resumé.

Okey där gjorde jag av med den sista energin jag hade. Vilken dag, men faktiskt en hyfsat bra dag ändå:)
Började 8.30 fick ut alla barn ur dörren skjutsade till backen, städade lite, hämtade Kayla, hämtade 2 barn till, lagade lunch, lekte familj, lekte med play-doh, ritade, åkta pulka, hade snöbollskrig, 3 barn till kom hem, spelade spel, hjälpte barnen med middag, satte på film,lekte lekar, tog på pyjamas kl är 19.00 och jag har jobbat 10,5 tim. Mitt huvud sprängs, jag mår illa och är rosig i hela facet. Lägger mig på min säng i hallen och somnar!!!!
haha, där har ni dagens resumé:) Dagen har gått väldigt bra faktiskt, tycker alltid det är lika mysigt med många barn!!
Efter att jag somnat en stund nu ikväll åt jag middag med alla päronen, drack lite vin och pratade! Alla är verkligen trevliga här, gillar alla så mycket! Tänk vad mycket värre det kunde bli, här har jag inget att klaga på förutom att jag saknar Manhattan Beach:) Eller jo, FÖR mycket godsaker! Idag har jag syndat i 12 tim konstant...men på måndag blir det nya tag:)

Sista dagen här imorgon, det blir en liten utmaning. Imorgon kväll ska nämligen föräldrarna ut och jag ska lägga 6 barn:) En lyckospark hade jag nog behövt. Det ska nog gå fint, don´t mess with Pernilla skulle jag vilja säga:)
Får se om jag fortfarande gillar när det är många barn imorgon, haha!
De här barnen känner jag inte så väl, vilket nog kan vara en fördel.

På måndag bär det av mot kära L.A igen. Som att bli kär på nytt när man ser palmerna.
Sen är det bara 1 månad tills nästa Mammoth resa..

Tjejen jag berättade om igår som är som ett frimärke...gav mig en teckning idag där det stod: I LOVE YOU! Hon var därmed förlåten:) De har sina fina sidor de små liven, haha!

Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Dahlén x 3

Vill bara skicka en stor kram från oss alla! Tänker på dig hela tiden och saknar dig massor. Förstår att familjen är nöjd med dig, du är ju grym! Är så förbannat stolt över dig!



Puss och kram

2010-01-17 @ 17:25:48
Postat av: Malin

Jag tänkte på det, det står att det är 91;en dagar kvar i USA. Är det så lite tid kvar, eller ska du åka hem tidigare? :O

2010-01-17 @ 19:11:28
Postat av: Getingen

Snart har du klarat av ännu en vecka i Mammoth :) grymt sis!! förstår att barnen är som frimärken, du är ju den bästaste!! Massor av kramar!

2010-01-17 @ 19:52:17
Postat av: Janna

Snart är duhemma då ska vi planera in en skype!!! har ås mkt att prata om nu så du anar inte =) lovelove

2010-01-18 @ 11:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0