Midsommar med Anna Anka.

Glad midsommar till er alla får man väl börja med! Antingen är ni väl på efterfest, tar sista varvet runt stången, några av er sover som stockar och några är nyktra som aldrig förr! Vad ni än gör hoppas jag ni har en kanon bra midsommar, en solig sådan!
Känns som det var evigheter sedan jag uppdaterade, vet därför inte var jag ska börja. Börjar med gårdagen för den kommer jag ihåg, haha!
Eller nu kom jag ihåg när jag slutat i onsdags kväll åkte jag över till Nicole för att fixa med våra Bungeejump videos, men piss på dem. Vi filmade med Ipods och vi vill redigera dem, klippa vissa delar, vilket vi gjorde men nu kan man inte spela upp eller ladda upp på FB. Inte bra! Får se hur det blir med det där.
Jag har vart helt död denna veckan, på riktigt och inte gjorde jag det bättre av alla gårdagens aktiviteter. Kunde bara inte stå emot och sova kan jag göra i graven, även om jag gärna hade föredragit mer sömn denna veckan. Så, torsdag kl 9.00 kom Mona och Nicole hem till mig och vi var ready for some suuurfing! Eller Boogieboarding, haha! Vi började med att duka upp och äta frulle på stranden, vilket var super mysigt:) Efter väldigt mycket ätande hoppade vi ut i vågorna med våra brädor. Yihaaa, it is SO much fun!!!!! Jag garvar seriöst konstant när jag är där ute. Så grymt kul!! Man spolas upp på stranden som en stor fet strandkrabba och ligger där helt livlös med 7 liter vatten i lungorna, haha! Men vad gör det:)

Redooo! Mitt hus i bakgrunden btw.



Haha, älskar denna bilden! Typ så det slutar:)




Hej, vad hände med vigheten?


Ja det var grymt kul kan jag lova er! Jag började jobba kl 12 så blev 2 timmar för mig. Torsdagens jobb bestod av Beachparty på stranden för Parkers klass, eftersom det var sista dagen av skolan! Eller nej vänta det var i onsdags det, haha! Ja då var party hela dagen lång, i går var det Parkers B-day party som bestod av Lasertag, så större delen av dagen gick åt till det.
Vad hände när jag slutat???
Jo, det var svensk midsommar fest på  klubben Les Deux i Hollywood och det är inte vilken klubb som helst, The Hills spelas in därifrån, eftersom de festar där och om ni googlar det är de flesta kändisarna där. Måste ju erkänna att ja tkr det är coolt, då jag är lite kändis galen. Det var 3 rätters middag, med sill och lax m.m. midsommar stång och väldigt seriöst så jag ville verkligen gå även om jag skulle dö av trötthet. Fick med mig min tyska lilla vän Nicole, haha! Tysk som svensk, whatever, haha! Vi slutade vid 8 tiden båda två så vi gjorde oss redo och åkte in till Hollywood. Vi missade tyvärr middagen men Nicole hittade Swedish Fish och gnaga på istället ( godis fiskarna ). Vi fick 2 feta X på händerna eftersom vi är under 21. De kunde nog inte gjort större kryss, haha! Men efter 2 minuter där fick vi 2 kontakter som kan fixa in oss på många klubbar även om det är 21, bara att vi får kryss på handen och nästan inga klubbar gör så. Kontakter, kontakter, det är allt som krävs! Hon jag snackade med var host för festen och var svensk och fixar fester hela tiden, så nu har jag hennes mobilnummer, yihaa! Och måste man dricka så kan man göra det innan, eller ngn annan köper till dig. Inte mkt svårare än så!
Så, ja det var dj med svenska artister, lite ABBA, Robyn, Agnes bla. Midsommarstång och svenskar här och där! Jag och Nicole hängde vid baren lite och jag kollar bak och tror att jag ska svimma, seriöst! Där sitter ANNA ANKA, hollywoodfrun ANNA ANKA i soffan. What?? Nicole visste inte vem hon var så hon fattade inte min reaktion riktigt, haha! Jag blev helt galen!!
Okej, jag går inte härifrån utan ett kort på oss ihop. DEt är ett måste! Efter ett tag tog jag mig mod. Vi kommer aldrig ses igen ändå.
- Hej ursäkta att jag stör..skulle jag kunna få ta ett kort tsm med dig?
- Eh, jag får tyvärr inte det. Det är min manager som bestämmer det och jag får inte ställa upp på bilder.
- Nehe okej, va synd.
- Om du vill kan du ge mig din adress och jag skickar en bild på mig och signar den.
- Ehhhh.. ( så cool är du inte ) mm, visst, ska se om jag kan hitta papper och penna.
- Tack så jätte mycket och ursäkta att jag störde.
- Ingen fara!
- Hej då Ankis, haha!


