Valentine.

Lina Loppan Gustafsson du vinner platsen till Mammoth på måndag!! Stort grattis baby, hur känns det? Vilken ära, bra jobbat! Ni andra var också värdiga vinnare, jag lovar, men loppan du var lite vassare idag.

Vet inte vad som hänt med mig men jag har kommit in i en kamera period. Kanske helt enkelt tar igen den tid jag inte lagt upp bilder alls, nu är det dags igen:) Lika bra att alltid bära med sig kameran, snart sitter jag här med min sista månad framför mig och då är det inte läge att besöka alla platser igen för att få bildbevis,, så jag förblir väl turist här för alltid:)

Idag jobbade jag 2 tim på morgonen sen hämtade Sofia upp mig och vi begav oss till Del Amo Fashion Center:) Riktigt härligt sommarväder här nu och jag njuter varje sekund, speciellt när man tänker på att resten av USA är insnöade, haha! Kanske ni också där hemma?
Tydligen har det inte vart en sådan här dålig vinter här i CA på hur länge som helst och det förvånar mig för så dåligt är det absolut inte. De solfria dagarna är faktiskt väldigt lätträknade..jag klagar inte!
Här får ni en liten feeling av Del Amo ingången, finns lite mysiga affärer utomhus och fortsätter man längre in kommer hela köpcentrumet. Jag är nöjd så länge det finns palmer... och Forever 21:)  



Det blev ju lite shoppat idag också, bara nödvändiga saker förstås. Här får ni ett litet smakprov på vad jag köpt i veckan:)


Tyckte jag kunde behöva en pälsväst nu när det börjar bli så kyligt här, haha! Ne, sanningen är den att jag alltid velat ha en men aldrig hittat någon, men idag hängde den där och skrek efter mig...
Det bästa köpet på länge var ett par sandaler som jag bara ler av att titta på, fast om jag tar på mig dem ler jag inte lika stort längre. Det är en pina att ha på sig dem, men vad gör det? Jag tar det, bara de får sitta på mina fötter:) De ger nog med sig efter ett tag!! Eller kanske 75 plåster,23 blåsor och 18 skavsår senare...



Efter lite shopping blev det hämfärd med sollucka, musik och sol:) Innan jag började jobba kl 15 åkte jag och köpte valentine´s cupcakes till hela familjen, barnen ska även få spel och lite andra små presenter imorgon. Hoppas det blir uppskattat, tanken som räknas iaf.
Har jobbat till kl 20.30 och ikväll har det packats för Mammoth och lite andra sysslor. Imorgon förmiddag åker jag och Sofia till Venice Beach över dagen ska bli riktigt kul. Ska nog även se filmen Valentine´s day..Jag har väntat och väntat att få se den...Riktigt excited!! Så ja, jag och sofia ska alltså på dejt med varandra imorgon på kära alla <3 dag. Härligt:)

Pappa när du läser detta är det DIN B-DAY!!!!! Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Daddy cool!!! Happy birthday to världens bästa PAPPA!!!!! Hoppas du får en underbar dag pappa. Saknar dig och önskar jag kunde firat dagen med dig, men snart ses vi:) Tänkte skriva att ät mycket tårta nu, men i skrivandes stund kom jag på att - ingen tvekan alls på att du kommer göra det!!!!! GRATTIS igen pappa:) Älskar dig <3

Vill ge världens STÖRSTA puss till alla underbara vänner, familj och släkt på Alla <3 dag! Utan er hade jag inte vart där jag är idag eller fortsatt dit jag är på väg. Ni är bäst, saknar er, tänker på er och älskar er!!!!

Kommentarer
Postat av: Getingen

Massa av pussar och kramar till dig på alla hjärtans dag!! Saknar dig!



GRYMT snygga skor syrran!!

Puss o kram!

2010-02-14 @ 10:21:01
Postat av: Mikaela

Skorna var verkligen supersnygga!

2010-02-14 @ 10:41:38
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Valle & Mini-Dolly

Alla världens pussar och kramar till dig också på hjärtedagen! Vi saknar dig lika mycket som vanligt!



Puss

2010-02-14 @ 13:45:58
Postat av: Lisa

Glad alla hjärtans dag Pillaplutt..

Vi saknar dig här hemma! Du är så långt bort.

Men skönt att höra att allt är så sjukt bra, är glad för din skull:)

PUSS&KRAM

2010-02-14 @ 15:23:25
Postat av: Loppan

Ohh tusen tack !!!! jag pakcar väskan och kommer !!!!

<3



de va en doldi anna fick, jag ska skicka en video på den.



Antar att du fick mitt sms idag:)



Pillan fortsätt med bilderna jag lovar dom uppskattas. sen ska ja säga en till sak:



tror de börjar smyga fram att du är en shoppaholic !!1



2010-02-14 @ 16:28:38
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: twin

kooooom hit på alla hjärtans dååå. älskade vän, tack för finaste kortet en gång till!!!!!!!!!!!!!!!!



vet du va jag vill ha kort på på bloggen.....? DIG! vi vet ju typ inte hur du ser ut. kan du inte bara fatta HUR SNYGG DU ÄR å ha massa fina bilder på dig. tyyyyp i kläderna som ligger på sängen... dom blir liksom livlösa utan dig i!!!! äälskar pälsvästen.. & SKOOOORRRRNNNNAAAAA, känns som du försöker få mig avundsjuk m alla nitar! hahah.



saknar dig älskade moster pervnill.

PUSS&GARV, alex ballen bärs

2010-02-14 @ 22:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0