beach 2010.

Jag har överlevt dagen:) Den började i katastrof med att Kayla vägrade släppa mamma när jag skulle ta henne till dansen, hon grät och grät och skrek som en stucken gris stackarn! Men när vi väl börjat åka och jag tog fram min pedagogiska sida och satte på lite go musik så blev det bra igen:) Sen har hela dagen varit jättebra..det går oftast bra när föräldrarna inte är hemma. I eftermiddag när jag var ensam med Kayla så kom min galna sida fram och jag skrattade så jag grät. Ibland har jag och denna lilla 3 åring samma humor, haha! Det är så kul att ha små hemlisar med henne, hon tar det på största allvar även om det bara idag var att en jordgubbe vi hade i kylen såg ut som en rumpa..seriöst det var 5 jordgubbar som växt ihop, största jordgubben jag någonsin sett och denna familjen har en speciellt namn för rumpa vilket Kayla säger hela tiden, så ja lång historia men det blev kul till slut:)

Efter jag jobbat klar ikväll träffade jag Silvia på gymmet och vi gjorde förhoppningsvis lite nytta! 1 dag närmare beach 2010 som bara är ett par månader bort..waa! Snart ångrar man nog alla extra kakor..haha!
Jag är iaf glad att börjat träna, det känns riktigt skönt. Jag hoppas på riktigt go träningsvärk i baken imorgon:)

Sista långa dagen imorgon, hoppas den går lika bra sen blir det långledigt och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på!
Men jag lär väl inte bli sysslolös direkt. Kanske ska åka in till L.A och klippa och slinga mig, men jag vet inte om jag vågar. Min värdmamma tycker absolut intejag ska låta någon slinga mig...men jag behöver verkligen.

Mina värdföräldrar har av någon anledning blivit oroliga för mig och tror att jag inte trivs här, de har frågat flera gånger i veckan. De är så omtänksamma och vill så väl, men jag mår bra:)
Bara för jag skypade 2 gånger förra veckan, haha!

Njut av snöstormen där hemma, eller inte:) Idag har det varit så dimmigt här att jag såg typ 2 meter framför sen var det bara grått, hoppas det klarnar upp imorgon!
Ganska meningslöst inlägg men det behövs det med! Nu är det fredag hos er så jag önskar er trevlig helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: cassandra

Måste bara sticka in en liten kommentar om hur duktig du är på att uppdatera! riktigt kul att läsa långa roliga inlägg som kommer titt som tätt! br jobbat! :D

2010-01-08 @ 19:09:55
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: loppan

Ohh tac illan, trevligrt helg de blir jobb på hela helgen Irmas is the shit :D hahahah ...

men ja åste ju spara ch jobba om jag ska komma till dig , visst ?

2010-01-08 @ 21:49:03
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Getingen

Jag säger bara en sak -20!! Termometern står på -20 grader...! ville bara upplysa dig om det hi hi :))Hoppas du får en underbar helg nu när du är ledig! P&K

2010-01-08 @ 23:16:22
Postat av: Janna

Jag hr blivit så dålig på att göra ko0mmentar här nu, jag jobbar och har revyn dynget runt typ haha hinner inte gå in på internet men nu va de lång i telefonen så har läst igenom alla inlägg jag missat =) miss miss you! snö storm kan man lungt säga vi ha 1.5 meter snö upp hos oss haha =) måste skypa vännen! love

2010-01-09 @ 10:58:40
Postat av: Agneta Gårlin

Hej Pillan! I Torsdags kom julkortet från dig. Såg att du postat det i mitten av december. Det tar lite tid till Habo. Men jättemycke tack !!!! Idag har vi börjat städa ut julen, frostat av frysen och gjort lite nytta. Läste att du köpt gymkort och tränar.....tänk om jag skulle sätta diciplin på mig själv....det vore inte fel! Ja så får det bli... Massor av kramar från mig & familjen. Sofia är förkyld och Fredrik känner också att det är på gång han hade ont i halsen och kände sig ej 100 idag. Men han hade lovat att ha herrmiddag i sin nya lgh ikväll så det skulle han genomföra sa han. Vecka 5 ska han till Åre med ett antal kompisar. Han har inte varit ledig något utöver helgdagarna så det blir kul för honom. Sofia kämpar på och har en hel del på gång....annars är allt sig likt här hemma. Nu blir det lite TV tittande. Kram igen!

2010-01-09 @ 21:27:27
Postat av: malin

hello (: jag undrar bara hur mycket barntimmar du hade innan du for iväg? (:

2010-01-10 @ 22:45:25
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: malin

Jaha, ja jag ansöker nu med SI och jag får inte ha mer än 50 timmar på släkt, så har inte så mycket "/ typ 300 som inte är släkt, känns lite lite ;S

men det är väl bara att fortsätta jobba på :D

2010-01-11 @ 14:56:44
URL: http://wakoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0