news. good news.

Mitt i So you think you can dance finalen, just därför får det bli ett snabb inlägg idag. Gårdagen blev bara jobb som alla andra dagar denna veckan, eller jobb och gym! Spännande va? haha.
Gårdagen började dock med en mycket efterlängtad skype med mamma och pappa. Gud va längesen det var och jag blir glad ända ut i lilltån av att prata med dem, man vill bara hoppa genom rutan och krama dem för alltid!
Sen blev det bara jobb och gym, igårkväll hände däremot något väldigt speciellt. Bästa kvällen på länge:)
Satte mig och kollade lite flyg hem över jul igen och hittade en från L.A - Sthlm Gbg-LA som var framme i Sthlm vid 12 tiden, vilket är nödvändigt för 8250 kr. Nu jäklar denna tar jag! Fort innan det tar slut. Mailar pappa fort som jag visste satt på jobbet och frågade om jag skulle ta den, yes den verkar bra tyckte pappa!
Seriöst jag var så nervös under bokningen att jag inte vet vad, var helt säker på att den skulle va slut eller inte funka, något skulle säkert gå fel. Eller om jag bokar fel dag eller fel år, haha.
När jag ska betala står det sidan kan inte visas. Yes, det var exakt det jag menade, klickade tillbaka och YES då funkade det! Fyllde i allt och några minuter senare hade jag en flygbiljett hem till kära Sverige. Äntligen, vilken lättnad! Känns så sjukt bra!! Det var världens sämsta tur dock, sitter i luften i sammanlagt 16 timmar, först till Atlanta sen Paris , sen sthlm. Men jag överlever nog den turen även om jag kommer få myror i brallorna.

Så nu ett mycket viktigt meddelande till alla nära och kära: 

Måndagen den 20e december landar jag i Sverige, hemma i kära Habo på kvällen, stannar 2 veckor och åker tillbaka till L.A onsdagen den 5e Januari.
Nu bokar ni alla in detta i kalendern, för de som bokar in något som inte heter " hänga med Pernilla" under dessa 2 veckor ligger riktigt illa till, haha!
Jag bokar upp er alla, här ska det kramas, mysas, snackas, festas....

Åh jag är så taggad!!!

Så nu ska det bokas ambassad tider, tandläkar tider m.m. haha! Flygresa, check! Nu är det bara att leta klasser inför mitt extension år kvar..
Har min sista klass för det här året imorgon och vilket skämt. Fick bara ta ngn för att bli av med det, så det blev göra öronhängen..jag och tanterna! Betalade 50 dollar för klassen, 35 dollar för material och sen fick jag reda på att jag skulle ta med 2 olika tänger. Vem har sånt? Då fick jag åka och köpa 2 olika tänger för 15 dollar, haha! Man undrar ju vad man betalar för? Jag har inte alltför höga förhoppningar kan jag ju säga, men de blir säkert kul! Sitta och snicksnacka lite med Asta, 77.

En annan rolig nyhet kan jag avslöja som min värdpappa sa till hela familjen ikväll.
De har bokat en resa till Hawaii 2 veckor innan mina 18 månader som au pair är slut!!!! Första veckan i april. Yihaaa!! Sa till dem att det var så snällt att åka precis innan jag åker hem och svaret blev:
- That´s why we r doing it!! Awee, så snällt!! De hade ju säkert åkt ändå, men det är snällt att jag hinner hänga med:)



Ska förmodligen träffa en svensk tjej i helgen som jag aldrig träffat innan, hon är också au pair här i L.A. Vet inte vad planerna är för helgen än, men förhoppningsvis ngt spännande. Skönt att slippa va helt själv iaf, haha!

nu tillbaka till so u think u can dance!!

Kommentarer
Postat av: Valle och Lill-Buddha

Inskrivet med FETA bokstäver i kalendern...CHECK!!!

2010-08-12 @ 14:49:16
Postat av: Getingen

Hawaii, check! 20:e dec, check! Längtar, check!

2010-08-13 @ 14:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0