 saker, minst! På söndag blir det Bungeejumping, jag vet inte vad jag gör, kommer förmodligen dö, men det är ju en annan sak. Skydiving, ska till San Diego i juli och ut på Kajak utflykt, man åker in i grotter m.m hur coolt som helst, sen ska vi till Sea World och simma med delfiner dagen efter i San Diego. Vi vill verkligen få in Canada någon helg och besöka Nigara fallen.
Hennes familj har hus i Palm Springs som vi gärna får låna, Waaa, Love palm springs så vi ska försöka åka dit en helg och glassa och försöka rida kamel, haha! Vi har de konstigaste ideerna ibland, men äntligen någon som vill utforska och uppleva:) Spänning i livet är mitt motto!!
Nicole har listan ska lägga upp den någon gång men nu till rikitgt coola saker..
ALLA OC FANS HÅLL I ER...
Nicole har hittat en karta där man kan hitta var alla OC scener spelas in, de flesta iaf och alla husen vart de ligger m.m. Här har ni hemsidan!!
http://www.seeing-stars.com/oc/
OCH när vi började läsa inser vi att typ hälften av allt ligger HÄR I MANHATTAN/HERMOSA/REDONDO BEACH. Skolan som Johnny och Marissa går på kör jag förbi varje vecka, mall avsnittet ligger 10 min bort, massa parkeringar och restauranter ligger här. Det är så cooooolt, massa saker jag inte lagt märke till men som jag kör förbi eller går förbi varje vecka!!! Där Ryan spelar fotboll det ligger 10 min från mitt hus...waaa!!
Så nu ska vi besöka ALLA dessa platser och ta kort på allt:) Ska nog ta några av motellen där Julie brukar gömma sig med Luke i helgen, yeeey! Strippklubben där de träffar Kirsten syster och Paris hilton måste vi också kolla in, haha! Jag är så lycklig!

Så ja vi har sjukt många planer, vi börjar bli lite stressade för jag är som ni vet inte ledig helger vilket hon oftast är så blir svårt att hinna med allt, men vi ska börja klämma in saker på veckodagarna:)

Idag har det bara blivit jobb, gym och åter jobb. Kom precis hem från Target förresten. Håller på med ett litet projekt till min kära farmor, mormor och morfar:)

Hade många saker att berätta känns det som men nu glömde jag av allt pga OC snacket, haha! Iaf tiden går ruskigt fort, på lördag har jag vart borta i 8 månader vilket innebär 4 kvar. Sommaren vill jag inte ens tänka på hur fort det kommer gå, vi kommer i stort sett vara borta varje helg. Om 3 veckor åker vi till New York t.ex. Crazy! Jag är snurrig i hela huvudet, ingen aning om vad jag vill med livet här just nu, men vet inte om jag är klar här om 4 månader. Tanken på att vara hemma om 4 månader är självklart underbart för att få träffa alla men samtidigt vet jag inte om jag är redo. Well, jag blir inte klokare av att grubbla!

Mamma, jag ska svara på ditt mail så fort jag kan och alla andra, vilket innebär imorgon!
Nu MÅSTE jag kolla The Bachelorette, min värdmamma sitter nere och kollar men hon har snart kollat klart och jag ville göra detta först så hann inte kolla med henne men ibland sitter vi  och messar varandra när vi är på olika våningar i huset, haha!
- OMG, you have to see what Jesse just did..( or whatever we are saying, haha)

Bilder kommer! Ta hand om er och varandra!!
Måste avsluta med en klok sak jag lärde mig på en lektion under skolan i Maryland.
" Make informed decisions"
ett exempel är om du blir tillsammans/gifter dig med en kille som vart otrogen mot alla sina tidigare flickvänner är sannolikheten väldigt stor att han kommer vara otrogen mot dig också, eller låna inte ut pengar till personer som du vet aldrig betalr tillbaka. Ni förstår innebörden, det är verkligen så sant! Nu var det väldigt självklara exempel, men ibland skyller man ifrån sig så mycket och spelar dum att man inte visst men det går att lista ut saker för att undvika dumma beslut. Självklart lär man sig av sina misstag men det är en annan sak.
En liten tankeställare till er alla och mig själv också såklart!!

Va fasen alltid blir det jordbävning när jag bloggar...en liten denna gången men igen, haha! Lustigt! Tror det vart 5 eller 6 sedan jag kom hit!

Kommentarer
Postat av: Getingen

Tack för ännu ett fantastiskt inlägg! Du ska bara veta hur bra din blogg är :) Love!

2010-06-15 @ 17:39:14
Postat av: Anonym

du, är det sant att det ska komma en ny säsong i OC? :D

2010-06-15 @ 21:34:37
Postat av: Loppan

waaaa !!!!!

:):)

åk dit !!!

2010-06-15 @ 22:46:26
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hoppa du bara!!!! Jag vet vad du kommer att skrika när du slänger dig ut från bron. Maaaaaaaammmmmma hjäääääälp. Eller ??? Ha det så kul och visst är det bra med utmaningar i livet???



Många pussar och kramar Mamma.

Älskar och saknar dig massor.

2010-06-18 @ 11:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0