Va faaaasen!! Jag skiter väl i om jag har ett kort på henne, haha! Jag vill ha en på oss tsm!! Så nej jag gav aldrig min adress, såg henne inte igen efter det heller. Men ah, jag tycker fortfarande det är coolt! Loppan frågade om hon var ful, haha!
Hon såg precis ut som i TV tkr jag faktiskt och pratar lika drygt också, haha! Hon var INTE där med Paul, någon annan äckel gubbe.
Ja de va nice. Midsommar med Anna Anka är inte varje år det händer!
Jag och Nicole var så sjukt trötta vi satt i en soffa och lyssnade på ett Live band och båda kunde typ somna där, så vi åkte hem och var hemma vid 1 tiden. Jag är fortfarande så glad att vi gick, det var skit nice!! Träffa lite svennar och komma ut i vimlet. Dessutom precis utanför klubben är ett av ställena där OC spelas in, när de blir utslängda från en klubb, så vi ska dit och ta fler bilder:)

Öppnade garage porten som alltid när jag kom hem och gick in, snubblar på en sko när jag kommer in för jag ville inte tända,haha! När jag går upp i trappan tänds lampan och jag ser Parker och Don stå på "bron" i huset och titta ner. Ehm, Hi, It´s me..
Oh, hi, Parker heard the garage door open and got scared. Haha, stackarn!!

Efter några timmars sömn började jag klockan 8 imorse och seriöst jag gick upp som en jäkla Zombie, jag kunde knappt hålla ögonen öppna, det var hemskt, men värt det:) Min värdpappa åkte till Vegas idag och jag, kidsen och min värdmamma åkte till Palm Springs.
Jag och Kristy hade långa diskussioner hela vägen i bilen idag om allt möjligt, bla förlängning och gud min värdmamma började typ gråta när hon skulle förklara hur bra relation hon tyckte vi hade. Jag blev också helt tårögd, haha! Men det kändes bra att prata och fråga lite om förlängning och de säger att de gör precis allt för att jag ska stanna, jag kan åka hem 2 gånger till Sverige om jag vill ( jag betalar för det sj såklart ) men ja massa, sen var det diskussioner om livet, the oc, m.m. Haha! Hon var så söt och sa:
- Ibland tycker jag det är skönt att bara åka iväg med dig utan Don för då får jag umgås mer med dig. Ahh, så gulligt sagt!! Kan inte vara mer lyckligt lottad över hur bra relation jag har med min v-familj. Självklart ser man väl brister i folk, men inget jag kan klaga på.
Vi åkte även och hälsade på Kristys faster som är sjuk och det var det värsta jag sett på länge. Jag vill inte gå in på detaljer, men jag hade tårar i ögonen länge efter den stunden och samtalen jag och min v-mamma hade efter det.
Man måste vara så tacksam över vad man har och jag började typ lipa av tanken hur lycklig lottad jag är med min riktiga familj, vänner och släkt! Finner inte ord! Ville bara komma hem och krama er alla!!!!

Nog om det jag måste avsluta snart! Väl framme i Palm Springs, Herrrejäääklar vad varmt. 43 jäkla grader i luften. Tänk då soolen! Fy fasen vad hot det är här, men nice! Hoppade i poolen en stund när vi kom sen nu ikväll har vi vart iväg med deras kusiner och ätit på en skit cool japanesisk restaurang där man sitter runt ett bord och de lagar maten framför dig, så coolt och så gott!!! YUM!!!



Familj+kusiner!


Då sover man i poolhuset igen:) Love it! Så skönt att ha sitt egna place. Ska försöka sova nu, hur det nu ska gå till, det är cp varmt här inne. AC ska tydligen vara på men så mkt skillnad gör det inte..PUH! Det är 30 grader på natten så kan inte direkt öppna dörren, haha!

Det var den uppdateringen det, vi stannar här till söndag och jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till MB och bara ha en lugn vecka för det har vart sjukt mkt på G det senaste. Gillar det, men jag vill bara lugna ner mig lite, och ladda inför NY city, dit vi ska om 1 vecka!

Glad midsommar igen älskade familj, vänner, släkt, läsare!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Wohoo! Inte alla som får fira midsommar med Anna Anka! Synd att du inte fick ett kort på er tillsammans, grymt bra att du gick fram iaf :)



Miss & Kiss!



(3 dagar kvar till Australien yeey)

2010-06-27 @ 11:10:52
Postat av: emmi

Pillan, ska du förlänga ditt år här?

2010-06-28 @ 22:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0