august 8th.

Det är söndag kväll och ännu en vecka i staterna har passerat. Vaknade upp imorse 6.30 av att Kayla står bredvid min säng: Pernilla, can I go downstairs? Hon måste skämta vad tidigt, haha! Sure, we can go downstairs. Jobbade till kl 11 idag sen har jag vart ledig hela dagen vilket var grymt skönt.
Idag när jag slutat knackade Kristy på dörren och börjar fråga om min lediga helg. Jag är ledig nästa helg och familjen åker till San Diego och campar och jag är jätte välkommen att följa med, men jag vill helst inte hänga med värdfamiljen på de få helgerna jag har ledigt här. Vill oftast försöka åka någonstans och uppleva något nytt men ingen av mina kompisar verkar vara hemma. Har inte fått svar från alla än, men mina närmsta är borta, vilket suger för jag är ledig 3 dagar i rad. Skit skönt att ha hela huset för sig själv, men inte så kul att hänga med sig själv en hel helg. Iaf, hon kom in och frågade om jag inte kunde hänga med till San Francisco, jag vill bara inte att du ska va ledsen, jag vill att du ska få en rolig helg, det blir inget med att sitta på rummet med markiser nere och va ledsen, det kan du glömma. ( haha, lät som att jag brukar göra det ). Om du vill kan du få byta en av dagarna mot sista helgen i augusti. Det verkar som du vart lite ledsen det senaste? Kanske bara för allt som hänt och att du inte sett dina kompisar här på länge? Nej, jag är inte ledsen, hehe! 
Vet inte vad hon syftade på faktiskt, har nog inte tänkt på om jag vart ledsen, förutom under tiden när allt gått emot mig, men hursomhelst så himla gullig som bryr sig!!! 

Efter det åkte jag direkt till Del Amo Mall och shoppade lite och uträttade lite ärenden:) 

Shorts mycket välbehövligt och lite annat smått och gott.
 

helt kär i denna klänningen, men måste visa er baksidan..


Min nya favorit!!


Ja det var en successful liten shoppingtur:)
Emelie, kul att du skrev att affären fanns i Australien, för när jag stod i hissen i Santa Monica frågar en person mig om den affären var nyöppnad i Santa monica, för hon visste att den fanns i Australien och då hörde jag även hennes otroliga accent, hehe! Håller med, grym affär!!!
Till dig som undrade om min kamera, det är en SONY Cybershot, 14,1 megapixel. DSC-W350 heter den.

Efter shoppingrundan gick jag ner och la mig på stranden i 2 tim, äntligen fint väder!! Nu ikväll blev det gymmet, tacos och tv. Det var väl min dag det:)
Haha, gjorde ett test ikväll. Vilket yrke man passar att ha. Svarade på 35 frågor så räknar de ut det åt än och detta är vad jag fick: 

Du Blev: Ekonomiska Eva:
Har du hittat till denna grupp är du troligtvis en person som gillar högt tempo, ekonomiska eller administrativa arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med kunder. Viktiga egenskaper du måste besitta är förmågan att ge bra service samt kunskapen om att förmedla information på bästa sätt. Att ha kontakt med kunder, offentliga myndigheter, medarbetare inom den egna organisationen samt andra företag och kanske till och med allmänheten ingår i dina arbetsuppgifter. Du är serviceminded och brinner för organisationsfrågor, är lösningsfokuserad, samt gillar att strukturera och skapa ordning. Kanske drömmer du om att starta eget?

På andra plats kom läkare och liknande. Det fick de två högsta poängen, vilket stämmer riktigt bra. Mitt drömyrke är Läkare, men vill jag bo i ungern eller poland 10 år? Njaa, vet inte det.
På senare till har jag blivit mer intresserad av business någon slags kordinerare, projektledare, företagare..jag vet egentligen inte. Återstår att se! Just nu är jag au pair, väldigt utmanande jobb, haha! Om man har en envis 4 åring så JA.

Nu ska jag kolla lite flyg till VEGAS, imorgon ska jag gå upp kl 8 för att skypa med min underbara vän Alexandra som kommer hit om 5 veckor. WAAA! Imorgon ska vi boka vegas, flyg, hotell, show etc!
Längtar så jag kan dö!!!

Måste berätta ikväll knackade Kayla på min dörr och stod där med en burk med snäckor, som hon ville ge till mig. Söta unge! Jag sa att jag ville lägga dem på mitt fat där jag har levande ljus, men då sa hon: Fast det är för din mamma och pappa. Kan jag lägga de här nu och ta med de sen? Jag ska berättade det för dem nästa gång jag pratar med dem. Nej, nej gör inte det, det är en överraskning. Jaha okej, jag lovar. haha! Så söt! Hon brukar ge mig saker som jag ska ta med till Sverige, en del saker till er mamma och pappa, haha!
Hon och Parker fick ett godis halsband av mig ikväll som jag fick i en affär idag, haha. Va glad man kan bli för ett godishalsband:) När Kayla går upp för trappan och ska lägga sig säger hon:
- Goodnight Pernilla, I love you.
Sen 5 sekunder senare ropar hon.
- Pernilla you are so nice, i like you and I love you.
Awe, ibland kan jag smälta av den ungen!!


Kommentarer
Postat av: Valle

Fasen vad du shoppar snygga kläder heeela tiden, är så himla avis. Har nämligen stoooor klädbrist och använder typ dina kläder du lämnade kvar från 2005 eller nåt ;)



Puss

2010-08-09 @ 10:57:34
Postat av: Anonym

åh, vilken fin klänning! Vilken affär har du köpt den på?

2010-08-09 @ 16:39:43
Postat av: Anonym

Du skriver så himla bra Pernilla. Du berättar både bra och dåliga saker. Jag är lite småintresserad av att åka som aupair och när man läser din blogg så undrar jag varför jag inte bara ansöker på direkten! Det verkar så himla kul och givande. :)

2010-08-11 @ 00:45:36
Postat av: Anonym

Du skriver så himla bra Pernilla. Du berättar både bra och dåliga saker. Jag är lite småintresserad av att åka som aupair och när man läser din blogg så undrar jag varför jag inte bara ansöker på direkten! Det verkar så himla kul och givande. :)

2010-08-11 @ 00:45:37
Postat av: julia

åh vad fina grejjer du köper hela tiden, du vill inte skicka lite på posten;)?

2010-08-13 @ 00:11:24
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0