Yes or No?

Jag lever, det gör även min dator. Förstår dock att ni börjat tveka! Usch, vilken dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag lovar jag har anledningar till det. Jag tror jag ska anställa någon som uppdaterar åt mig, helst någon som kan läsa mina tankar och översätta mina tankar och känslor. Det vore grymt, någon som är intresserad? Kan nog förhandla oss till en hyfsat inläggslön.
Well, tills dess får jag ta mig tid till att uppdatera på egen hand, som jag så gärna gör, bara jag har tid. ( vilket jag aldrig har ).
I lördags satt jag ute vid poolen till 1 tiden på natten och snackade med folket, och det var nog den roligaste kvällen på länge, haha! Tror jag känner mina värdföräldrar på en helt ny nivå nu:) Det var inga barnvänliga historier kan jag väl säga, haha! Galet, men grymt kul!! Mitt i samtalet säger min värdpappa:
- Pernilla I just love that ur hanging out with us, it is so much fun!! Awe, vad glad man blir:) På middagen samma dag skålade alla för olika saker och då skålade de bla för mig och tackade för all hjälp och sen sa de även, tack för alla underbara familj/släkt medlemmar och de som vi önskar var vår riktiga familj och tittade på mig! De är väl för gulliga! Kan bara säga detsamma, jag älskar deras släkt på båda sidorna!! Hur snälla alla än är så är det riktigt skönt att vara hemma nu, man umgås med varandra 24-7 och det har inte alls vart några problem, men nu är det skönt att få mer break från familjen kan jag erkänna. Tror Kayla behöver break från mig för hon har kommit in i en mamma-pappa fas nu, vissa stunder duger jag, andra är det. Go away!!!!! Påminner lite om min första månad här, den lilla skitungen. Vi är nog så tighta man kan bli, men även bästa vänner behöver väl break från varandra antar jag?:) Parker är lika snäll som alltid!!
Nu vet jag inte vad jag kom in på här, haha. Som vanligt! På söndagen blev det poolen, vi fick besök av lite andra familjer, grillade och hade det allmänt bra! På kvällen hade bandet en liten mini-konsert för oss. Holy moly, va grymma de är! Deras mest kända band heter: Elvis Perkins In Dearland ( Finns på Spotify ), men det är inte min favorit musik, men deras nya band de startat nu som heter Diamond Doves är grymt bra. Väntar tålmodigt på deras första platta!! En av de nyaste låtarna som trummisen skrivit, som även är barnens kusin är helt galet bra. Fattar inte hur de bara kan skriva låtar bara sådär. Efter den lilla "konserten" blev det packning och läggdags ganska skapligt!
Dagen efter (måndag) packade jag ihop alla barnens grejer, tog de till poolen en liten stund, sa hej då till alla djuren:) Sa även hej då till alla underbara människor:( En mening som beskriva hela mitt år här är:
- It only takes a second to say hi, but forever to say goodbye.
Kl 5pm NY time gick planet hem mot L.A igen, tog över 6 tim hem för vi fick sitta och vänta i planet i 1 tim innan vi kunde lyfta. Riktigt seg resa hem, fast det bästa är att det är live -tv i varje säte, så jag kollade på Gossip Girl, Hollywood Access, m.m.
Som jag sagt innan det är alltid lika underbart att flyga in över L.A. Blir alltid lika glad, tyvärr var det inte lika varmt här, men palmerna väger upp:)

