Sakna VS Längta.

Har precis läst igenom ett 10 månader gammalt brev från en av mina systrar. När jag flyttade till USA skrev hon ett brev, med visa och kloka ord ( eftersom hon själv var au pair i australien ). Kom så väl ihåg att jag läste det mejlet på flyget och fick läsa i omgångar för jag började lipa, haha! Hittade brevet för 10 min sedan när jag letade efter andra saker och kan inte förstå att det var 10 månader sedan jag läste det brevet för första gången. Helt ofattbart! Hittade även några A4 som jag skrev till mig själv innan jag åkte som jag skulle ha till hjälp vid hemlängtan, tex frågor till mig själv där jag beskrev varför jag åker till USA? Vad gör jag om jag längtar hem? Varför borde jag inte längta hem? Massor och frågor och häftet kallas Pep-talk, haha! Nu när jag hittade insåg jag att på dessa 10 månader har jag inte rört det häftet en enda gång, och det är ett väldigt bra tecken! Självklart har jag längtat hem, men att sakna något och länga efter något har olika innebörd för mig. Längta är mer något negativt, när jag längtar hem då är det så att jag nästan är redo att åka hem eller har haft tankar på det, men när det vart som värst här har jag aldrig ens vart nära tanken på att åka hem så jag antar att det är något positivt:) Inte ens när jag hade svininfluensan hade jag tankar att åka hem även om jag önskade av hela mitt hjärta att mamma skulle komma flygande.
Tiden har gått så sjukt fort, 10 månader snart! Just nu kan jag inte sluta att tänka på den dagen jag får träffa alla jag känner och umgås med folk man känner utan och innan. Jag bara hoppas av hela mig att jag tagit rätt beslut att stanna 6 månader till. Det är nu det senaste jag faktiskt tvivlat lite om jag kanske inte är färdig här ändå, men visst kan man tvivla? Jag tror ändå jag tagit rätt beslut, för när jag tänker att jag kan åka hem för gott om 2 månader är jag nog inte redo för det.

Skypade med min underbara vän Alexandra idag! Åh jag började lipa, för hon och Julia hade skrivit en låt till mig. Hur underbar får man va! Texten handlade om mig och mitt liv och bla, hälsa Seth och Ryan, haha!
´Tjejer ni är helt underbara!! Det gjorde hela min 10 timmars jobb dag om inte hela veckan. <3
Vi bokade flyg och hotell till veeeegaaas baby!! Monte Carlo resort & casino, here we cooome! Jag kan inte vänta en dag till, jag vill bara åka till flygplatsen och krama henne NU!

Annars har jag som sagt bara jobbat idag. Från 9.30 - 7.30 ikväll, så det är vad jag gjort!
Kayla är super förkyld och hängig så i eftermiddag satt vi och myste i soffan och läste böcker och nu ikväll läste jag böcker för henne i sängen och hon somnade nästan i mitt knä sötisen. Låg och kliade henne på ryggen och hur fökyld hon än är, så vill man bara krama henne. Idag insåg jag hur väl man vill ta hand om sina barn speciellt när de är sjuka. Min mamma är alltid världens snällaste, men när man är sjuk är det nästan så jag skäms för hon är så snäll och nu förstår jag lite av det. Kayla har hostat och nyst rakt på mig hela dagen så jag vet att jag kommer bli sjuk också men man vill bara ta hand om henne! Tänk då att inte det är mitt barn.
- Mamma och pappa, om jag blir hälften så bra föräldrar som ni är så kommer mina barn bli världens lyckligaste. Så bra är ni:)

Tack till Hanna min underbara vän som skickade världens gulligaste mail idag! Hanna, du anar inte hur mycket jag saknar dig!!! Du är bäst, räknar dagarna tills jag får krama dig!!!

Mina finaste habotjejer<3


Enda kortet där alla dansbrudarna är med. Miss u!


Tack igen Hanna<3


Idag blev det ett jag saknar er alla inlägg, men det som skrämmer mig mest av att vara här är att förlora världens bästa vänner!
Innerst inne vet jag nog att det kommer bli detsamma när man väl kommer hem, men oron finns ändå där! Tänker på er och saknar er massor!

Nu ska jag göra något skit kuuuul...
Leta flygresor...

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys designa sko tävling.



Min sko klättrar på listorna och vinner jag är det er jag delar vinsten med.

http://blogg.veckorevyn.com/pinsamt/2010/08/01/lankar/



kram Bitte

Postat av: alex

i love U,



nu blir de snart verkligheeeeeeeet!!!!!!!!!

2010-08-11 @ 12:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0