Snake river.

Då har man spenderat ännu en dag i staten Washington, det är sunny och ca 39 C i luften. Låter väl härligt? Speciellt när man glömt solkräm som jag gjort. Sorry mamma! Jag får låna familjens, men hallå 30 och 50 i solskyddsfaktor, det vore trevligt om man inte gick runt som ett spöke hela sommaren. Jag vill bli solbränd:) Hela sommaren när jag vart med barnen har jag på något vis alltid hamnat med ryggen mit solen, vilket jag även gjorde idag så min rygg är typ svart jämfört med framsidan, haha! Brände mig inte idag faktiskt, blev bara lite röd på nacken och ett fint streck efter bikinin runt halsen. Kunde vart värre:) Nästa vecka ska jag använda 30 mamma, jag lovar!
Sov inte alls mycket inatt, pga att jag vaknat så fort jag hört barnen, kan bara inte sova bra när jag är ansvarig för dem. Klockan 5 började Kayla snacka med mig, som tur var somnade de om, men kl 7 satte vi på TV. Klockan 8 gick vi ut och käkade frukost här på motellet, riktigt god frukost tro det eller ej!
Vid 9 tiden vaknade föräldrarna, de sa att jag fick välja om jag ville följa med dem idag på lite olika grejer, men de skulle till någon river, så de trodde min värdmamma jag skulle uppskatta. självklart hade det inte suttit fel med en powernap men jag vill ändå uppleva så jag hängde på.
Familjen plus Dons 2 high school polare hängde med hela dagen och den ena är så sjukt rolig så jag garvar åt allt han säger, haha! Vi åkte först till Snake river som den heter, inte för att det finns ormar i utan för att det ser ut som en snake:) Badade vid en liten gullig bad plats, här får ni lite bevis.
Hur fint som helst, men svårt att fånga på bild som alltid.


No Kayla doesn´t like pink at all.


Åkte sedan vidare och checkade in hmm vet inte vad det heter på svenska ens. Ni vet där det forsar vatten och det bildas energi och elektricitet? haha! Vad dålig jag är. sjukt stort sådant iaf. En sån:



Efter det åkte vi till ett riktigt grymt ställe:) Det var en liten strand med så grunt vatten att det typ aldrig blev djupt ens så folk hade stolar och bord ute i vattnet m.m. Det var ett ställe där typ alla college studenter hängde och festade så yes, stället var fullt med heta studenter i bara överkroppar, haha! Mitt i allt säger Dons kompis:
- Ey, jag tar hand om kidsen så går du och leker:) Titta runt här, någonstans här kan du nog hitta en advokat eller läkare eller nåt, haha!
- Haha, guess im in heaven:)
Älskade det stället så gött, önskar jag var student där. Att gå runt med kids är ingen bra raggningsteknik, haha!
Alla hade det bara gött, spelade volleyboll, beerpong, chillade m.m.
Hängde där för ett tag, badade och njöt av utsikten;) Har så mycket mer att berätta med måste verkligen avsluta snart så får gå vidare.
Väl hemma tog jag barnen till poolen/jacuzzin en sväng, badade dem och gjorde oss redo. Körde iväg med kidsen till en restaurang och åt dinner och shit jag är 100% morsa, de kan jag lova. Finns ingenting jag inte gör som en mamma gör känns det som. Hade middag med kidsen, lite drama för Parker ville inte göra sin läxa, men efter ett tag löste sig problemen och vi åkte tillbaka till hotellet och åt kakor, tittade tv och barnen somnade. Jag vet att jag absolut skulle kunna va en morsa just nu, det kan jag säga utan att ljuga men är jag redo? NEEEJ, stort, stort NEEEJ! Det får man reda på när man är au pair. Jag älskar fortfarande barn, men inga barn för mig på 10 år. Jag vill inget annat än att ha barn, men INTE inom de närmsta 10 åren.


Det tar typ 10 min för varje bild att bli färdig så får bli mer bilder en annan dag:/ Måste bara avsluta med en rolig händelse. Här på motellet serveras det kakor på kvällarna så igå satt ´jag med barnen och fikade lite och så kommer killen i receptionen gående med en bricka fylld med kakor, han kollar på mig och jag kollar på honom helt plötsligt ser jag hur det bara flyger chocolate chip cookies all over the place, haha! Och där ligger killen under bordet och skäms. Usch, jag tyckte så synd om honom, kunde inte annat än att säga att jag var ledsen.
Parker berättade det för kristy så idag frågade hon mig om vad som hände och jag berättade historien hur det verkligen gick till och hon skrattade så hon grät typ,så berättade hon för de andra hur vi hade ögonkontakt och han blev "distraherad" av mig och snubblar. Det var hennes story, haha!
Min värdpappa as garvar och säger:
- hahah, Pernilla, you just have that effect on people!
Hmm, hoppas det är ngt positivt, haha! Stackars killen:/

Imorgon åker vi mot nästa delstat, Idaho!!
Nu ska jag försöka få lite sömn!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Ha ha ha kan se killen framför mig :) så klockrent! Pusssss love you!

2010-07-25 @ 13:12:56
Postat av: Sofia

Tjaba sötis!!

Du verkar ha det riktigt kul =) rolig kille hihi. Det här är min sista dag på semestern, känns helt ok förrutom att jag blev genomförkyld igår och feber =( det går nog förhoppningsvis över snart. Semestern har varit kanon skön vi har varit i härliga falkenberg, vädret har varit jättebra hela tiden.. så skönt. Annars har vi bara tagit det lugnt, jag har varit med lite kompisar o så =)

Såg inlägget med ditt beslut om o stanna eller inte. Jag tycker att du ska känna efter vad du egentligen vill, lyssna inte på någon annan utan bara på hur du känner själv, det är ditt beslut och din framtid. Du är inte gammal Pilla, du har hela livet framför dig, tänk vilka erfarenheter du är med om. Jag tycker du är as cool, du verkar ha mognat rejält på dessa månader. Jag saknar dig gumman men ingen ska påverka ditt beslut!! Puss o kram /kussen Sofia, Martin hälsar

2010-07-25 @ 13:24:08
Postat av: Mona

hahaha soo typical Kristy with that guy!!! :P

heyy im jealous of all your travelling! have fun, love!

2010-07-29 @ 18:48:46
URL: http://monascalifornia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0