Jobbade i stort sett hela dagen igår, tog Kayla till gymnastics tex, lagade middag, badade barnen, de vanliga rutinerna. Slutade 6.45 skyndade mig att fiixa till mig, körde till Fresh and Easy och köpte snacks och vidare till min LCC:s hus där det var au pair möte. Game night stod på menyn och tro det eller ej det var grym kul, haha!
Körde ett skit roligt spel, alla fick samma lista på 10 oilka kategorier, tex 1, president 2, animal 3, U.S Cities etc. Sen rullar man en tärning där man får en bokstav, man sätter klockan sen ska man skriva så många katergorier man kommer på med den bokstaven tex L. Lincoln 2, Lizard 3 Los Angeles eller något sånt, men man får inte poäng om någon annan har samma ord. Man blir skit stressad och får blackout, men as kul spel!!!
Lyckat möte får jag säga!!
Hemma vid 11 tiden och hoppade direkt i säng. Tar fortfarande igen alla sömn som jag missat från förra veckan och det märks, i morse trodde jag seriöst att jag sovit max 15 min, det var det värsta jag vart med om. Började 7.30 hjälpte Kristy att få iväg ungarna och packa saker till deras utflykter de skulle på idag. Jobbade till 9.15 sen är jag ledig hela dagen. Yihaa!
Åt frukost i lugn och ro framför datorn och tv som inte hänt på evigheter, sen var det dags för årets mest efterlängtade powernap!!! Sov väl sådär 1,5 tror jag, men när jag vaknade kl 12 kunde jag utan problem somnat om igen, men ville inte slösa bort en helt underbar sommardag i sängen.
Gick ned och la mig på stranden och njöt av en solig dag här i L.A. Njöt dock inte lika mycket i vattnet. Gick ut max 2 meter ut i havet för att svalka mig, våg på våg på våg dränkte mig och jag spolades upp med typ 10 kilo sand i bikinin. INTE OKEJ! Hur mycket jag än håller emot kan jag inte stå emot de där mega vågorna. Helt otroligt vilken kraft det är! Om man har en boogie board är det skit kul, haha, men inte utan! Så ja, doppad det blev jag och det var riktigt skönt även om jag gärna skippat sanden!

Gick hem vid 3 tiden och nu sitter jag här och uppdaterar lite innan jag ska dra till gymmet för första gången på typ 2 veckor. Inte okej, det heller!! Ikväll ska jag nog träffa Nicole, blir kanske picnic på stranden och planering av helgen. Kommande helgen innebär ledighet för min del och jag VÄGRAR att befinna mig hemma. Det är mitt mål för mina lediga helger. Dessutom kommer gäster hit och jag vill inte bo i lekrummet igen. Planerna har länge vart San Diego med kayaking och Sea World inklusive simma med delfiner. Vet inte vad det blir än, för det är kanske bara jag och Nicole som kan åla nu, men vi ska planera ikväll!! Iväg ska jag iaf:) Vi kanske ska bila ner längst kusten till San Diego också och stanna i Laguna Beach etc. Får se:)

Sammanfattningsvis har New York veckan vart helt underbart bra!! Har upplevt så otroligt mycket, så otroligt tacksam för det! Dessutom, utan att spendera en krona, haha! Eller jo de köpen det blev på H&M, haha!
Har inte fått bilderna från min värdmamma än, men ska lägga upp fler så fort jag fått dem! Tills dess kan ni få ta det av lite andra pics!

Köpen på H&M.

Haha,ser ut som en jätte klänning, men iaf jag älskar den!! Då var julaftonsångesten avklarad:)


Beachen idag:) Mitt hus är bakom mitt huvud, haha!


Pernilla, grubblaren!


Älskar hur solblekt håret börjar bli nu. Älskar däremot inte den grönaktiga färgen det blir av vattnet här. Det är ju inte helt grönt såklart, men inte okej! Kayla som typ lever i poolen har seriöst grönt hår när det är blött, haha! Så kul. Ska till frisören och köpa shampoo idag som tar bort den gröna tonen. Behöver bara använda det ca 1 gång i månaden.

Nu till viktiga saker!!! Denna månaden innebär beslut om förlängning eller ej för min del och jag skulle verkligen uppskatta er åsikt! Jag ber er inte att säga vad ni tycker att jag ska göra, utan vad ni TROR att jag kommer göra. Skulle verkligen uppskatta om ni lämnade en kommentar, den behöver bara innehålla JA eller NEJ.
JA - Stanna. Nej- Åka hem.

Så kom ihåg, vilket beslut ni TROR att jag kommer ta!!


Hoppas ni alla njuter av den underbara svenska sommaren!!! Själv hoppas jag att L.A sommaren har kommit för att stanna!! Passar även på att njuta av Manhattan Beach, för nästa fredag flyger vi till staten Washington och Idaho för nästa semester!
Saknar er alla massor<3

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du kommer att förlänga! :P

2010-07-15 @ 02:30:36
URL: http://johannaupair.blogg.se/
Postat av: Fridis

Du kommer att stanna! Men jag vill ha hem dig!!

