Karibien?

Då sitter man här med fina små baby fötter igen efter en härlig manikyr och inte nog med det, satt och läste Dagens Industri som pappa skickat:) Tack daddy, nu har man koll på den svenska politiken igen!!
Så typisk jobbar inte alls så mycket som vanligt denna veckan pga att jag kommer jobba mer nästa vecka och självklart är både Nicole och Mona bortresta. Vi som alltid har svårt att hitta tid tillsammans. La mig vääldigt tidigt igår för att få extra mycket sömn, ca kl 22 tror jag, hade dock svårt att somna, mycket i mitt huvud plus att det var för varmt, haha. Har sovmorgon nästan hela denna veckan, så himla nice. Sovmorgon är väl ändå meningen med livet, haha!
Kl 11.45 var det dags för en skype med min bästa lilla vän Alexandra. Yihaaa, Aleex kommer hit om lite mer om 2 månader så idag blev det planering av Vegas m.m. Kan inte vänta en dag till, kommer bli så sjukt kul!!
Nu kommer världens bästa ide som vi kom på idag. Aleex är 100 % positiv till förlängning som många andra kompisar också är och varför ska jag berätta en annan gång. Men, om hon kommer in på skola på Hawaii ska hon bo där februari-april och då fick jag den briljanta idén, mitt år slutar i 19 april och jag vill jätte gärna använda min sista månad här men har ingen att resa med eftersom ingen kan ta ledigt 1 månad här och det är svårt att få ngn att bara komma hit och resa. MEN, om aleex redan är i närheten, hur bra är inte det? Dessutom ska vi förmodligen till Hawaii i april med min värdfamilj, så då kan jag hälsa på henne också, waaa!
Vad är då planerna? Jo, att bila från New York ner till Miami och sen avsluta med en kryssning i Karibien:) Vad tycker ni? Det har alltid vart min dröm här, så det ska bara ske!
Det enda kluriga är att hennes skola pågår till slutet av april och jag slutar mitt år 19 april och måste vara ute ur landet 19 maj, men det löser sig:) Åhh, vad jag är taggad för det nu!
Alla andra som är sugna på att komma hit och spendera min sista månad är välkommen:)

Ja det var en lika bra skype som alltid!
Börjad sedan jobba kl 1, städade och donade, hämtade kids, planerna var beach party men det var för kallt. JA, det var för kallt i CA. Inte okej!
De åkte och badade i någon kompis pool istället så jag fick sluta 50 min tidigare:) Åkte till gymmet, duschade, gick upp och gjorde manikyr och nu är jag hemma igen! Ville gå på bio ikväll egentligen men Louise jobbade sent så det får nog bli hemmakväll verkar det som.
Ska flytta ner till lekrummet torsdag, fredag, lördag för familjens gäster ska få sova i gäst sviten, som alltså är mitt rum. Hade väl helst vart utan den lilla flytten, men inte mkt att göra åt. Får passa på att sova nu, för där nere hör man precis vartenda steg på övervåningen.

Ska jobba största delen av morgondagen+fredagen sen på kvällen ska jag träffa Frida som jag hälsade på I San Francisco. Hon är här med sin svenska familj, så får se vad vi hittar på:) På lördag ska jag förhoppningsvis spendera mer tid med Frida, annars får jag se. Förhoppningsvis utgång på kvällen eftersom det är 4th of July weekend, en USAs största högtider! Även den enda dagen på hela året de får skjuta fyverkerier.

Man vet aldrig hur dagarna blir här i staterna, det gäller väl överallt i världen men de är mer oförutsägbara här tycker jag allt! Spänning gillar vi:)
Haha, för ni som inte vet så älskar jag att lösa problem och det är det enda jag vet om min karriär, jag vill ha ett yrke där jag får lösa problem, anordna, koordinera, organisera och vad var min problemlösning idag?
Jo, att sätta ihop Parkers nya bilbana, någon slags bilbana, och jag blev helt taggad när det körde ihop sig lite och jag fick tänka, haha! Det är ett tecken på hur jag behöver mer utmaning i livet. Det låter lite konstigt, är det inte nog med utmaning att flytta till ett främmande land, bo med främlingar, sköta sig själv och vara borta från nära och kära 1 år. Jo, det är en utmaning men på ett annat sätt!! Svårt att förklara det var iaf dagens utmaning, haha!

Kollade på Allsång på skansen igår, thanks to SVT Play, och vilken känsla. Underbar känsla som blandades med lite ångest och vemodighet får jag erkänna. Svensk sommar när den är som bäst! Som jag skrev på Facebook, hur mycket jag än älskar L.A så finns det inget som en riktig svensk sommar <3

Avslutningsvis skickar jag en hälsning till min syster som efter en lååång resa har landat i Melbourne, Australien för andra gången i sitt liv. Nu börjar ditt äventyr Sis. Enjoy!!!


Aleex, vad säger du om denna kryssningen??


Saknar er alla<3

Kommentarer
Postat av: aleex

jag säger: JAAAAAA!!! shit holy macaroniiii.. taggad till tänderna!!!



PUSS älskade du!

2010-07-01 @ 12:00:15
Postat av: julia

älskar din musiksmak:D kan du inte tipsa om fler bra låtar:D:D

2010-07-01 @ 23:59:17
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Postat av: Getingen

Tack syrran! Melbourne here I come! <3

2010-07-04 @ 07:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0