P is back on track.

Hej på er!

Lite dåligt med uppdatering det senaste men jag kan lova er, jag har haft bättre saker för mig:) Jag antar att jag haft en liten svacka den senaste veckan, vet inte varför men nån gång måste man väl börja känna av vardagen här. Det är längre ingen vacation här borta! Som allt annat blir man trött på det man gör, men im back in track igen!!
I fredags jobbade jag hela dagen eftersom jag var ensam med barnen, det gick väldigt bra och på kvällen fick jag ligga i Kaylas säng och hon bad mig berätta historier i över 30 min:) Väldigt mysigt att ha sådana stunder. Hon som inte är så kramig sa: Du får gärna ligga här bredvid mig, här på kudden med huvudet. Så glad blev jag:)

På lördagsmorgonen när jag kom ner kommer båda barnen springande och ropar på mig och ska berätta massa saker och en sån dag gjorde nästan hela dagen. Jag har haft en liten down period med barnen också tror jag, så känns skönt att de blir glada av att se en iaf:)
Jag hade som sagt min lediga helg denna månaden som blev väldigt hastigt bestämt, men jag hade definitivt bestämt att inte sitta hemma på min lediga helg. Jag har väl inte lämnat allt jag har i Sverige för att sitta på mitt rum. Först åkte jag till gymmet och gjorde lite nytta och alla andra au pairer jobbade eller var bortresta så jag tog mitt pick och pack och körde till Ikea i Burbank som ligger i norra Hollywood tror jag, haha! Shoppade loss lite, bla en grej till min garderob så jag kan organisera alla kläder. Får panik av min lilla garderob, men inget att klaga över direkt. Ska lägga upp en bild när jag organiserat klart! ( Min värdmamma tkr jag ska jobba som proffesionell organiserare så jag har lite press på mig, haha ) Köpte även lite gifflar till min värdfamilj, de älskar dem:)
Här har ni IKEA-Burbank. Åh vad det ska bli kul att åka till IKEA i Jönköping och se granarna utanför. Inte så. Jkpg har sina stunder, men palmer inget kan ersätta det.


Sen åkte jag till Beverly Center som är ett shoppingcenter inne i Hollywood. Hade aldrig vart där och jag blev glatt överraskad:) 3 våningar med butiker, heaven! Blev dock bara 2 klädesplagg men däremot 1 rosa IPOD NANO. Känns som ett bra köp, den kostade ca 1200 kr här, vet inte hur det är förhållande till Sverige, men jag skulle ändå ha en!



På eftermiddagen ringde en kompis mig som bor i Hollywood och det visade sig att han bodde 3 min från Beverly Center. En liten parantes är att han är svensk. Vi gick iaf ut och åt, gick på bio ( up in the air ) se den när den visas i Sverige, skit rolig faktiskt. Åkte runt lite i Hollywood sen åkte vi upp i hillsen och kollade på utsiken över hela Los Angeles och det var nog det finaste jag sett på riktigt riktigt länge. Man kan stå helt stum i flera minuter. självklart glömde jag kameran, men jag kommer åka dit fler gånger. 'Ni kan försöka föreställa er hela Los Angeles upplyst! Efter det blev det grym musik, cab och lite mer rundkörning i L.A. Försöker inte förfina det och få det att låta som en film, men sanningen är den att det kändes som det.
Det är i sådana stunder jag inser varför jag är här, jag älskar stället! Tur att jag har familj och vänner hemma annars hade jag aldrig kommit hem.  
Resten av kvällen blev lugn med prat och you tube klipp:)
Väl hemma kl 2.04 på natten blev det läggdags och där har ni min lördag i stora drag!! Riktig bra dag blev det.

Idag sov jag ut och städade lyan, sen blev det gymmet och tro det eller ej jag gillar gymmet. Ni läste rätt, jag nästan längtar dit:) Får se hur länge det håller i sig, haha! Träffade Silvia ikväll och gick 1 tim på The Strand:)
Nu har jag precis avslutat en utsökt sallad a la Pernilla..I det här hushållet finns ALLT i matväg , tro mig, så det blev mer än salladsblad kan jag lova.
Imorgon är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten, men förhoppningsvis kommer en Pernilla full av energi tillbaka:) På torsdag bär det av mot Mammoth igen...

Hoppas er helg varit great. Grattis till Linköping som hade -29 grader igår...Fy fasen va kallt! Frys inte sönder där hemma. Saknar er!


Kommentarer
Postat av: klara

Pillan, de verkar som att du har det jätte bra där borta på andra sidan jorden och det är jag jätte glad för:)<3

2010-01-11 @ 11:02:59
URL: http://klaraartursson.blogg.se/
Postat av: Janna

pernill!! det är en dröm :) snart åker jga ner till flrodia, då jäklar ska ajg glassa =) vad hände med skypen, jag vill! Puspsusss

2010-01-11 @ 16:27:08
Postat av: Getingen

Wohoo...äntligen ett inlägg igen, I lööövvv it!! Härligt att du har besökt IKEA, där kan man verkligen känns sig svensk :) Lite grymmare entre i LA än i Jkpg, men bara lite haha! Kul att du gillar att gymma nu, u go girl! Miss and Kiss!

2010-01-11 @ 18:26:32
Postat av: Sabina

Jag har också köpt en rosa Nano här ;) haha

2010-01-17 @ 21:44:41
URL: http://sabinaml.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0