Habo-besök.

Ännu en bra dag i staterna och tur är väl det för jag behöver ladda batterierna ordentligt innan Mammoth på torsdag.
Började med att jag gick upp och skypade med syrran på förmiddagen:) Väldigt efterlängtat och lika kul som alltid, tack sis!
Sen bar det av mot Redondo Beach där jag mötte upp två tjejer från min hemstad Habo:) Vi har gått på samma skola och man bor i Habo, där känner man varandra, haha! En av tjejerna har släktingar här så de har varit här i snart 1 månad och hälsat på och självklart tar man chansen att träffa lite svenskar:)
Riktigt kul, vi strosade lite i Redondo sen åkte vi till Manhattan Beach och käkade lite lunch med utsikt över havet och stekande sol. Får se hur länge värmen håller i sig!



Vi hann med lite visning av mitt hus och stranden sen skjutsade jag dem till ett köpcentrum i närheten och jag åkte vidare till gymmet!
Hade gärna haft kvar tjejerna här längre, alltid lika kul med besök:) Tack för ni kom girls!

Nyss hemkommen från gymmet och det luktar som någon har tappat ut 1 hink klor i mitt rum, haha. Ni kan vara lugna, det är bara städerskan:) Sakerna är lite omplacerade, men det luktar rent och ser rent ut så jag klagar inte!! Hon gör ett grymt jobb!!

Nu börjar jag jobba strax, men bara 1 tim sen ska Silvia komma hit och de blir film och fruktsallad som jag sa igår! Imorgon är det sista dagen i Manhattan Beach för den här veckan och mer jobb blir det också, men jag är nog laddad! 

-Loppan fy va härligt att ni också fått sommar nu blir jag avis, mycket folk på Domsand igår?  

Kommentarer
Postat av: Frida

men va sjutton, det är ju sandra ju :) Jag saknar dig pernilla!

2010-01-13 @ 09:24:16
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Janna

Tänkte bara informaera dig att ajg frös låren av mig i morse när jag gick till jobbet i -17 grader, blir du avundsjuk? förstår det, det är verkligen livet här hemma när det är så kallt, skulle inte alls vlja vara hos dig coh äta lunch med utsikt över havet, nejdå! =)

Sköänt å höra du har det så bra!!!

Lovelove

2010-01-13 @ 10:05:58
Postat av: Getingen

Mysigt med besök från Habo. Fint kort på er, du såg ut som en riktigt stekig LA brud hi hi :)) alltid lika söt syrran!! Love u! Puss Miss G

2010-01-13 @ 17:14:19
Postat av: Lollo ♥

jag och en kompis satt och diskuterade om våra olika organisationer. Då frågade hon hur de gjorde med personliga brevet och så eftersom vi pyntar det själva... jag vet ju faktiskt inte för är i mitt slutskede med ansökan.. så hur gör dom? scannar in eller?

2010-01-13 @ 20:47:35
URL: http://ibarae.blogspot.com/
Postat av: Loppan

jaa men de va grymt mkt folk. kiosken va till oh med öppen det var cA 3 meter kö för att en glass i värmen.

Kul atr u fått habo besök.



Pillan - ta hand om dig jag kommer snart <3

2010-01-14 @ 00:24:13
Postat av: junis

ååh snygg du är!!!! härhemma är man blek o ful o deppigg!!!! hahahaah ;) saknar dig <3

2010-01-14 @ 14:09:22
Postat av: Sandra och Bea

tack sjalv for att du ville traffa oss, va riktigt kul att trffa en Habo bo sa langt bort! hoppas resten rullar pa bra nu, kram pa dig

2010-01-16 @ 02:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0