Happy 4th Of July :)

Happy, happy, happy, happy det är precis vad jag är, det är väl trevligt så här på Amerikas nationaldag och JA det märks att de älskar sig själva och sitt land, haha! Vilken helg, eller snarare vilka 4 hektiska men grymma dagar det vart det senaste. Om jag publicerar inlägget mitt i en mening beror det på att jag antagligen somnat på tangentbordet för jag måste seriöst äta hela tiden för att hålla mig vaken. Ska göra mitt bästa för att sammanfatta dessa dagar, föhoppningsvis kortfattat! Eller det måste blir kortfattat snarare:)
Börjar som vanligt där jag slutade, och då hoppar vi tillbaka till fredag. Fredagen innebar jobb från 11.45-10.30 på kvällen med 1,5 tim break på dagen. Mitt break gick åt till att springa en kortis på The Strand. Familjens nya gäster kom med deras 2 barn, föräldrarna gick ut och åt och jag var barnvakt åt alla 4. Dags för läggdags och yikes vad smärtfritt det var, trodde det skulle bli lite knivigt pga att de andra kidsen var lite halv jobbiga, men Pernilla stängde av alla filmer och sa att det var dags för läggdags och kidsen gick och la sig på sina sovplatser, jag stoppade om var och en, 10 min senare sov alla. Nästan för enkelt, hur gick det till undrar jag? haha!
Men det tackar vi för. Klockan 10 på kvällen knackar en söt liten Frida Grundström på dörren:) Då var hon här med sin svenska familj, blev lite rundvandring av mitt hus, super kul att träffa hela familjen för första gången. Frida stannade hos mig, min familj kom hem så vi gav oss ut på äventyr:) Strosade runt lite i downtown Manhattan Beach och studerade fyllefolket! Vad gjorde Pernilla och Frida sen då? Kl 11.30 en fredagskväll? Jo, vi åkte självklart till Yogurtland, haha! Det är bara jag och Frida på denna planet som delar samma förståelse för det här med Frozen Yogurt. Något magiskt är det över det hela, haha! Så där spenderade vi kvällen, myys!
Väl hemma låg vi sked i vårt lekrum, haha. Som vanligt snackar vi allt för mycket så vid 3 tiden började Frida snarka och kort efter somnade även jag:)
Blev väl 3 tim sömn, efter att vaknat lite då och då, gick upp och gjorde i ordning oss för att träffa Fridas familj som skulle ut på äventyr i CA. Efter lite överläggning blev det så att jag hängde på familjen Grundström till Redondo Beach för att checka in det berömna OC cafet, haha! Blev tom så att vi åt frukost där och nej detta gillar jag inte med Fridas föräldrar var bara världens gulligaste och bjöd mig på frukost och allt, så snällt, aldrig ens träffat de förr! Super goa, men de är ju Jönköpingsbor så man förväntar sig inget annat, haha! Tack igen för det!
Tanken var att beställa French Toast men det kom med ngn marmelad inuti som jag inte alls ville ha så det blev Chocolate chips pancakes för oss brudar:) Det går alltid hem även om svenska pannkakor är 100 gånger godare.




Ah, Familjen Grundström på Redondo Pier.



Vi åkte sedan vidare till Venice Beach som man bara måste se när man är här, strosade runt där ett tag innan vi gav oss vidare till Santa Monica och MENCHIES, vilket innebär Frozen Yogurt:) Har aldrig vart på just den Menchies men åkt förbi några gånger och vet att det kan vara hyfsat kändistätt där ibland, de gillar vi!
Måste bara berätta en parantes. Jag letade efter ´telefonummer till Menchies i Manhattan Beach, eller det tillhör nog Redondo Beach men iaf. Så skrev Menchies, manhattan beach och vad kommer upp på google då? Min blogg, haha! Blev sjukt chockad, tror 3 olika länkar till min blogg kom upp, så testa att googla det, haha!
Man undrar ju om det är en Frozen Yogurt blogg jag har istället för au pair blogg:) Nu har det gått för långt om min blogg kommer upp på FY sökningar på google, haha!
Klockan var 4 och jag lämnade Frida och Co och gav mig tillbaka till Manhattan Beach. Usch alltid lika tråkigt att lämna varandra, men förhoppningsvis ses vi SNART igen!! Var iaf super kul att få en liten härligt svensk familje boost. Så kul att se hur lika våra familjer är i sättet, haha!
Det fick mig dock att sakna min familj mer och fick många minnen från när de hälsade på <3

