June 11th.

Ännu en dag avklarad i det stora landet, läskigt vad fort det går! Detta får bli ett kort inlägg ( I will try ) för jag sitter här med nymålade naglar och de får inte förstöras, haha! 
Igår messade min värdpappa mig när han kom hem ( jag var i mitt rum ) och frågade om allt gått bra, 2 min efter får jag ett till mess: 
- Wow, the house looks GREAT! Thank you so much!! 
Jag som hade lite dåligt samvete att jag städade lite halvt, men var så sjukt trött, fast tydligen såg han ingen skillnad:) De är alltid så tacksamma för saker man gör, och av den anledningen gör jag även sakerna. Ge och ta!!! Jag gillar att huset är städat och fint, men hade aldrig gjort det om jag inte fick cred för det!! När min värdmamma kom hem idag berättade hon hur min värdpappa ringt till henne och berättat hur städat allt var, så snällt! Jag städar alltid upp på samma sätt, men tror de var extra förvånade pga att jag haft barnen hela dagen utan break och ändå hade städat eller nåt, hursomhelst så är jag glad att de uppskattar det:)
Gick runt och städade lite när barnen tittade på tv och min värdpappa precis kommit hem och han bara: Huset var helt otroligt fint igår, jag ringde till Kristy och berättade det och då frågade hon om inte hon höll det så fint och skrattade. Så kul för min värdmamma erkänner verkligen att hon inte är någon höjdare på att hålla ordning:)
Jag måste verkligen påminna mig själv om vilken bra v-familj jag har, för nuförtiden är det ovanligt att faktiskt få en bra familj. Jag hör nästan bara skräckhistorier eller problem så man ska vara tacksam! Nu vill jag inte skrämma er blivande au pairer, men allt är ge och ta, glöm inte det!!

Det senaste känns det verkligen som jag är en del av familjen, barnen springer in på mitt rum på morgonen, Parker kom in 30 min sedan för han vart hos en kompis och sa hej och frågade vad jag gjorde. De har alltid vart gulliga men de känns som mina syskon! Vi kan bli arga på varandra och nästa sekund kramas som aldrig förr:) Åh, spelar ingen roll hur trött jag kan bli på dem ibland jag tycker om dem så mycket att det finns inte och jag vill inte ens tänka på den dagen då jag lämnar dem!

Nu vet jag inte vad som hände med mina paranteser här, haha! Det jag vet är däremot att det är STUDENT där hemma nu och jag får en konstig känsla i hela kroppen som säger ta mig tillbaka!! Jag vill inget ánnat än att bara göra om allt!!! Bästa dagen någonsin. Grattis alla iaf, och njut!!

Dagen har bestått av jobb i 10 tim, som innebar alla möjliga ärenden hit och dit, mycket bil hit och dit tycker jag! Hann med en sväng på gymmet idag också, annars inte mycket mer faktiskt!
Imorgon blir det jobb, sen gymmet, efter det blir det lunch med Mona som innebär Frozen Yogurt:) Jobba igen 2-8.30pm efter det blir det bowling med Nicole:) STRIKEEEEE! Fram med skillsen nu..
Blir tyvärr ingen bungeejump på söndag, ringde idag och det krävs en hel dag till det så måste ta en annan dag tyvärr:( Jag som är sjukt taggad!!! Istället blir det nog en sväng till Long Beach Aquarium på söndag, haha! Ska vara sjukt stort så kan nog bli kul:)

Åh, har kollat dubbelavsnitt av so you think you can dance nu och det är helt obeskrivligt hur grym det är! Har suttit och lipat, skrattat, lipat, skrattat i 2 tim!! Grymt!
Nu är det dags för mig att få lite sömn, men först ska jag nog göra mig av med lite saliv eftersom jag inte kan svälja, haha! Här ska inga detaljer utelämnas:) Sorry!

Ha en bra fredag gott folk och tusen tack för alla fina kommentarer igen! Love em!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0