Goodbye SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!

Egentligen vill jag bara upprepa rubriken tills jag sliter ut de tangenterna och tvingas sluta...Jag hatar det, verkligen hatar det! Goodbye SUCKS och jag menar det.
Man tvingas gå igenom många avsked för att ta sig hit och inte nog med det så kommer alla avsked fortsätta under året med folk som kommer och går. Inte okej! Det är nästan så jag vill sluta träffa folk så man slipper alla avsked.
Det som inte dödar härdar heter det väl.

Här kommer en liten update om gårdagen. Kanske ska passa mig för att skriva "liten" update när det alltid slutar i uppsats, men här kommer iaf en update, liten som stor.
Igår var som sagt min lediga dag, en välbehövlig sådan efter helgens bravader:) Att tyda av min nattsömn på 12 tim så var den välbehövd:) Rikitgt skönt! Gick upp och åt frukost i lugn och ro framför tvn, åkte till gymmet och försökte göra lite nytta. Hann även med en sväng på Target och självklart går man aldrig ut tomhänt, så en rosa yogamatta och ett par skor fick följa med mig hem:)
Kl 15 hämtade Felipe upp mig och eftersom det var riktigt soligt sommarväder igår fick det bli en glass på Cold Stone. Premiär för min del och farligt gott var det också. Haha, jag gjorde även min livs investering igår, tack vare Felipe får jag väl erkänna. Jag har ett par solglasögon från H&M som säkert är 2 år gamla som ligger mig varmt om hjärtat, jag vägrar göra mig av med dem även om jag kanske borde. Jag har nämligen lagat dem med tandpetare ett antal gånger:) Bågarna sitter lite halvlöst med tandpetare på varje sida och jag har inte kunnat böja mig ner för då tappar jag dem, haha!
När vi gick förbi en glasögon affär här i Manhattan drog Felipe in mig och sa att det var dags för mig att göra mig av med mina tandpetare, haha! Han i butiken var riktigt trevlig och sänkte priset för oss under tiden till 5 dollar...Det var nog det bästa jag gjort på länge, nu sitter ju faktiskt brillorna på plats:) Grymt bra! En liten Gucci trasa att torka brillorna med fick jag också. Trevlig kille det där!

Vi passade på att ta en sväng på piren i det fina vädret också, nu när det regnat en del uppskattar man faktiskt solen. Fast jag ser fortfarande solen minst 5 gånger i veckan, det får man inte klaga över! Om ni glömt hur solen ser ut där hemma så är den rund, gul och värmer när den skiner! ;)
Det har vart dåligt med bilder på senaste, därför ska ni få en här och se att jag lever. Han är brunare än mig, vilket inte är okej därför fick den bli svartvit, haha!



Här kommer en bild på min värdmamma, vi träffade henne på piren.




Hon är lite folkskygg därav katalogen på huvudet...
HAHA, seriöst jag vet inte vem idioten är och varför hon har gula sidorna på huvudet... Kul är det iaf:) Det var inte direkt att man kunde bränna sig i solen.

Vi bestämde oss sedan för att åka in till Hollywood en sväng och solnedgången var helt otrolig så vi gjorde ett tappert försök att hinna till Venice Beach för att titta på den, men när vi kom fram var himlen bara lite rosa..:/ Fast det var fint ändå, värt ett försök!





Min kamera kämpade för att inte dö hela tiden men dessa 2 bilder hann jag med av den solnedgång vi fick se:)
Åkte sedan vidare hem till Felipe där det blev hemkörning av mat, lat som man är. Det bästa vad väl att jag lyckades få honom titta på The Bachelor:) Det är jag glad för även om jag kanske föredrar att titta på det själv utan 2 killar som hånar alla kommentarer och förstör stämingen, haha! Tittade på det idag och av någon anledning lipade jag som en bebis. Även om man vet innerst inne att det inte är 100% äkta så är det ändå fint:)

Ja det var väl det vi hann med sen skjutsade han hem mig eftersom jag började jobba tidigt idag. På vägen hem kom vi fram till att det var sista gången vi skulle ses..förhoppningsvis inte sista gången för alltid kanske, men sista gången på länge. Han flyttar tillbaka till Sverige i helgen och jag bor kvar här i minst 8 mån till eller nåt.
Jag tänker inte låtsas som jag inte bryr mig för om jag ska vara ärlig så suger det! Vi har inte känt varandra så länge men det räckte för att det skulle bli ett avsked. Jag är alltid känslig när det gäller avsked och grejer men det är livets gång och inte mycket att göra åt!

När jag kom hem sitter min värdmamma och tittar på Bachelor:) ( Det är vårt största intresse, haha ). Hon frågar hur kvällen var och jag berättade att jag precis sagt hej då till honom och hon kollar på mig och säger:
- Men Pernilla du är ju jätte ledsen och ger mig en kram..
Så började jag lipa..haha! Ja bara, men det är inte så farligt jag vet inte varför det blev så här...
Sen pratade vi om massa saker och det blev lite känslosamt där ett tag från både min och hennes sida. Jag älskar att jag kan prata om allt med henne.
Tack till världens bästa v-mamma! och v-familj också dessutom.

Dagen var väldigt bra i det stora hela om man tar bort den sista timmen.

Idag jobbade jag halva dagen vilket innebar, parken, story time på biblioteket, spel och lek. Sen var jag ledig och just nu har vi bara 2 bilar så jag hade ingen bil resten av dagen så jag tog med min svenska Plaza tidning och gick och gjorde pedikyr hos asiaterna istället. Behövs det också=) Ikväll var det au pair möte, ett kort möte som bara innehöll pizza och information i stort sett. Det var den dagen det!!

Nu vet ni hur läget ligger till! Ta hand om er där hemma, saknar er!


Kommentarer
Postat av: Loppan

Nu känner jag att de börjar doft någonting här. Det luktar Marrisa och Ryan på OC piren..

Pernilla & felip ( eller va heter han)

Hand i Hand i karlifornien ? Du kommer aldig kunna bort förklara detta!!



<3<3



Vi saknar dig !

2010-02-10 @ 15:33:56
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Loppan

tvingar dig att läsa min blogg !

2010-02-10 @ 15:49:03
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: janna

var aldeles förlängesen jag skriv i idn bogg nu, men tro mig, jag läser alla inlägg:) Helt sjukt att vi är i samma land nu, vill bara åka över till dig! var han verkligen bara en vän pillan? tror du hade glimten i ögat till honom:) så kul med bilder!! ta hand om dig! lovelove

2010-02-10 @ 15:58:55
Postat av: Getingen

Ååå sis vilka fina bilder :))LA är pretty nice hi hi! Miss you! puss

2010-02-10 @ 23:46:46
Postat av: alex

JAG ÄÄÄÄLSKAR ATT PRATA MED DIG!

2010-02-12 @ 00:35:56
Postat av: melinda

asså jag vill bara krypa genom skärmen och komma ut på stranden.. La.. ja allt! :D

2010-02-12 @ 13:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0