Tornadoooo.

Okej då har stormen anlänt till Manhattan Beach och hela södra Kalifornien. Har hört att ett oväder ska dra över landet och det varnades för regn, storm och tornado i södra CA. Har inte tänkt så mycket mer på det, men nu är det svårt att undgå när regnet nästan slår sönder rutan och det blixtrar och dundrar hit och dit...
Lite häftigt är det dock att se lightning över havet. Det skulle regna hela veckan, vilket det gjort men förhoppningsvis är det slut på lördag sägs det:) Där fick ni en liten väderrapport från CA.

Igår hade jag min lediga dag för veckan vilket var riktigt skönt. Gick upp och skypade med mamma och pappa, som vanligt var det väl jag som ledde samtalet, haha! Man blir riktigt pratsugen när man skypar och vill prata konstant om allt och inget. Åkte sedan till gymmet, sen blev det försök att boka in mig på ett College, men jag ger snart upp...har mailat 15 olika personer om massa frågor men ingen kommer någon vart, har tom ringt dem..kursens info finns inte på hemsidan..allt gör mig galen, så där kom jag ingen vart! Ska försöka åka dit imorgon istället och trycka upp dem mot väggen...
Resten av dagen blev bara lite fixande sen på kvällen blev jag upphämtad av en kompis och hans kompis, det blev yoghurtglass i regnet, dinner och bio:) It´s complicated fick det bli..den var allt sevärd tycker jag:) Det var vi och 2 till i hela biosalongen, så man slapp ju slåss om platserna iaf.
På vägen ut fick det bli 3 minuter i några massagestolar och seriöst så föredrar jag hellre mina värdbarn som massörer framför massagestolen. Den var väldigt lustig, men, massage är väl alltid massage!!
Sammanfattningsvis hade jag en mysig dag!

Imorse knackar det på dörren och min värdmamma undrar om jag kan börja 5 min tidigare för hon har också fått spysjukan som Kayla:( Usch, stackarn! Så idag har jag jobbat från 7.30-19.30 med 1,5 tim rast och då va jag på gymmet i 30 min. Länge, men jag har haft en riktigt bra dag, jag känner verkligen att jag gillar mitt jobb nu. Så skönt att känna att man är tillbaka efter svackan=) Idag var det tom lite kul att bada barnen...så här vill jag alltid känna!

Nu har jag precis avslutat en smarrig mexikansk sallad som jag älskar och tittat på American Idol, shit vilka stolpskott det finns!

Ha en bra helg!!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Det första man läser när man går in på nätet idag är: "Skyfallsliknande regn och starka vindar fortsätter att plåga Kalifornien. Nu varnar myndigheter för tornador. Människor evakueras från bergen i LA" ....det är alltså på riktigt!! :) oj oj syrran nu får du hålla i hatten!

Miss u! Pussar och kramar!

2010-01-22 @ 16:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0