2010-07-15 @ 02:38:15
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du kommer att åka hem.

2010-07-15 @ 04:49:30
Postat av: Ia Jonsson

Jag tycker verkligen att du ska förlänga, du verkar trivas väldigt bra. Detta är "once in a lifetime", bättre att du stannar och ångrar det än att du åker hem och ångrar det för då är det försent att åka tillbaka. Om det är så att du saknar dem där hemma så åker du troligtvis hem i jul och hälsar på. Dina nära och kära finns kvar där iaf =). Jag åker som au pair till Orlando nu 4 augusti. Just nu har jag ingen aning om hur jag kommer ha det men har redan nu sagt att trivs jag så stannar jag självklart!

Hoppas detta hjälpte lite, och jag måste tacka för en väldigt bra blogg =)

2010-07-15 @ 10:25:39
Postat av: 42:an

Du kommer självklart komma hem! :)

2010-07-15 @ 10:27:12
Postat av: Valle

Du kommer självklart att komma HEM...(man måste ju leva på hoppet)

2010-07-15 @ 10:43:47
Postat av: malin

Yes.

2010-07-15 @ 10:56:54
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: julia

ja du kommer att stanna:D (hoppas jag hehe) älskar att läsa din blogg om hur du lever där borta i USA:D

2010-07-15 @ 11:05:20
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Postat av: cassandra

Du kommer nog stanna! :)

2010-07-15 @ 12:15:02
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Veronika-blivande au pair

JA! :-)

2010-07-15 @ 16:31:32
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Postat av: Madeleine

yes (:

2010-07-15 @ 17:09:45
URL: http://mmadeleinem.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja! Stanna :)

2010-07-15 @ 18:30:43
Postat av: Sofia

Du kommer stanna:) ta vara på tiden, snart sitter du i kassan på ica igen ;) kram sofia

2010-07-15 @ 20:05:05
Postat av: nathalie

tror du kommer stanna :)

2010-07-15 @ 21:32:07
Postat av: alex

fin du är på alla kort darling.



JA, stanna! För jag tror du kmr ångra dig annars.. absolut inte att jag inte vill ha hem dig, vill inget hellre, men ta vara på ett sånt tillfälle! + att dom älskar dig! JAG MED,



puss

2010-07-15 @ 22:01:09
Postat av: olivia

stanna, e ny här på din blogg:)

2010-07-16 @ 02:04:46
Postat av: Getingen

Vi ses till jul, men det är klart jag vill ha hem dig innan dess! :) miss & kiss! Love you a looooot!

2010-07-16 @ 13:59:06
Postat av: Malin

Ja, du kommer stanna! :D

2010-07-16 @ 14:09:00
Postat av: Lollo ♥

yes! som någon sa ovanför. stnnar du och ångrar dig är det bara att hålla ut och i värsta fall åka hem ändå. åker du hem och ångrar dig kan du inte åka tillbaka.

2010-07-16 @ 15:20:19
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Ja, du kommer förlänga.

2010-07-16 @ 22:06:03
URL: http://strindin.blogg.se/
Postat av: Malin

JA! Tror att du kommer stanna. Och om du inte gör det tror jag att du kommer ångra dig när du sitter där hemma i Sverige igen. Och visst skulle du få åka hem över jul? :)

2010-07-16 @ 22:51:09
Postat av: Lisa Fisa

Stanna din pajas!! Vi saknar dig så det gör ont och vi vill inget hellre än att träffa dig! men nio månader har redan gått, tiden går kanon fort! Så några månader extra fixar både vi och du! STANNA för guds skull, jag är upp över öronen avundsjuk på dig! du har det så bra, så ta vara på det! PUSS, Älskar dig vännen<3

2010-07-18 @ 19:35:11
Postat av: Nilsson

Klart du kommer stanna! Hur många fler chanser kommer du få att komma till en sån go familj och på ett sånt underbart ställe...? Ta tillfället och njut av vad livet har att ge! KRAM Rascha =))

2010-07-20 @ 15:24:21
Postat av: Tinde

jag tror också du stannar! varöfr åka hem när det finns så mycket att uppleva. här hemma står ju allt still ändå :-)

2010-07-21 @ 10:42:02
URL: http://tindes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0