Väl hemma, lite så där härligt trött, så där trött att jag mådde illa och då brukar jag intala mig själv att jag är trött för att jag inte ätit på länge? Japp, det kan jag ju få tro om jag vill, nu är nog inte fallet så, haha, men åt det gjorde jag!! Då blir jag säkert skit pigg, eller?
Jag och Nicole ville ut och partaja och fira 4th of july men hon har inget ID så visste inte vart vi kunde komma in riktigt, men jag messade en svensk tjej jag träffade för några veckor sedan som jobbar i Hollywood och fixar fester och grejer ofta, super go är hon och hon sa att antingen kunde vi åka till klubben Level 3 som är 18+ det KissFm spelade eller kunde hon fixa så vi kunde komma in på Les Deux där midsommar festen var. Vi gjorde oss i ordning för Hollywood och för Level3. Klubben ligger mitt på Hollywood Blvd, vid Kodac Theatre och Madame Tussaue hur det nu stavas, för ni som känner till Hollywood.
Vi ställer oss längst bak i kön och 30 sek senare pekar vakten på oss och vinkar in oss, och där går vi förbi hela kön och in på klubben efter ID check. Fick ett härligt kryss på handen igen, men gött See ya later alla i kön:) Haha, fy va hemskt det stämmer verkligen att man blir utvald på klubbar här. Inte alla såklart men vissa!
Betalde 20 himla dollar i inträde och det var skit lite folk, alla kändes så små och nej det var inte alls kul så vi gick väl efter 15 min. Så vad nu då? Jo, Nicole hade med sig Monas leg och jag hade mitt amerikanska ID som jag fått av en tjej, ska vi testa? Ja va tusan, let´s do it! Kommer ner på Hollywood Blvd där en kille haffar oss och frågar om vi vill testa deras nya klubb The Highlands, tjejer gick in gratis igår! Yes, why not? Är ni 21? Eh, ja! haha. Här skriv i er mejladress här och där fick vi vara snabbt tänkta, vi kollade på varandra och båda fattade direkt att vi måste hitta på en som stämmer överens med våra ID, så min mejl blev, [email protected]! Ställde oss sist i kön som vanligt och efter kanske 2 min pekar inte vakten men en annan snubbe på oss och håller upp 2 fingar? Yes, vi är 2 st, så vinkar han in oss. Oh yeah, vilket flyt vi har..varför stå i kö när man kan gå in direkt liksom, haha! Men shit är alltid lika nervös när jag lämnar fram det där himla legget jag vet inte ens adressen utantill typ, men det gick grymt bra. Inga problem alls faktiskt, så där va vi inne på Higlands som 25 och 23 åringar, haha!
YIHAAAA!!! Nytt favoritställe, for sure! Der var uppe på ett tak med utsikt över Hollywood och med massa olika dansgolv och coola rum, grymt! Vi såg bara 1 våning först där det var mysigt men inget ös, sen sa Nicole. Hmm, jag hör något, känns som det är ngt mer här..Så kommer vi ner till världens största dansgolv med den grymmaste DJ som dansade hela tiden, haha, väldigt speciell dock men grymt! Efter 1 tim hoppade upp 2 tjejer på pelare och dansar som galningar, sen byttes de av efter var typ 3e låt med andra dansar, haha! Dansare inte strippor, bli inte oroliga:)
Ahh, vi hade så grymt kul och dessutom finns det en riktigt het bartender där, haha! Så dit får det bli fler besök:)
Körde hem och var hemma vid 3 tiden igår natt, körde direkt till Nicole eftersom vi bestämde oss för att ha en Sleepover:) Några timmars sömn, klockan 8.20 ringde min klocka och det var dags för mig att bli redo och börja jobba klockan 10-3 idag..woho, vad hände med att bli utvilad innan New York? Inget med det!

Har vart på så läskigt bra humör idag, haha! Jag är oftast på samma humör, vilket är ett bra humör förutom de dagarna jag haft mina down dagar, men idag fick bara ett litet lyckorus:) Har alltid haft lite ångest inför New York resan men inte nu, nu ska det bli kul!! Svårt att förklara för er som inte är au pairer, men vi tar det en annan gång!
Har hjälpt till att packa m.m. Var på väg ut med ungarna på The Strand när en av våra grannar kom förbi, har pratat med frun i huset innan som försökt para ihop mig med hennes 20 åriga son som pluggar i Santa Barbara och är en flitig surfare:) Och nu har han kommit hem över sommaren vad jag förstår så idag sa farsan, titta där är min grabb och hans "good locking" friends, haha. De är allt surfare de vill träffa dig:)
Eh, jaha, haha. Jag pratade med din fru om det:) Så stod de där uppe och vinkade till mig att jag skulle komma. Han är lite blyg säger pappan då och ropar sedan till sonen att jag jobbade. 10 min senare kommer de ner på The Strand, möter dom och det blev mest,
- Hi, how is it going?
- Good, thanks, how are u?
bye..ungefär så..haha!
Ska dra med Nicole och Mona ngn gång så de kan få ge oss gratis surflektioner, de kan jag gå med på:)

Blev jobb till kl 3 som sagt, har packat klart till NY nästan och nu vill jag bara sova men jag och Nicole ska cykla bort till Hermosa Beach ikväll där det värsta party folket håller hus, min värdmamma sa att det bara är kul att titta på allt crazy folk. Ska dit och checka läget och kolla på de berömna fyverkerierna. Endast lagligt på 4th of july i detta landet så då slår de på stort:) Kommer kanske bli min enda 4th of july så måste väl fira den lite.
Har faktiskt gjort blåa och röda cupcakes med kidsen idag, så det var min celebration, haha!

Ne, usch nu somnar jag!! Ska hoppa in i duschen innan jag går annars kommer jag nog somna på cykeln.
Imorgon bitti åker vi som sagt till New York City. Hoppas de säger att jag går sova om jag vill, haha för även hur pigg jag än är sover jag alltid när jag flyger, det är det enda jag gör så tänk då nu...blir inte lätt!

Har alltid mer att berätta men tyvärr ingen tid till det, hoppas vi haft en grym helg, vet att vädret är underbart där hemma nu!!! Njut <3

Lite pics från The Higlands. En av uteplatserna med utsikt över Hollywood.


Denna är tagen därifrån:)







Happy 4th of july!!

Kommentarer
Postat av: Loppan

Haaaaalllllooooo !!!!!!!

Ni e så snygga, aa vakterna vill ha er. NICE.

och du , killen? surfkillen ge han en stor chans haloooo sa du surfkile?? damn !!

<3

2010-07-05 @ 23:19:47
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Getingen

www.jagarenfotomodell.nu :) du är så snygg Miss B! Kram!

2010-07-06 @ 14:19:13
Postat av: aleex

jag saaaaknar dig såååååååååååååå mycket just nu!!!

fick en sakna-pill-attack!!!!!!!! hoppas du mår riktigt riktigt bra!!!!!



jag älskar dig hörrö!

2010-07-06 @ 22:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0