mirror.

Ledig dag. Det är väl alltid för trevligt:) Sovmorgon, göra precis vad man vill av dagen, de gillar jag! Det negativa med att ha lediga dagar mitt i veckan är att ingen annan är ledig, så man kan inte utforska så mycket om man inte vill göra det själv vill säga, som jag i och för sig gör ibland, haha! Fast ensamvarg som jag är ibland är det ganska skönt att ha Pernilla-dagar och bara umgås med sig själv. Idag är en sådan dag!
Efter sovmorgon skulle jag egentligen till Mona och fixa bilderna från helgen men det blev ändrade planer så vi får ta det en annan dag, därför blir det heller inga bilder från helgen idag, men det kommer i veckan:)

Jag har säkert 10 avsnitt av program jag måste ta igen på tv:n, har inte blivit mycket tv på senaste, vilket är bra, men So you think u can dance och The bachelorette är de showerna jag bara inte missar. Så ägnade morgonen åt lite So u think..mail, försökte hitta en sista kurs för mina credits, har bara 3 tim kvar men hittade ingen, så får se hur det blir med det. Sen blev det ett besök på Target där jag spenderade en halv veckolön, haha!

8 GB USB, mitt 16 GB är redan fullt med bilder från mitt au pair år, haha. Köpte bla boken Outliers som jag gav till min värdpappa i present. Vill så gärna läsa den själv, så nu är det dags:) I New York skålade de för mig och tackade för att jag införde boken i släkten för båda mina v-föräldrar läser den nu och de köpte den i present till Dons syster m.m. haha!


Åkte till frisören och köpte shampoo som tar bort den gröna färgen i håret, hoppas det hjälper.


Haha, nu undrar ni väl? Okej, jag har ingen helspegel i mitt rum och under dessa 9 månader när jag verkligen vill se min outfit har jag tagit kort på mig själv med självtimer, haha! Men jag saknar verkligen en spegel så hittade en bra på Target, men vill inte sätta upp ngn på väggen eller nåt och göra märken. Messade Kristy och frågade om det var okej så länge jag inte sätter upp den på väggen och det var okej:)
Glad jag ser ut på bilden, men jag är glad för veckans investering!!


Nu har jag precis ätit lunch som bestod av grovt bröd, avocado och kalkon. Yum! Kände mig riktigt nyttig för en gång skull:)
Ikväll ska jag åka till gymmet och gå på Turbokick pass, grymt kul, efter det blir det The Bachelorette, yihhaa!

Saknar er<3

Eminem - Not Afraid.
Justin Bieber - Somebody to love.
Lady Gaga - Speechless
Taio Cruz - Dynamite


Kommentarer
Postat av: Getingen

hi hi äntligen en helspegel :) att du har klartat dig så länge. Puss på dig!

2010-07-21 @ 07:03:46
Postat av: alex

saknar dig heeeeela tiden

2010-07-22 @ 14:41:43
Postat av: Valle

Hi hi, det där schampot har jag också använt en gång i tiden. Riktigt bra faktiskt! :)



Längar, längtar, längtar tills vi ses!!!



Puss

2010-07-22 @ 23:32:01
Postat av: julia

yeees låttips:D

2010-07-23 @ 15:44:44
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0