Jag har blivit moster!!!!!!!!

JAG HAR BLIVIT MOSTER OCH JAG ÄR STOLTAST I VÄRLDEN JUST NU!!! Kl 23 amerikansk tid plingade till i min svenska mobil och där står det att lilla JOLINE är född:) Det kom även bilder på världens sötaste tjej. Waaaa!! Jag har blivit moster och min syster har blivit mamma, helt obeskrivlig känsla! Behöver jag säga att jag inte kunde sova på hela natten?
På morgonen innan jag började jobba började jag gråta för det enda jag ville då var bara att åka hem till Sverige, för första gången här kände jag så. Gick ut till familjen och berättade och de är så söta och blev så glada för min skull:) Jag fick bara panik av att inte kunna prata med någon när jag visste att alla där hemma pratar och ringer varandra...det bästa av allt var att mamma ringde mig senare på dagen:) Tack mamma kändes så bra att prata lite! Dagen efter skulle jag på dop i Long Beach vilket jag inte såg fram emot för jag vet att jag kommer missa Jolines dop i Sverige vilket gör mig ledsen:/ Men iaf, jag skypade med några i familjen lite på lördagsmorgonen bara för att få reda på lite mer info:)
Var sedan på dopet heeela dagen från 11-20 på kvällen. Alltid lika kul att träffa alla deras kusiner och släktingar faktiskt. På kvällen gick vi alla ut och åt på en italiensk restaurang i närheten där de känner ägaren så alla barnen fick göra sina egna pizzor. När vi satt där kom en av servitörerna fram till mig och sa:
- You have a wonderful family, I love all of them, I know them.
Då var det min v-familj och min v-mammas systers familj med deras 4 barn plus grandma o grandpa och ett par till...och jag blev så glad när han sa det för de är som min extra familj!!
Innan jag går vidare vill jag bara säga VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL MIN SYSTER OCH MAN TILL LILLA JOLINE!! Jag är så otroligt stolt att vara moster och jag hade gjort vad som helst för att få vara där med er just nu, men förhoppningsvis blir jag en super nanny efter detta året så jag kan komma hem och ta hand om Joline:)
I fredags och lördags var nog de värsta dagarna sedan jag kom hit, en känsla när man bara känner hur otroligt mycket man missar och som man bara vill vara med om! Min v-mamma frågade mig på dopet..
- Did you cried yesterday?
- Ehm, yes in the morning, but not that much..
- Not that much?
haha, lät som jag gråtit floder, så illa var det inte! Hon tyckte jag såg lite svullen ut i ögonen nämligen, haha! Vi pratade lite om bebisen sen gav hon mig en stor kram och sa: Jag är så ledsen att du inte kan krama din familj där hemma nu...men du får en av mig. Så glad att de bryr sig, de betyder allt!
Well, jag är så lycklig att allt gick bra och den som väntar på något gott:)

Nu till fortsättningen av lördagskvällen..När jag kom hem var jag helt slut " som vanligt " men jag ville verkligen göra något och det gjorde jag också..
Pratade med min kompis som skulle på Birthday-party i Marina Del Ray med några av hans grannar så jag ryckte upp mig och körde dit , och JAA vad glad jag är att jag gjorde det, hade en sjukt bra kväll:)
Kom till festen och där hittade man faktiskt en del svenskar som jobbade i området väldigt kul. Det roliga är att det finns så många svenskar här i CA och bara i LA området men det svåra är att få kontakt med dem..bästa sättet är nog att träffa en, som känner en annan, som känner 4 sen är man inne i cirkeln:)
Nog om nätverksbildning, det får bli ett annat inlägg:)
På festen upptäckte jag mina biljard-skills..seriöst jag har inte spelat sedan jag gick på fritids, men woho jag briljerade mer eller mindre och kloten satt som frimärken i hålen, I promise!!
Nybörjartur är bara skitsnack..

Efter lite mingel blev planerna att gå till en bar och sätta oss lite, så blev det också - även det väldigt trevligt! Tanken för mina vänner var att de skulle köra hem men de planerna sprack ganska tidigt så idioterna bestämmer sig för att ta in på hotell, haha!
- Yeaah, let´s have the penthouse!! De blev lite för exalterade där ett tag..
De skämtade faktiskt inte men det var upptaget...fick bli ett "vanligt" 4 rum och ja allt gick väl inte som planerat men efteråt kan jag inte annat än och skratta åt det..kanske för att det inte var mitt creditcard, vet inte, haha!
Kl var 3.30 och det var verkligen dags för mig att åka hem, jag hade sagt till min värdmamma att jag skulle sova hemma och även om jag får sova borta så ville jag hålla det för mitt egna samvete så kl 4.00 i lördagsmorse var jag hemma..lagom!
Behöver jag nämna att jag var en zombie hela dagen? Jag klarar seriöst inte av lite sömn det gör mig galen. Ibland har man verkligen inte tid att sova..haha! Då är det illa.
Jobbade 12-19 idag och direkt efter det hämtade jag upp Sofia och vi gick på bio " When In Rome". Fick en gratisbiljett av min värdmamma i helgen som gick ut idag så man måste ju använda den:D

De senaste dagarna har varit helt crazy, massor av jobb, omtumlande på olika sätt...Jag skulle helt enkelt behöva 1 veckas sömn, men så länge man är trött pga av något roligt då är det okej!!

Där var den uppdateringen:) Nu när jag vet att alla där hemma får träffa Joline så gäller det att hålla sig busy så man inte längtar hem för mycket. Än så länge har jag lyckats!! haha!

Saknar er alla och kan inte beskriva hur glad jag är att ni alla fiinns där!


Kommentarer
Postat av: Loppan

Ohh Grattis till dig !! "igen"



Jag tror att alla i USA ser dig som deras Marissa. Nu saknas det bara att du gifter dig med en snygg amerikanare och lever svenska hollywood livet där bprta !!



<3

2010-02-01 @ 15:08:32
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Getingen

Ååå...tack för ännu ett underbart inlägg :) me like!

Ha ha härligt att läsa om dina biljard-skills, nice att du gick in och visade var skåpet skulle stå :p



Miss u Moster Pernilla :) Puss & Kram!

2010-02-01 @ 17:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0