Bungee bungee bungee bungeeeeeeee

Om jag har hoppat bungeejump? Hmm, det vet man aldrig! To be continued..först ska jag rulla tillbaka tiden till lördag där jag slutade förra inlägget.
Lördagens jobbtimmar gick hyfsat fort får jag säga, det blev beachen med kidsen, vilket alltid är nice. Speciellt när vårt hus ligger precis ovanför en av lifeguard stationerna. Vad innebär det? Jo att det alltid finns en lifeguard att spana in. Kayla, kom så bygger vi ett sandslott ( och spanar in livvaktens 6-pack, haha )lite så är det:) 
Efter jag slutat kl 7 mötte jag upp Mona och Nicole hemma hos Mona och sen vidare för Sushi på ett nytt sushi place i Manhattan Beach som vi aldrig prövat. Vi kommer snart bli en jäkla sushi rulle om vi fortsätter äta samma mängd sushi haha! Men, gott är det:) Efter det blev det Target där jag och Nicole gjorde livets investering. Vatten skor för 10 dollar. Vilket kap säger jag bara, eftersom vi gick skulle hika genom vatten 6 gånger så behövdes bra skor. Man fick nämligen inte stanna och byta skor under vandringen,men vi gick 5 tim i våra och de var gryyymma!
Efter Target begav jag mig hem för att packa inför det stora äventyret. Haha, mina värdföräldrar är alltid så snälla och ser till så jag har allt när jag ska iväg, jag lånade nämligen en rygga av dem och då började Don fråga ut mig om jag hade allt och efter några minuter säger Kristy:
- Don, you really sound like a dad right now..haha
- I know, I do it on purpose.
De är för snälla!

I morse berättar Kristy hur Don hade blivit väldigt orolig igår morse och sagt:
- Kristy, vi har ingen adress till där Pernilla ska hoppa. Tänk så skadar hon sig och jag måste åka och hämta henne, då vet vi inte vad hon är.
Kristy låt aldrig henne åka iväg på något äventyr igen, utan att vi har adressen.

Haha, kul! Sen hade de börjat klura ut hur de skulle få tag på adressen m.m. för jag lånade deras printer så då skulle de söka upp den sidan..haha! Vi hade inte ens sändning där uppe och man kan inte åka bil dit så det hade blivit svårt ändå. Haha!

Okej så när jag packat klart allt var klockan 12.15am och jag skulle försöka sova. Kl 1 kom jag på att jag inte köpt något kort eller något för farsdag till Don så jag gick upp och skrev några rader på ett papper och la utan för deras dörr. Somnade till slut någon gång och 4.30 ringde klockan. Upp och hoppa!! Där fick ja till det va?:)
5.30 på morgonen hämtade Nicole upp mig och vi var påväg mot vårt äventyr.  Vi hade inte direkt exakta adressen så vi ville vara ute i god tid, allt gick bra och vi var uppe i bergen 45 min tidigare, men bättre att vara tidig! Kl 8 mötte vi ca 30 andra hoppglada människor inkl 2 från Bungeeamerica. Fick fylla i papper, väga sig m.m sen började den 2,5 tim långa vandringen genom skog, klippor, berg, vatten, forsar och med en temperatur som en öken. Strålande sol och inte en liten bris på hela dagen, haha! Sunburned? Nja, det är bara nacken som gör lite halv ont och är lite röd men annars gjorde vi ett riktigt bra jobb med solkrämen. Otroligt bra för att heta Pernilla tycker jag. Sen att man fick riktigt snygg bränna efter linnet och ryggan är ju en annan sak. Så ja vi hikade upp och jag älskar äventyr mer än något annat så det var bara grymt kul:) Så otroligt fint att hika där, men ändå roligare när man har en destination att komma till.
Mål i sikte!!! Vi såg bron, den berömda bron. Gick upp på bron, ut på kanten och ser hur någon idiot slänger sig ut och skriker som en stucken gris. Jag och Nicole kollar på varandra och tänker inga vackra ord ska jag säga er. Va fasen gör vi? Är jag helt dum i huvudet? Det är feta klippor nedanför runt om överallt och där ska jag bara slänga mig ut? Ja men okej, inga problem!

