Love mails.

Fredag är vad det är, gyllende dagen för många! Började blogg igår kväll men fick massa olika sidetracks hela tiden så jag gav upp, haha! Gårdagen innebar 10 tim jobb, gav kidsen frukost, bortsa tänderna, ta på sig kläder etc. Kl 11 tog jag Kayla och Parker till en park, en av mina favorit parker här. Massa olika playareas för barnen där de kan va, en damm där vi alltid matar ankorna, palmer, gräs - perfekt för picknick. Ja det är bra helt enkelt:) Spenderade 2 tim där, lekte och åt lunch. Väl hemma var det bara in och ut igen för att ta Parker till Kumon ( extra läxor ), satt med Kayla i bilen i 1 tim och väntade, ritade etc. Kl 3 fick jag 2 timmars break som jag spenderade på gymmet. Back to business igen kl 5, gick ut med mat till barnen på beachen. Hängde en stund på stranden innan barnen hoppade i Jacuzzin. Fixade mer mat till barnen, de har en annan familj som bor här under 4 dagar. Åt middag och barnen somnade vid 9 tiden och mina 10 tim var över.

Min kära syster och systerdotter gjorde min gårdag bäst genom att skicka mig ett brev och helt underbart fina kort på lilla Joline:) Man blir så glad så det är läskigt! Ska lägga upp bilder på det imorgon!! TACK!

Idag, fredag jobbade jag 8.30 -12, hjälpte till med frukost till barnen, Kayla åkte på playdate, den andra familjen till Universal Studios och jag och Parker var hemma.
Vid 12.30 tiden hämtade jag upp Mona och vi åkte en sväng till Gallerian och fick lite saker uträttat:) Bla en ny ansiktskräm, hoppas den är grym!
Blev även ett bra besök på Victoria Secret, ännu ett försök att bli vacker, haha! Självklart är bilden uppochner men iaf den bodylotion kan jag lukta på 24 - 7 och om man smörjer in sig håller sig lukten i flera flera timmar. Mmm! Ser ni ränderna? Så ser bodylotion ut, det är inte utsidan! Självklart blev det ett VS läppglans, smak - Candybaby:)



Vidare till Target för ännu lite ärenden, det som inte var planerat var dock dessa..Kunde bara inte motstå dessa Paul Frank mysisar!! På tal om Target, träffade för första gången någon jag stannar att prata med där, haha! Saknar lite att träffa folk på ICA och snicksnacka lite. På ett sätt gillar jag att man inte känner någon här, så man bara kan åka var som, hur som helst utan att bry sig om att behöva stöta på någon, men någon gång då och då vore trevligt! Som idag, träffade på en av Kaylas kompisar tsm med syster och mamma och de är helt underbart snälla, så stod att snicksnackade i kanske 5 min. Det beror ju även på att Manhattan Beach är så mycket större än Habo, vilket minskar chansen att träffa på folk, men det är kul när det väl händer:)



Åkte direkt till gymmet och körde lite, sen vidare till fedex för att faxa iväg mitt sista dokument för mina credits så jag kan förlänga. Sen, haha! Åkte jag faktiskt hem, tog en dusch, checkade datorn. Började igen kl 5, gjorde middag till kidsen, städade och plockade i ordning, badade barnen, läste för Kayla sen kom K och D och tog över. Ikväll har jag rensat lådor och grejer i mitt rum, saker som jag absolut inte vill ta med mig hem. Den tiden då allt ska hem, det blir en intressant tid för 1/3 kommer inte ens ner i väskan. 15 par skor? Bara det är ju en väska, haha! Well, det är inte dags för det än!

Igår hade föräldrarna lagat mat till alla + den andra familjen så när kidsen tittade TV diskade jag och jag diskar ALLTID mer än vad jag egentligen behöver skulle jag säga. En au pair är tillåten att göra lätt husållsarbete, plocka i och ur diskmaskin, göra en del saker som man gör i en familj men som inte nödväntigtvis tillhör barnen. Först och främst kan jag inte bara låta disk stå där, det kommer inte diska sig själv, dessutom gör det mig inget att jag gör det om kidsen ändå tittar tv när de äter, bara blivit en vana. Så länge det uppskattas är jag okej med det. Igår diskade jag säkert 15 kastruller och grejs, plockade iordning m.m, ibland känner jag varför gör jag detta? Ibland känner jag, va fasen skit i samma, jag gör det så fort ändå.
Det första min värdmamma sa när jag kom upp imorse var: Pernilla thank you so much for doing all the dishes last night. Omg, u did so much more than u are suppose to do! Thank you!
Efter en sådan kommentar är det värt det! Sen får jag ibland skylla mig själv att jag gjort det till en vana, fast även efter mer än 10 månader så tackar de alltid för saker jag gör. Tex när barnen kollade på TV gick jag och vek tvätt, och det sa hon tack för imorse att jag tagit iniativet till det. Sådana där småsaker, viktigt att tänka på för blivande au pairer! Men glöm inte ge och ta!!! Det handlar inte bara om att ge, stå på er!

En annan sak innan avslutning. Ni har nog inte glömt hur arg jag var över DMV, usa:s mest ofungerande business. Fick mitt körkort för någon vecka sedan. Tjoho, tänkte jag, äntligen! Tittar närmare på datum osv..håll i er.
Då står det att det utgår om 3 MÅNADER? What´s up with that? Frågar Kristy för att va på den säkra sidan och hon fattar ingenting, hon bara; Nej, vänta att ta itu med det här, du har haft nog att göra med dem för länge fram över.
Jag har sagt att jag ALDRIG sätter min fot där igen. Det är nästan värt att köra med ett ogiltligt körkort i 5 månader. Men då kommer polisen självklart stoppa mig, det lovar jag! Äsch, får se, ska samla krafter och fixa lugnade piller innan jag tar itu med skiten!

Idag ropar min värdmamma, Pernilla you got mail!!! I do? Yes:) Får syn på paketet..Ah, it´s from mommy:)
Mamma du är bäst!!! Perfekta tidningar och tacka mormor och morfar massor också för mina favvo tuggummi:)
Yeey, nu klarar jag mig med läsning och tuggummi i veckor framöver!



Avslutar med lite låttips! Finns tyvärr inte på Spotify än, men de är bäst!

One republic - Secrets
Bruno Mars - Just the way you are
Usher feat Jay Z - Hot Tottie


Sen måste jag ge lite cred till Amy Diamond. Eftersom jag var en av hennes bakgrundsdansare innan, checkar jag fortfarande in hennes musik och hennes nya skiva är grym! Älskar balladerna! De alla finns på Spotify! Check it out! Jag vill lyssna på dem, men jag får alltid en konstig känsla varje gång jag hör hennes låtar. Tror det beror på att jag saknar allt och får så sjukt många minnen, men de är riktigt bra!


Kommentarer
Postat av: Therese

Jag har secrets på spotify, så den finns :)



Bra blogg du har :D har följt den sen när du åkte!

2010-08-28 @ 13:13:10
URL: http://theeereeeseee.blogg.se/
Postat av: Getingen

Snygga grejer du shoppat. Love Target, de har faktsiskt riktigt snygga kläder här :) Förstår att du handlar mkt på Target! Bäst! P&K

2010-08-28 @ 13:29:55
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: julia

oj, när var du hennes bakgrundsdansare?:D var du med henne i lysekil då, typ 2008?:D

2010-08-28 @ 15:11:52
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0