Lycka är..

Lycka är när man börjar se de stora skyltarna på freewayen, med namnen Santa Monica, Sunset Blvd, Burbank, Long Beach...Lycka är när man ser palmerna vifta mellan höghusen i L.A city, Lycka är att se The Strand i framrutan och veva ner rutan och känna värmen..Lycka är att köra längs The Strand och se vågorna, solen och surfarna. LYCKA är att svänga ner på The Strand, parkera bilen och kliva ut och känna att man är HEMMA!!
Home Sweet Home!


Det upplevde jag igår..när man börjar se allt detta då blir jag lycklig! Nästan lite rädd på samma gång eftersom jag inte riktigt vet hur jag och Jönköping ska bli vänner igen. Jag älskar detta stället!
Men som ni vet, familj och vänner betyder alltid mest- och ni finns där hemma!

I fredags kväll såg jag som sagt The Hangover och jäklar vad kul den var:) Måste se den snart igen! Ett tips ni som inte sett den, SE DEN!
På lördagsmorgonen packade vi ihop och hade en lång resa hem! Väl hemma var jag så trött att jag kunde somna stående..helt slut, jag såg ut som jag inte sovit på 1 vecka..packade upp barnens väskor, städade bort alla julklappar som fortfarande täckte hela vardagsrummet och sen var jag ledig! Puh.
Tvättade, packade upp, åt min favorit hämtmat, cashewnötter, kyckling, vattenkastanjer, någon sås och ris! Mmm. Efter min spakväll, med ansiktsmask och grejer hade jag bara myskväll framför Sex and the city!

Om 2 veckor åker vi till Mammoth igen och ångesten är faktiskt i stort sett borta. Jag kommer aldrig längta dig som jag sagt innan, men nu har jag iaf ingen ångest direkt. Nästa gång blir det packat med nya familjer men då blir det nog bara 4 nätter iaf:) 
Igår kväll stod jag och mina värdföräldrar i tvättstugan så säger min mamma för 2a gången.
- Pernilla är du glad att vara hemma nu va? 
- Eh, to be honest, YES! haha! Alla började garva för vi har pratat om att det är lite crazy där uppe, jobbar typ 24-7 och ingen privacy. 
Men jag sa att det faktiskt varit kul där uppe, men det är alltid skönt att komma ´hem och framförallt ha sitt eget! 
Det förstod de verkligen=) De är ju glada att jag gillar Manhattan så mycket!!  

Igår när jag kom hem låg det ett paket till mig!!!!!!! Mer tänkte jag? Och ser att det är från min bästa vän Aleex...WAAAA, Jag sken upp som en sol, det var den bästa presenten man kunde få när man kom hem även om jag inte ens hade öppnat det:)
Det var också världens bästa presenter, 2 paket med super fina muffinsformar med rosor på, ett skit roligt kort och 4 olika lipgloss som är som kakformar ni vet?! ( kommer kort på det )
TACK vännen, du är bäst!!!!!


Idag är jag ledig och sitter nu och väntar på att mamma, pappa och syrran ska skypa med mig=) sen ska jag träffa Silvia, äntligen. Får se vad planerna blir=)
Förresten iförrgår hade jag min första dröm på ENGELSKA..det var verkligen lustigt! Lite häftigt ändå!

Nu ska jag ladda upp lite bilder till er, önskar jag kunde visa alla, men här kommer några:

Här kommer man till skidbacken.




Huset.




Baby Jake med nyårshatten - Jag lovar, det finns ingen snällare baby. Du kan sätta honom på golvet och där kan han sitta och leka i 1 tim utan att säga ngt. Det enda han gör är att skratta:)



Nästan alla kids i väntan på " ring klocka ring "


Haha, Kayla gillar att låna min kamera och det är faktiskt riktigt kul för man vet aldrig vad som finns när man laddar upp bilderna:) Ser mest ut som när man lämnat kameran på ett bort på en fest...


Nu messade mamma att vi ska skypa! Yihaa.
´Hoppas 2010 börjat bra för alla:) Imorgon börjar nyårslöftena på riktigt..usch, jag måste signa upp för gymet imorgon!



Kommentarer
Postat av: Sara

skönt att du är hemma :) och vad otrooooligt söt och stor baby jake blivit, kk har också vuxit, tusan! :) söta är dem allihoppa :) och det där med skinny gissar jag på att det var whitney som sa eller? hahaha jag dör var roligt! är det mr. j som inte kan ta ett nej? haha i need an update :) puss o kram! hälsa MB och familjen kinsey!

2010-01-04 @ 03:38:12
URL: http://saralicious.blogspot.com
Postat av: Getingen

Vilka fina kort du har lagt upp :) hur vackert som helst i Mammut! Puss och Kram

2010-01-04 @ 04:32:05
Postat av: Agneta Gårlin

Hej Pernilla! Fick din jul & nyårshälsning idag på mailen. Första arbetsdagen sedan vi gick på julledighet, och nu är vi lediga 2 dgr igen. Inte dumt alls....önskar dig verkligen ett underbart 2010. Vi firade nyår i Habo på Tumbäcks gård hos Johanssons. I år för första gången var det "killarna" eller om vi ska kalla dom gubbarna kanske????? som fixade maten. Vi tjejer tittade på filmen Holiday under tiden, men det luktade bränt och rök upp till oss på 2:a våningen när köttet stektes ha ha... men det smakade gott trots allt! Vi åt älgfilé med hasselbackspotatis & rödvins sås till varmrätt. Förrätten var rostat bröd med räkor och hackad lök o äpple i någon majonäsöra. Efterrätten var vaniljglass med varn hjortronsås och maränger. Tänk vad gubbar kan om dom vara vill...Fredrik var med sina kompisar och firade in det nya året hos Jocke i Habo. Han kom hem igen i onsdagskväll efter att ha arbetat i mellandagarna. Åkte tillbaka igårkväll så nu är det tomt efter honom. På nyårsdagen var Sofia&Martin & Wilda hemma o myste i soffan med Fredrik framför tv:n vi åt Kinamat som dom tog med sig från stan, sååå gott. Det blir mkt småätande när man är ledig och det finns godis & fikabröd hemma. I helgen hade vi gäster, det var Lindvalls från Stockholm med sina 3 ungdomar som kom förbi. Dom hade firat nyår i Ystad hos vänner. Även Peter & Maria från Lidköping var här och dom stannade över natten. Vi åt gott och tittade sedan på Camilla Läckbergs film Olycksfågeln.......det var del 2 spännande. Spelade sedan "med andra ord" det är kul. Ja det var några ord från Habo landsbygd. Massor av kramar från oss genom mig /Agneta Ha det så bra!!!!

2010-01-04 @ 17:29:18
Postat av: loppan

Pernilla pernilla !

Fin klännign du har , det var en liten parantes. Jag blir så avundsjuk på dig och havet samt SOLEN ! men det lter som du har det bra iaf.



Puss&kram !

2010-01-04 @ 21:04:15
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: loppan

Pernilla pernilla !

Fin klännign du har , det var en liten parantes. Jag blir så avundsjuk på dig och havet samt SOLEN ! men det lter som du har det bra iaf.



Puss&kram !

2010-01-04 @ 21:04:54
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: aleex

jag blir så lycklig av att få prata med dig!!!!!



BÄÄÄÄÄÄSTA. du är helt fantastiskt underbar!!!

2010-01-04 @ 22:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0