Det var fortfarande en annan grupp som hoppade så vi väntade kanske 1´-1,5 tills det var vår grupp. Riktigt kul att se allas stilar och miner, fröjd för ögat kan jag lova, haha! Som en av de som jobbade där sa, han hikar upp varje helg, det finns liksom inget annat sätt att komma dit än att gå så man undrar varför de gör det varje helg, lör-sön, men han sa att, att se allas miner varje gång driver honom att gå upp 4 gånger varje helg och de förstår jag, haha!
Ska bara flika in med att det fanns INGA toaletter i detta berget. Träd kallas det. Så jag och Nicole drack typ ingenting för man orkade inte springa till ett jäkla träd hela tiden, haha! De 4 killarna som jobbade där uppe hade däremot väldigt kul med det och gick igenom olika stilar och sätt att göra det på, haha! På tal om de killarna, de va sjukt roliga. De gjorde jätte mycket av hela grejen när de var så snälla, roliga och allmänt bra!

Okej, då var det våran grupp! Sjukt kul kille gick igenom säkerhet, info, hoppstilar m.m. och man garvade som aldrig förr ibland, haha! Vi delades in i 3 olika grupper, lättvikt-medel-tung. Så ja det var väl inte mycket att vänta på, jag var taggad att sätta igång så vi bestämde att jag skulle hoppa först av mig och Nicole och hon skulle filma med Ipod, sen gav vi våra kameror till 2 andra så vi skulle få så mycket som möjligt:)
Om man hoppar för första gången fick man välja på 2 stilar, selen runt höfterna och antingen slänge sig utåt med magen neråt eller med ryggen bakåt och inte se något. Hade lite svårt att bestämma mig med bestämde mig tillslut för att slänga mig baklänges.
Yes, selen på, då var det bara att klättra över på plattformen. Då säger killen: Är du nervös?
- Yes, jag är nervös.
- Okej, du måste bestämma dig nu för om du ska hoppa eller inte för när du är på andra sidan kommer du bli 100 gånger mer nervös.
- Åh, men tack för peppningen, haha!
- T.o.m jag blir nervös när jag kliver över.

Klev över och ser klippor, lite vatten och klippor.
- Titta inte ner..
-Jo klart jag måste kolla  lite.
- haha, okej du gör som du vill.
Ställde mig redo med tårna på kanten och ryggen mot klipporna och ögonen mot killen.
5,4,3,2,1 bungeee..
- Neej, vänta inte än, haha! Nästa gång gör jag det jag lovar..
- Okej kolla på mig..
5,4,3,2,1 ...
YIHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Jag flyger rakt ut i det blå, helt ovetande om när repet kommer dra upp mig och där snurrar man runt som en vante som världen största sekundvisare hängande från en bro. Waaaaa, Yes, jag skrek som en baby, haha! Har bara en sak att säga. IT WAS SOOO FREAKIN AWESOOOOME!!! Det var det häftigaste jag gjort i mitt liv, inom äventyr, haha! Direkt när jag hissats upp på plattformen säger jag:
- That was sooo fuun, I wanna do it again!!
- You do? Wow, I didnt know you had that in you, hahah!
That was an excellent jump, so proud of you:)
Man tackar, haha!
Tvivlar grabbarna på mig? De var det värsta:)
När man kommit upp ska man visa händern och se hur mycket de skakar de visar på vilken person man är och yes mina fingrar skakade som små asplöv, haha!
I DID IT!!!! Soooo cooool!

