Friday night in the U.S

Friday night in the U.S visst låter det nice? Haha, man vet aldrig hur dagarna slutar här, men det är väl lite av tjusningen med livet antar jag!
Gårdagen började med jobb 7.30-9.00, åkte direkt till gymmet efter att skjutsat Kayla till skolan. Väl hemma gjorde jag mig i ordning för lunch med Mona. Lunch innebär Frozen Yogurt såklart:) Mmm, riktigt gott som alltid! La oss 1 tim på stranden innan jag började igen kl 2. Det första min värdmamma säger när jag börjar är, Pernilla I were thinking you could take the kids to Yogurtland? Haha, yeah sure, just got back from there. Inte alls kul att titta på när 3 kids käkar FY som hungriga vargar, men 2 FY på en dag fick det bara inte bli!
Skjutsade hem Parkers kompis, badade barnen, sen var det dags för BBQ. 2 andra familjer med barn kom över för en BBQ. Riktigt mysigt, bra väder, grillning, kidsen sprang runt överallt, bra musik i inbyggda högtalare inomhus och utomhus, nice!! Slutade ca 8.30, bytte om, gjorde mig i ordning och blev upphämtad av Nicole ( tysk tjej som jag precis lärt känna, super go ) okej här börjar vår fredag...
Åkte mot Del Amo och Lucky Strike för att möta upp Louise och bowla, har hört massa bra om Lucky Strike så vi var taggade, men när vi glada närmar oss ingången måste vi visa ett jäkla leg för att bowla. Det är tydligen lounge och allt därinne så vi fick inte komma in, bara om vi är där innan kl 8:( Så surt, såg iaf grymt coolt ut där inne så vi får testa en annan gång.
Jaha då går vi 1 min bort för att boka biobiljetter, ställer oss i kön till en automat där du klickar själv och hela tiden skämtade vi om hur det skulle bli utsålt när den 3e av oss skulle beställa sin biljett och att man borde få se innan man köper biljetten hur många biljetter det finns kvar. Självklart var jag den sista att köpa och innan sista klicket står det, Sold out!!! Haha, var faktiskt riktigt kul ändå! Sprang direkt och lämnade tillbaka biljetterna för att boka en annan film, sold out, sold out, nej den är också sold out. Jaha, vilket jäkla skämt! Vad händer med denna fredag? Det hela slutade med en kaffe på Starbucks! Tråkigt att alla planer sket sig men det var super kul att ses och skvallra lite så det var en bra kväll iaf:)

Lördagen började med sovmorgon, lika efterlängtat som vanligt! Åkte till gymmet vid 12 tiden, svettades 1 tim och när jag rullade in på min gata och ser vågorna tänkte jag: Självklart ska jag ta en svalkande dopp i havet innan duschen:) Hoppade i bikinin och i havet, det är verkligen skön temperatur, under 20 måste det vara, men det är skit skönt! Ni ska bara veta hur stora vågorna är, jag kan inte ens stå upp när det kommer en våg, haha! Jag blir som ett barn på nytt, skulle kunna åka runt bland vågorna i timmar:) Fick sån energikick av doppet!!
Efter det blev det dusch och frukost, sen frukost vid 2 tiden, haha!
Började jobba klockan 3 idag, åkte med hela familjen till Parkers bälttest i Karate, släppte av föräldrarna på deras party, tog barnen på middag hos en annan familj, hemma vid 7, läste böcker och kidsen somnade! Städade,vek tvätt,  åt middag, tittade TV och nu sitter jag här och det var min lördag!


Imorgon blir det definitivt ingen sovmorgon, ska gå upp med barnen, så det blir väl vid 6 tiden. Imorgon förmiddag är det även dags för Kaylas dans show:) Ska bli riktigt kul att se, söta kids!!!
Är ledig hela dagen efter det så jag och Nicole och förhoppningsvis några mer tjejer ska till Long Beach och gå på aquarium, haha!
Hoppas ni har en bra helg nu måste jag avrunda!


Kommentarer
Postat av: Getingen

I´m back! :)



Vilken spännande kväll ni fick :) Tråkigt det där med bowlingen och bion. Hoppas ni får chans att bowla nån annan gång. Kul att du har börjat häng med en tysk tjej :) Tyskland vann btw med 4-0 mot Australien idag. (fotbolls-vm har börjat) hih det har du kanske koll på :)



Puss och kram!

LOVE!

2010-06-13 @ 22:53:30
Postat av: Anonym

mer bilder :D

2010-06-15 @ 01:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0