Piratecruise.

Tusen tack alla för era gulliga kommentarer!! Ni ska veta hur glad jag blir<3
Då var det, det här med att komma ihåg vad man gjort på dagarna. Inte det lättaste kan jag lova er. Ska försöka sammanfatta gårdagen och idag så gott det går. Först ska jag säga att min kamera gått sönder:( Så inga bilder denna veckan. Så himla surt, så himla mycket jag vill ta kort på under denna resan, självklart flippar den ur nu. När jag sätter på den åker bara linsen in och ut, in och ut hela tiden och den flippar ur totalt. Jag får min värdmammas bilder nästa vecka, men det är ändå surt att inte kunna ta kort på det man vill. Pappan i den andra familjen har den mest avancerade kameran ni kan tänka er, den linsen är gigantisk och kameran väger typ 10 kg, haha. Så han får också helt grymt bra bilder:)
Vet inte hur jag ska göra nu om jag måste köpa en helt ny, vilket jag absolut inte vill, men det återstår att se.

Så gårdagen (tisdag), vädret var lite mulet så vi åkte ut på sjön åkte lite vattenskidor m.m. Hade lunch ute på sjön och sen åkte vi till ett resort och badade i en pool i ett par timmar, där vi träffade lite andra familjer som de kände. Haha, det var en kille i kanske 24 års åldern som jobbade där och tydligen hjälpte de andra familjerna mycket. Så min värdmamma ropar på honom och han svarar typ: Vad kan jag hjälpa till med? Detta är Pernilla och pekar på mig, hon är från sverige. haha! Så sitter hon där med ett smile, hon borde starta en dating business, haha. Killen var faktiskt riktigt het dessutom, lång, muskulös, halvblond och blåa ögon. Visade sig att hans föräldrar var från Norge, fast han var adopterad av ngn anledning. Han bara, men hoppas vi kan ses på sjön ngn dag. Eh, yes.Bye haha!
Efter pooltime var det dags för Pirate cruise:) Det var verkligen en pirate boat också, med kanoner och hela köret. Man satt uppe på deck och 6 skådespelare hade en show på typ 45 min för kidsen och föräldrarna. Det kom tom en prins på en motorbåt och räddade prinsessan som var fast hos piraterna, haha! Där dog min kamera tyvärr, så har inga bilder just nu. Sen var det dags för Taco-tuesday som det kallades. Taco buffe och de gjorde vad man ville till en, hur gott som helst. Om jag fick välja skulle jag kunna äta mexikansk mat varje dag. No doubt! Yum. Var lite låttävlingar m.m. Jag gick efter barnen när de lekte "tag" så kul hade jag:)
Det var gårdagen det, idag åkte vi ut på sjön igen och papporna testade wakeboard m.m. Idag kom jag faktiskt upp 2 gånger på vattenskidorna men jag trillade efter typ 5 sek. När jag inte klarar ngt direkt kan jag bli sjukt arg. Ni som känner mig vet, haha! Då är jag inte rolig att ha att göra med:) De gillade dock att jag blev arg och inte gav upp, men man får ju behärska sig, haha! De sa att de har gjort detta i flera flera år och första gången de testade kom de inte upp på en hel vecka. Det känns lite bättre, men de har sagt typ 20 gånger idag att jag ska upp denna veckan;:) Vi ska nog ha en instruktör imorgon, det kanske hjälper. Trodde aldrgi det skulle vara så svårt om jag ska vara ärlig.
Vi åkte till en restaurang och käkade lunch, sedan vidare tillbaka ut på sjön och lekte igen:) Haha, roligaste kommentaren som jag just kom på. Min värdpappa hoppar i för att imitera ett av barnen. När han väl är i skriker han till:
- Aoooch, I hurt my tenders. Tenders är ett annat ord för killars privata delar. Efter det började diskussionen om att på familjesemester kan man inte skämmas, jag blir härdad på dessa resor kom vi fram till, vilket är sant:) INGET förvånar mig längre, tro mig, vilket är en bra sak för det betyder att jag känner de väl!

Sen eftermiddag var det en åskstorm på väg in så vi åkte hem och hoppade i jacuzzin, sen badade jag barnen, lagade middag, satte på film för kidsen, de vuxna åt och sen la vi barnen. Det var onsdagen det!
Jag kan väl inte säga annat än att jag har det bra här, det är bara de bästa människorna att umgås med och vi gör roliga saker så klart det är bra, men jag måste erkänna att jag räknar ner dagarna tills jag är hemma i manhattan beach igen. Det är ju mitt hem nu! Jag "jobbar" från 10 på morgonen till 10 på kvällen i stort sett och även om vi sitter i en båt och gör roliga saker hela dagarna så blir det ändå intensivt att aldrig ha en stund för sig själv. Typ när man går på toa, inte ens då för det finns inte lås, så då kommer väl kidsen in, haha! ( har aldrig förståt mig på usa, varför kan man inte låsa dörrarna? ) Jag känner mig aldrig säker, haha! 
Iaf, Don sa ikväll, förlåt att du inte får mkt tid för dig själv.
 Men jag förstår,  eftersom vi är borta nästan hela dagarna är det svårt att ge mig break.  Jag överlever, men jag längtar efter Pernilla-time.

Nu är min enda egen tid, datorn och jag! Imorse när jag fick sova ut till 10 kommer Kayla in 8.30.
- Pernilla, can u give me some bread?
- go downstairs and ask mom and dad please. AND close the door please haha.
30 min senare.
- Pernilla, where is my toothbrush, I cant find it.
- Kayla it´s in your bathroom.
10 min senare.
- Im looking for underwear.
- There is underwear for u outside ur door.
- But I dont like those underwear.
- Well, thats the underwear u have right now KK.
5 min senare.
- Mommy said that my bathingsuit is in here. ( fick gå upp och leta efter den ) och det var min sovmorgon det. Helt nyvaken och hon kommer in pigg och glad och ska fråga saker, hur mycket jag än tycker om den tjejen så finns det bättre sätt att bli väckt på. 
Jag är säker på att hon gick in för att hon ville, hon hade inte ens försökt leta efter hennes tandborste, den lilla skiten, haha!

Nu ska jag väl läsa några rader i min bok, yes jag läser en bok:) Min första i livet ungefär. Outliers, grymt bra!
Godnatt Idaho, godmorgon svedala!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Jag blir lite full i skratt nar jag laser om vatenskidorna. Forsta gangen jag gjorde det (efter X antal forsok) och kom ivag en bit pa sjon sa tappade jag balansen ha ha jag gleeeed typ 20 meter pa vattnet sen nar jag kom under vattnet forsvann bikinitrosorna : ) ha ha ett tips: anvand baddrakt! :) LOVE!

2010-07-30 @ 02:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0