Best decision ever!

Ja då har man klarat ut ännu en dag i staterna..eller inte för att det har vart så mycket att klara ut men ändå, haha! I like it here!
Jag skrev ett brev på datorn när jag satt på flygplatsen i New York på väg till min värdfamilj och jag kan säga att hade ni läst det brevet hade ni inte trott det var samma person som skriver just nu. Jag hade ren panikångest innan planet och var helt säker på att jag aldrig skulle klara ut detta, men se där, allt tar sin lilla tid och nu har jag vart här i 3,5 mån och jag älskar det ( för det mesta ). Jag blir nästan rädd av att tänka på allt jag missat om jag vart hemma. Jag har hela livet på mig att ta igen allt där hemma med alla underbara personer!

Imorse när jag äntligen fick sova ut då vaknar man självklart med magknip kl 6.00 och efter 1 tim trodde jag min sista stund var kommen, men efter en värktablett gick det över och sen ringde klockan och jag var tvungen att ta mig till gymmet vare sig jag ville eller inte. Jobbade 3 tim, hade rast i 2 och rasten spenderades på Target:) Mitt favvoplace, fick dock inte tag på allt jag ville, men tomrummen fylldes upp med annat. Target har en förmåga att lura på en saker..det kan jag nog behöva, det där verkar bra, men den var fin, den kanske jag kan behöva efter sommaren...haha! Helt plötsligt behöver man allt! 

Jobbade sedan kvällen och jag gör fortfarande. Föräldrarna är på party och det gick riktigt bra att lägga barnen faktiskt, de var helt utmattade och somnade på sekunden. Jag satte på American Idol och tog fram glass och kakor:) Sen mådde jag bra, åtminstonde under tiden men nu i efterhand kan jag väl erkänna att ångesten är ganska påtaglig!!!! Usch, alldeles för mycket av det goda det senaste..

Nu sitter jag i mitt rum och grubblar över kvällens beslut..min kompis har sin avskedsfest ikväll som jag missar, men hans ide är att ta en taxi in till hollywood när jag slutat. Jag slutar ca 12 ikväll vet inte exakt när de kommer..jag vill mer än gärna åka in, men samtidigt är det väldigt sent! Jag har iaf beslutsångest....
Ska fortsätta fundera och förhoppningsvis komma fram till ett förnuftigt beslut..

imorgon blir det jobb igen, mellan 2-8...Det är SuperBowl här nu så alla föräldrarna ska på det och det kommer över massa andra kids hit. Full rulle igen!!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Jag var helt säker på att du skulle klara av din livsresa :) du är grym och kämpar på så bra! Love u! puss puss

2010-02-07 @ 18:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0