happy.

- Pernilla, you are like my sister / Kayla.
Det säger Kayla när vi går nedför trappan idag..hon är väl för söt! Då blir man allt glad:)
Igår jobbade jag hela dagen, men det var en bra dag. Idag var jag på gymmet i morse, kanske inte blev så hemskt mycket gjort där idag, men jag var ju där iaf, haha! Är det inte det som räknas?
Mina v-barn har sån fruktansvärd hosta och snorar hela tiden och jag har börjat känna i halsen så jag inbillar mig att jag kämpar mot något, kanske därför man inte orkar lika mycket på gymmet? Jag ska iaf inte bli sjuk, det har jag INTE tid med.
Idag har vart en bra jobbdag, barnen har vart lite crazy men det har vart kul. Vi dekorerade skokartonger, klistrade, glittrade, klippte och meckade. Det ska nämligen bli en låda till Valentines day som barnen kan ha med sig! Det är så mycket värt att ha bra dagar med barnen för då vill man bara krama dem och aldrig lämna dem...tur att de dagarna kommer emellanåt:)

Nu ikväll hade jag fått kort på min älskade systerdotter Joline. På något sätt vill jag förtränga det för att jag är så rädd att längta hem, men jag tänker på dem hela tiden och kan inte vara annat än stolt. Det enda jag kan tänka 'r att det är bara 9 månader av bebbens och mitt liv, det finns alltid saker man missar och att jag framförallt är här för min skull.
Jag älskar henne redan och vill bara puss henne så fort jag ser henne, men så fort som tiden börjar gå så kommer jag träffa henne väldigt snart!!





Ah hon är så söt <3
Jag blir nästan stolt över mig själv som klarar detta. Att bli moster betyder så otroligt mycket för mig så att gå miste av en del av det är väldigt stort för mig och det gör mig lite stolt att jag klarar det!!

Jag gillar hur man ställs för små utmaningar här så det kommer nästan bli tråkigt att komma hem och sluta utmanas, haha! Fast jag antar att det blir vad du gör det till.

Nu blir det slut på deep talket, imorgon jobbar jag också hela dagen och på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa Silvia och Mona:) Var längesen nu så det ser jag verkligen fram emot!! 
 
Btw, det är 2 MÅNADER tills jag hämtar min familj på flygplatsen. 8 veckor? Det är inte sant, jag får panik vad fort det går, men jag är taggad till tusen och väntar och längtar varje dag!! Tänk att jag inte träffat dem på 6 nästan 6 månader då..

Hoppas er helg bjuder på något extra!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Åh vad skönt att du fick en mysig dag med barnen, det behöver man :) söt hon är lilla Kalya. Hon ser verkligen upp till dig :)

hi hi galet att det är 2 månader tills jag glider in på LA flygplats. Är såååå taggad!

Love you sis! Puss

2010-02-05 @ 10:53:37
Postat av: Emelie

Laste om din kor upplevelse! Du vet i Sverige hur vi bara maste ta oss ur vagen nar polis och ambulans kommer med sirenerna pa? Har maste du kora at sidan och STANNA bilen nar polis och ambulans aker forbi med sirener. Har man otur kan man fa boter, haha. Lite halv knapp regel:)

2010-02-05 @ 20:18:43
URL: http://scorpione.blogg.se/
Postat av: Big sis!

Vad gulligt du har skrivit!

Du kommer verkligen bli världens bästa moster!



Puss på dig!

2010-02-05 @ 21:39:39
Postat av: Tinde

Gud vilken söt systerdotter du har :-) Grattis!

2010-02-11 @ 18:11:48
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0