Då var det Nicoles tur, usch det är läskigare att kolla än att göra det typ, haha!
Nicole valde att hoppa framlänges, och när man gör den stilen gör man automatiskt en kullerbytta, lite läskigt! Ahh, hon gjorde ett grymt jobb, hon slängde sig ut som en fågel utan vingar, haha! Så sjukt cooolt!
När hon kom upp och visade sina fingrar skakar hon knappt..så tråkig är hon! haha! Kirurgen Nicole.
Efter vi hoppat sa vi direkt, vi gör det igen!!!
Så yes, vi köpte ett till hopp för typ 60 dollar eller nåt vi vet knappt, men vi brydde oss inte heller för vi skulle hoppa i vilket fall:)
Yihha!!!
Vi tog ett litet break gick ner under bron och hade lite picknick och väntade på vår tur. Väl uppe på bron igen gjorde vi oss redo för ännu ett hopp i det blå:)
Denna gången bytte jag stil till framlänges. ( Man måste hoppa 2 gånger för att få göra hopp med sele runt fötterna )
Satte på mig selen och jag hade en byxdress på mig när jag hoppade och när de fixar min sele säger en av killarna:
- Ahaa, that is pants, I thought it was a dress..
- haha, No, I would never jump in a dress.
- You would never jump in a dress? Why?
- Eh, It would´nt look very good from up here, haha!
- Haha, but it would look good from down there. ( under the bridge )
- haha, yeah thats true! ( NOT, haha)
Sen var alla iblandade i min byxdress av ngn konstig anledning..
- You should jump in a dress, you would look like Marilyn Monroe, that would be cool.
- Eh no thanks! We are not gonna have that fun today.
Haha, Okay, Pernilla lets jump! 
 
Klev över på plattformen och inser att detta kommer bli 50 gånger värre. Jag står och kollar rakt ut på klippor och ska slänga mig rakt ut, utan att veta när repet kommer dra upp mig. Fy fasen! Detta tog emot lite att bara slänge sig ut. MEN, I DID IT! haha, jag fick inte ens ur mig någor skrik denna gången, bara när jag väl kommit ner och hängde där, haha! Wooow! So coool, jag vill göra det igen och igen!!

Sedan var det bara vandringen tillbaka kvar..vi ville ta kort på vägen tillbaka så det tog väl minst 3 tim tillbaka, men kul var det:) Tro det eller ej, vi hittade hela vägen tillbaka själva utan skyltar eller tecken. Lite stolta är vi!
Väl tillbaka i bilen var det dags att FIRA! Vi åkte raka vägen till MENCHIS när vi kom hem och köpte Frozen Yogurt, där Mona även mötte upp oss. När vi ätit upp säger Nicole..
- Second round? haha!
- Im in!!
- You are?
Mona kände inte oss för ett tag, haha!
- I´ve been hiking for freakin 5 hours, if i´m gonna eat FY twice a day, im gonna do it today:)
Och där tog vi andra omgången av en FY, YUUM! haha!

Det var den bästa dagen på jag vet inte hur länge, jag säger det ofta känns det som men jag har många bra dagar:) So fun!!
Somnade som en sten efter en lång dusch igår!!

Idag har jag jobbat hela dagen, hann med en runda på gymmet också.

Nu måste jag avsluta här, men ska bjuda på lite pics!!!!











Andra hoppet...


















Har sååå många bilder jag vill visa, men har inte tid nu! Får bli en annan gång, eller får ni kolla på FB om ni vill se när jag lagt upp där:)
Ta hand om er!!!!!
Skydiving nääästa....

Kommentarer
Postat av: Frida Pommer

Wow Pernilla, att du vågade!!!

Det verkar var så häftigt. Och du verkar vara en så härlig tjej, man blir verkligen inspirerad av din blogg. Du skriver så enkelt och glatt. jag har din blogg som förebild nu när jag också startat en som ska handla om mitt liv som au pair i Bath, England!

Keep up your good work :)

//Frida

2010-06-22 @ 22:10:19
URL: http://pommers.bloggsida.se
Postat av: Mamma

Grattis!!!! Det gjorde du bra att du bara vågade. Hoppas nästa äventyr blir lika bra. Vi hörs. Puss mamma.

2010-06-22 @ 22:44:13
Postat av: Loppan

tur att du lever !!!

2010-06-23 @ 19:51:48
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: alex

alltså, SKÄÄÄÄÄMTAR DUUUUUU!!!!!?????????? hur vågade du?? hahaha. blev nervös av att bara sitta å läsa!!



jag saknar dig såååååå

2010-06-23 @ 23:40:08
Postat av: Getingen

Gaaaaaaa! Du är så grym sis! Vilket äventyr :) Förstår att det är de coolaste du gjort. Är hyfsat avis hihi! Bilden på dig och Nicole, när ni sitter på stenen. Haha ser du vem hon är en kopia av?? haha Summer i OC! he he så lik! :) Love! puss puss

2010-06-24 @ 23:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0