House? Mansion? Palace? Castle?

Yissses, vilken dag! Önskar så av hela mig att jag hade en kamera på huvudet idag så ni fick se vad jag sett idag för det är ingen chans i världen att jag kan förklara vad jag sett. Det finns inte en ord för att beskriva det. Okej, vi börjar från början. Imorse kommer Kayla in (igen) 7.30 och jag var så trött att jag inte ens lyssnade på vad hon sa, jag hörde bara. - Pernilla, Tommie did that to me and..Okay, go wake up mom and dad, haha! Efter många om och men lämnade hon mitt rum och jag kunde inte somna om. När jag tillslut somnat om knackar det på dörren och min värdmamma undrar om jag kan gå upp och börja jobba. Vi bestämde nämligen att hon skulle knacka när hon behövde mig och kl var då 9.15. Det var den sovmorgonen. Får se vad hon har att säga imorgon bitti.
Vi åkte ut med båten och åkte över till en annan familjs hus där vi spenderade 6 tim av dagen och där börjar historien. Detta "hus" de bor i är ett sommarhus först och främst. Jag trodde jag hade sett många galet fina palats under mitt år men NEJ. De byggde detta själva för några år sedan och hemma i Sverige bor jag i ett normalt stort hus, inte litet, inte stort skulle jag väl beskriva det men jag tror att mitt hus skulle få plats 20 gånger i det huset, haha! Efter att ha sett det finns det ingen chans att det räcker med 100 miljoner kronor för det huset om de skulle sälja det. Jag menar det verkligen!!! Det var det sjukaste jag sett i hela mitt liv och förmodligen kommer jag adlrig mer se ngt liknande i mitt liv. Huset var byggt i sten och vitt trä och typ 1 km brett, 3 våningar eller hmm kanske 4 jag såg inte ens halva huset typ. Min stil till 100% det var modernt, havsinspirerat, allt var vitt, fast med svart trä golv, så sjukt snyggt. Lite lexington stil för er som vet:) Åror och surfbrädor på väggarna etc. Det var 3 stora kök, biljardbord, säkert 15 baddrum, massa matbord,, allt var planerat i minsta detalj. Mitt i trappan är det hyllor på vägen med häftiga båtar och helt plötsligt visar det sig att man kan öppna en gigantisk dörr och det är ett mega rum med dansgolv, tv ( jag såg typ 5 plattv på1 vånig), Wii, en gång in i bakom väggen för barnen där de kunde rita på väggarna. Ett secret room! Giiiigantiska uteplatser på alla våniungarna, uteplats med mega tv, 5 öppna spisar, jacuzzi, 2 jet ski, båt, surfingbrädor, en mega studsmatta som flyter som man kunde hoppa från, waterslides, högtalare i varje rum, på uteplatserna, vid jacuzzin, vid båten, överallt med grym musik. Bara musik jag lyssnar på:) Så gött!!! Jag kan hålla på i evigheter det slutar aldrig. Man har på ngt sett blivit van vid att se så sjukt fina hus, men idag tappade jag typ hakan och undrade hur fasen de gick till. Tom min värdfamilj och den andra familjen var typ mållösa. Fast de uppskattar alltid allting även om de själva har fina hus, vilket jag verkligen gillar hos dem:) De tycker fortfarande att en liten stuga kan vara gullig och fin. Jordnära helt enkelt!
Ja shit, detta hus kommer aldrig släppa det. Nästan läskigt hur mycket pengar det finns i detta landet! Eller hur mkt pengar det snart inte finns, haha! På tal om det satt och snackade politik med föräldrarna igår kväll, vilket jag verkligen gillar. Vad de tycker Obama gör fel, jag frågade varför  tex. och vi pratade om försäkringar hur olika det går till i sverige och usa. m.m.

Så idag hände vi på palatset hela dagen, jag sprang efter barnen hela hela dagen så man blev typ grillad i solen, men de va bra för nu är jag solbränd:) Bara lite röda kinder dock, haha!
Lekte datten på den flytande studsmattan, skulle datta någon och vattnet var "fritt" så man var tvungen att slänga sig ut i vattnet hela tiden, haha! Föräldrarna har sagt hela dagen, åh du har haft en sån lång dag, du var på den där studsmattan hela dagen. Men nu var ännu en dag över!!

Ikväll lagade vi middag, och satt runt elden och gjorde Smores, som är graham cracker, med choklad och grillad marshmallow emellan. För mig blev det gramhan crackers eftersom jag itne äter godis, haha! Super mysigt var det iaf! När kidsen somnat gick vi ner till elden och grillade, vattnet var spegelblankt, stjärnorna lyste och det var bara hur fint som helst!!
Då var det 2 dagar kvar i Idaho. Fredag, lördag sen åker vi söndag morgon. På lördag ska vi tillbaka till palatset.

Detta får bli allt för ikväll, måste sova nu!!

Stort grattis till världens gulligaste tjej, Joline på hennes 6 månaders dag!! Jag älskar och tänker på dig massor ska du veta<3




Kommentarer
Postat av: Getingen

underbara kort på Joline <3

Hoppas du får två suuuper härliga dagar. LOVE!

2010-07-30 @ 13:39:42
Postat av: miranda m.

ställ nåt på min frågestund:

http://mirandaland.blogg.se/2010/july/nu-ar-det.html#comment

2010-07-30 @ 13:52:35
URL: http://mirandaland.blogg.se/
Postat av: hanna

allt bra?=)

2010-07-30 @ 14:10:41
URL: http://hannazlife.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Söta bilder :D



http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

2010-07-30 @ 14:21:22
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: Lill-Buddha

Tack moster, vad gullig du är!

Längtar tills vi ses!



Puss & kram

2010-07-31 @ 00:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0