Till mina underbara vänner <3

Dessa första rader ska jag rikta direkt till ALLA mina vänner där hemma i Sverige. Innan jag åkte hit visste jag att jag hade massor av underbara vänner som jag alltid kan lita på i alla lägen!! Jag visste att det skulle bli svårt att vara borta från alla, men tyvärr inser man inte de mest viktiga sakerna tills man "förlorat" dem. När jag åkte visste jág inte alls hur många jag skulle hålla kontakten med, hur många som skulle hålla kontakten med mig, m.m. Jag kunde bara hoppas på det bästa!! Ett år är trots allt en lång tid där mycket kan förändras.
Nu måste jag erkänna att jag trodde nog inte jag hade så otroligt underbara vänner som stöttar mig, mailar mig, messar mig hela hela tiden! Varje dag i 2 månader har jag fått något mail eller mess av något slag , av någon vän! Det är för mig helt otroligt!!!  Även om jag inte pratar med alla varje vecka så blir jag överlycklig av tanken att ni finns där nu och att ni finns där när jag kommer hem!!
Glöm aldrig att jag tänker på er alla varje dag och kan bara njuta av hur underbara vänner jag har som jag aldrig kommer släppa. Jag saknar er hela tiden, varje dag, varje minut, men jag vet att jag är på rätt plats just nu och att ni är på rätt plats i världen där ni är!
Att några av mina vänner på juldagen i dimman gjorde en video till mig ( har dock inte sett den än ) där de tydligen berättar hur de saknar mig, hoppas det stämmer att de saknar mig, haha, det är bara, ah, jag finner inte ord! TACK!
Alla vänner som nu läser detta, ta åt er av precis varje ord, för jag älskar er och saknar er och kan inte vara mer lyckligt lottad än att ha er som mina vänner!! The good news is..vi ses i ÅR!!


Förlåt om det blev lite blödigt nu, men det var absolut något jag behövde säga!

Idag har varit en bra dag! Kanske för vi åker hem imorgon, haha! Men det har varit en bra dag iaf. Idag i en av mina taxi rundor till backen, hämtade jag 4 barn i baksätet, Kristy låg på golvet mellan sätena och såg ut som ett fyllo typ..plus 2 fullvuxna män som delade framsätet, shit vad jag garvade!! Fylletaxi :) De skämtade om att nu kan du även skriva upp busschaufför på dina jobberfarenheter, haha!

Idag fick jag en dålig nyhet av en av tjejrna jag träffade på NY-skolan att hon ska åka hem till sverige:( Vi som planerade vår sista månad tsm! Det var av olika anledningar, dels familjen, men även saknad efter det där hemma! Hoppas allt löser sig vännen! Man vet aldrig hur det blir förrän man testat och det är strongt nog att testa tycker jag!

När en av de vuxna här trodde att jag pratade mycket engelska i hemmet ( vilket skämt) så blev det en liten diskussion här, 
jag blir så frustrerad att jag aldrig blir bättre, känns som jag bara står och stampar... Barnen frågade om jag kan mer svenska än engelska? haha! Tur att jag kan ngt språk bra känns det som! Min värdmamma säger att jag blir bättre varje dag och lär mig nya slang varje dag, men det är inte min åsikt! Kanske lär man sig utan att man märker det. Det som är bra är att jag inte direkt tänker längre..ibland kommer jag på mig själv att ha stått och pratat med barnen i 5 min utan att tänka och då tror jag att jag pratat svenska, men det har jag inte, haha! Känns läskigt att orden bara kommer ut...
Kan man inte bara lära sig allt nu!

Ikväll ska de vuxna ut och vi ska vara hemma med barnen och när barnen somnat ska jag vira in mig i filtar, sätta på brasan och kolla på The Hangover..yihha!!! De vuxna här kollade på dne häromkvällen men jag orkade inte titta just då, men de sa att den var grymt bra:)

Imorgon blir det hemfärd!! Mot Manhattan.....
Hoppas det nya året börjat bra och att ni satt igång med era nyårslöften, haha!
Bjuder på en lite bild från pulkaåkningen igår..bilderna från min kamera kommer i helgen!!
Ser ut som en stoppad korv insåg jag nu:)



Gott nytt igen!




Kommentarer
Postat av: junis

ååh min vän.. nu ångrar ja att ja tog bort den sjukaste pillpill filmen... du hade ju garvat sönder.. men ja skämdes sååå mycket hahahaha!!! får visa den andra som janna gjode:D saknar dig vännen!! självklart ska vi hålla kontakten vännen =)

2010-01-02 @ 10:27:13
Postat av: Hanna*

Pernilla, du är ju bara för söööt!

Du ska veta att vi saknar dig minst lika mycket!

Men du vet ju oxå att äkta vänner finns alltid kvar.

Så ett år är ingenting :) (försöker tänka positivt)

Det märks att du är borta ifrån oss..

Men din plats här hemma kan ingen ta ifrån dig..



Saknar dig massvis <3



// Jocke ;D

2010-01-02 @ 12:03:31
Postat av: loppan

Ohhh vi syns i år, de är nog det bästa du har skrivit på hela bloggen tror jag :D

hahaha..

Hoppas du mår bra iaf , men det verkar så iaf. Nu sitter jag på bussen hem till svala igen. Men ja vill bara säga att jag saknar dig också PULLAN



<3



Ta hand om dig

2010-01-02 @ 12:55:28
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: loppan

Pillan, THE HANDGOVER, ja har sätt den tre gånger och dte var lika värt att se den varje gång !

SE DEN!!!!

2010-01-02 @ 12:56:47
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Valle

Vad söt du är! Men det är väl inte konstigt att du får mail och sms varje dag från vänner som tänker på dig. Du är ju själv världens snällaste, sötaste och goaste som finns...och det man ger får man tillbaka.



:)

2010-01-02 @ 13:45:53
Postat av: Cecilia

Vilken härlig bild! :) Jag har följt din blogg ett tag (sedan i typ.. juli) Jag är själv lite sugen på att åka som au pair, men funderar väldigt mycket fram och tillbaka. Har läst en hel del olika bloggar om folk som åkt iväg. Hur är det att åka iväg? Är det något som du skulle rekommendera? :) Är sugen på att åka, men samtidigt är det ju lite läskigt också att åka iväg helt själv till ett så stort och nytt land. Men jag älskar barn så jag skulle nog gilla det. Men hur tycker du att det är? :)

och tack för en bra blogg. Den är väldigt intressant :)

2010-01-02 @ 20:55:00
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

HAHA, vänta bara tills du kommer börja tänka på engelska ;D

2010-01-02 @ 21:59:54
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0