flyget går mot Obaamalalala!

Obama Im coming...hang in there!!! Yes, jag Pernilla Karlsson ska till självaste Obamastaden. Baracks nuvarande hemstad. Yihaa! Ju mer jag tänker på det, ju mer excited blir jag faktiskt. Obama min största idol! Nästan att jag kommer kunna ta på honom:) Haha, det sjuka är att jag drömde inatt att han kom i en limo utanför Vita huset och det var en mega lång kö för att se när han åkte förbi och av alla de människor får jag den bästa platsen där ingen stod och där han åkte super close, men självklart dog min kameran precis i samma ögonblick och jag gick därifrån med zero pics. Haha, sjuk dröm, men lite besatt kanske jag är ändå!!
Såå, jag är riktigt taggad att åka till Washington D.C, med eller utan bilder på Obama!! Till vita huset ska jag, och jag kollade upp guidade turer där men det behövdes bokas göras minst 2 månader innan eller något sånt, så det var riktigt synd!! Well, vita huset från utsidan får duga:) Har jag tur kanske jag ser Obama dunka några basket skott med hans döttrar som han tydligen gör varje dag!
- Go Obama, Go Obama, You can do it, I know it, So show it!! Ooooooobama! Hejaramsan sitter där den ska då är det bara att köra!
10.30 imorgon kväll lämnar jag Los Angeles för Washington D.C. Ska spendera hela torsdagsnatten på ett flygplan, tar ca 6 tim. Så hoppas, hoppas på att jag ska kunna sova annars blir det lite halvjobbigt att missa en hel natt när man ska koncentrera sig i skolan en hel helg.
Framme i D.C klockan 6 på morgon, ska vänta på flygplatsen till kl 11 då fina Malin kommer och hämtar mig och vi ska göra D.C hela dagen:)
Lördag och söndag blir det lektioner i Baltimore, Maryland hela dagarna. Tror det kommer bli hyfsat kul faktiskt:) Kommer iaf bli grymt kul att träffa Malin, så om skolan av någon anledningen skulle suga så har vi varandra!!
Tänk att man nästan är halvvägs hem när man kommer till andra sidan USA, sjukt vad stort det är!

Fick idag reda på att vi ska till New York om 1 månad:) Yihhaa! Nu blev jag väldigt excited trots allt!! Ska till NY city 2 dagar sen ut till farmen där det blir poolhänh, de ska nog rida hästar och göra massa roliga saker. Nu är jag glad att jag ska med!!!
Ska även till staten Washington och Idaho i sommar, så det blir en del flygande nu, men det är nice:)

Annars har jag bara ägnat mig åt jobb, jobb och åter jobb denna veckan. Jobbar nämligen 37 tim på 4 dagar, så blir inte mycket tid över till annat. Imorgon jobbar jag tex 10 tim och jobbar ända tills jag måste ta taxin till flygplatsen, för mina v-päron har party! Nästan att man blir utbränd som au pair, haha!

Måste bara berätta en liten rolig händelse som hände igår. Jag stod med Kayla i badrummet och borstade hennes tänder och in kommer deras pappa och Parker står i dörröppningen. Han kommer in och säger:
- Ahhh, Kayla I need to go to the bathroom sooo bad ( och håller sig för rumpan )
- Then go, säger Kayla och skrattar lite.
- Plötsligt kommer det världens mega brak....haha! Då har han en pruttkudde innanför brallorna!
Alla börjar as garva och då säger han:
- Pernilla is a part of our family, so we just have to share this kind of stuff with her, och där står jag och aaas garvar! Så oväntat, men så kul!

Ja så kan det bli i denna familjen!!

En fråga, har The Bachelorette och So you think you can dance börjat i Sverige nu?
Det är så lustigt jag tror fortfarande det är mars i sverige, jag går runt och tänker att det fortfarande är kallt och lite snö, men helt sjukt att det är juni, REDAN, och tydligen hos er också, haha! Ni får också sommar minsann.

Nu måste jag packa klart och fixa det sista, borde nog få mig lite sömn inatt!
Gud vilket flummigt inlägg, förlåt! Är lite distraherad av andra grejer känner jag.
Ha en grym helg, får se om jag blivit Obamas nanny nästa gång jag skriver eller inte;)

Kommentarer
Postat av: Emmi

JAG BLIR INTE ALLS AVIS att du ska till NYC OCH få ut på landet och rida hästar! Du kan väl skicka hit en pålle åt mig också va? ;D

2010-06-03 @ 15:59:58
URL: http://kattmedfnatt.blogg.se/
Postat av: anonym

du skriver waaaaaaaay to långa inlägg, man orkar inte läsa!

2010-06-04 @ 00:41:33
Postat av: Pernilla

Läs inte då:)

2010-06-04 @ 05:21:41
URL: http://pilly.blogg.se/
Postat av: anonym

precis :)

2010-06-04 @ 12:19:41
Postat av: Getingen

Glöm va den "anonyma" personen skriver. Töntigt att inte våga skriva namn hihi.

Dina inlägg är BÄST och det är dagens höjdpunkt när du har uppdaterat bloggen, med dina grymma inlägg. YOU ROCK!! P&K!! Love <3

2010-06-05 @ 23:47:59
Postat av: sofie

den anonyma personen heter sofie, tack;)

2010-06-06 @ 21:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0