Top of the sierra!

Time flies!! Det är redan fredag kväll och det känns som vi kom hit igår. Den här veckan har bara flugit förbi av någon anledning. Nu är det bara en dag kvar i Mammoth och på söndag bär det av mot Manhattan Beach igen.
Idag jobbade jag 5 timmar på morgonen och tog hand om 4 barn och jag säger det igen: Det är mysigt med många barn:) Så länge de lyder..

Jag har funderat på att ta en gondola upp till toppen här i Mammoth bergen för att få se så mycket som möjligt, så jag frågade mina värdföräldrar lite om det i veckan. Idag på min "rast" sa de att jag skulle ta bilen till Main Lodge och sen ta panorama gondolen upp till toppen och de betalar:) Ni som känner mig vet att jag inte är okej med att bli bjuden på saker, men de sa att det var min treat och att de ville att jag skulle uppleva det!! Tack så hemskt mycket familjen!!
Kan ärlig säga att jag ändrade åsikt om Mammoth efter den turen. Det var helt obeskrivligt fint, häftigt, vackert och coolt där uppe. Självklart ska jag visa er bilder, men det måste absolut upplevas för att komma i närheten av den känslan. Vissa av bilderna är tagna från när jag sitter inne i hytten, andra från toppen!







Yes, jag förstår varför de satt upp skylten.






Lite bildbevis var jag nästan tvungen att ha så ni inte tror jag googlat fram bilderna.






I detta läget säger inte en bild mer än 1000 ord. Kan inte ens beskriva hur det var. AWESOME!
Tycker det är coolt hur Kalifornien kan bestå av så många olika miljöer. Åker man 2 tim härifrån är man mitt ute i öknen t.ex. Men Sverige deppa inte ihop för det..ni har ju Kebnekaise och..vad mer?
Ja det var väl det. haha!

Även ikväll är föräldrarna ute och jag hemma med de 5 barnen, som nu förhoppningvis sover efter att en av dem kommit upp 52 gånger..Tålamod Pernilla, tålamod...

Hoppas ni alla har en trevlig helg:)

Kommentarer
Postat av: Loppan

AWSOME ! Det är cool pernilla. Jag har varit ute idag och tagit lite bilder som ja ska skicka till dig, tänkte att du vill också uppleva habo i snö! Det är heeeeeelt sjukt mkt !!!!!



<3



2010-02-20 @ 16:44:49
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Getingen

Awesome pictures sis, awesome!! Det liknar ju Åre :) (tror jag, ha ha kom på att jag aldrig varit på toppen, trots mina 5 år)

Pussilipuss!!

2010-02-21 @ 21:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0