Sunday Funday!

Sunday funday, no doubt!!! Vilken grym gårdag det var, blir ni förvånade över när jag säger att jag var ledig? haha! Vad hemskt det känns, men det är väl inte konstigt att uppskatta sin lediga tid?
Händelserik dag är nog bara förnamnet!
Så söndagen började med att jag hämtade upp Mona vid 12 tiden, redo att hika. Körde så långt upp man kan i hillsen och parkerade för att sedan börja vandra mot den stora skylten. Lite av vägen var samma väg som när vi gjorde horsebackridingen. Kameran och vatten i högsta hugg vandrade vi upp berget, underbar utsikt som alltid och bokstäverna blir större och större. Måste bara säga det igen. Jag får inte nog av L.A, jag älskar beacherna men det finns inget som att åka inne i Beverly Hills, Hollywood, uppe i hillsen etc. Finns inget som gör mig så glad och varje gång tänker jag: här ska jag bo någon gång. Yes, jag bor på stranden nu och jag älskar det, men jag vill bo inne i smeten för ett tag och bara jobba och njuta av omgivningen. Det ska jag göra!
Så vi hikade upp i kanske 30 min, sen var vi framme så långt man kan komma till skylten, lagligt! Sen finns det ju idioter, tex som min kära vän Felipe som fick polisen efter sig efter att hikat för nära skylten, haha! När vi stod där började poliser ropa i megafoner: Get down from that trail, you are not suppose to be there. You will be arrested m.m. Då var det några som gick där uppe, som inte fattade bättre!! De har koll på precis alla som närmar sig! Alltid helikoptrar där tex.
Well, vi var iaf lagliga och jag tycker man var riktigt nära. Svårt att se på bilder dock, men man ser att bokstäverna är STORA. Mona har nästan alla bilder, för hon tog med sin systemkamera men jag ska visa några från min kamera:)

Hej jag bor i hollywoodland, vart bor du?


Sjukt brandt under mig, så var bara tvungen:)

Gigantiskt!


Lite dimmigt, men utsikten är bäst!


We made it!



GO MONA!


Okej, jag menar det. Om man trillar bakåt där, då är man inte hel efter det.



Love this!


Det var lite smakprov:) Så vi spenderade lite tid där uppe, knäppte kort m.m. Sen var det tillbaka till bilen igen och på nya äventyr. Vi ville inte hem än, så vi åkte till Beverly hills och tog med picknick filten, köpte frukt och la oss i parken. Precis vid Beverly skylten och ovanför Rodeo Drive.



Käkade lite frukt och tog en powernap:) Hej, hur ofta har man picknick bredvid Beverly hills skylten och kan se ner till Rodeo Drive. Det är sådana här dagar jag tänker: Vad ska jag i Sverige att göra? klart jag ska stanna här! ( Jag saknar alla det vet ni, men förutom det ) Jag älskar detta stället!!!
Strosade lite på Rodeo Drive innan vi åkte hem mot Manhattan beach och då väntade nya äventyr. Hem och duscha, gjorde oss i ordning så fort vi kunde för att möta 2 andra au pairer på en sushi restaurang. Jag och Mona delade på en taxi till restaurangen pga att jag skulle ut efter så bilen fick va hemma igår. Träffade Louise och sen en ny au pair jag inte träffat innan från tyskland. Vart här lika länge som mig och ska också förlänga 6 månader=) Skvallrade och åt sushi som alltid är lika gott om inte godare för varje gång. Mona börjar skolan idag så hon kunde tyvärr inte hänga på ut vilket var riktigt tråkigt! We missed u M!
Vi andra åkte till Hermosa Beach för utgång. Söndag är den nya fredag sägs det, haha! Testade lite olika klubbar innan vi fastnade på Sharkeez, musiken där är den grymmaste ever. Kan inte bli bättre! Träffade några andra som bodde här, som Louise kände, de alla var över 30 men så sjukt roliga, killarna såg ut som små mexikanare, även om de inte va de, men ändå:) De hade dance battle med alla där inne, ja gud va kul!!
Lite senare på kvällen kom en annan kompis jag träffade några helger sedan förbi för att testa Hermosa livet:) Gick sedan vidare till en annan klubb där det var liveband och grejer men också nice musik!! Det gör allt:) Mina planer var att va hemma innan 12 eftersom jag började jobba 8.45 idag, men hallå, varför åka hem när man har kul? Sova kan man göra i graven!
Jag undrar alltid hur folk kan se att ja inte är från usa om de inte hör mig prata, ja tycker inte jag ser så oamerikansk ut, men tydligen, haha! I baren:
So what are u from?
How do u know im not from here?
U can just see that..ur hair and u know..
snackar lite, sen säger han:
So u are not from here, but u have been here for a long time, cuz u have an american accent?
Han var inte från usa nämligen. Så kul för det stämmer absolut inte för fem öre. Jag kan säga några meningar, men om ja pratar mycket då hör de, haha! Fast kul eftersom det är mitt mål!
Tyvärr blev det alltför sent, men var hemma igen kl 3. Opps!
Okey, så nu till något som jag inte vet om jag ska säga. Mamma ta det lugnt, inget kommer hända mig!
Tjejerna åkte lite tidigare, för jag skulle ta skjuts med min andra kompis så vi stannade längre. Han har precis käkat klart när vi hör massa poliser och ambulanser, vi går ut och utanför klubben vi va på kommer det killar med blod på kläderna och vi får då reda på att någon knivhuggt en annan flera gånger i bröstet. Så sjukt läskigt! Min kompis kollade, men jag gick INTE och kollade, usch de vill ja slippa! Så himla hemskt! Fast han kommer överleva enligt alla, men ändå! Usch!
Vi snackade med en väldigt konstig man på matstället, som tydligen hyrde ut klubblokalen, han hade blivit inrigd nu när det hände och han sa att det var väldigt ovanligt att det hände just här, så de va väl tur iaf. Men denna man, kanske i 45 års ålderna han snackade på om hans katter och karma och olika livsgrejer, ja lyssnade typ på hälften men han va väldigt inne i sina saker. Då gissar han att min kompis var 24 år, vilket han är och att jag var hör och häpna. 28 år. haha! jag har aldrig någonsin i detta land hört att jag ser äldre ut. tackar vi för! då får man väl börja klä upp sig på jobbet för att se äldre ut nu då antar jag:) sen frågar han hur öänge vi känt varandra och grejer, sen säger han:
- That girl knows what she wants! She know exactly what she wants i can tell.
Look at her eyes man. Look at her freakin eyes, u can just tell, her IQ is up here.
HAHA, vad händer med gubben? han var så sjukt konstig, fast ja började gilla honom efter den meningen:)
- She´s like Bob Dylan, sa han sen, haha! okay, my new nickname!
sen babblade han på om massa grejs och ja satt där och visste inte vad jag skulle säga!! Men visst, högt IQ tackar ja inte nej till, haha! Crazy crazy americans!!!

Haha, vad gör killen? Ja ja, alla är välkomna! haha Louise, jag och tysken:)


Efter denna galna dag var det som sagt dags för hemfärd!! Vaknade kl 8 av att grannhuset borrade men det kändes seriöst som de borrade i min hjärna. Måste de börja borra genom cementväggar de första de gör?
Jobbade till kl 11, snackade med kompisar, fixade saker i rummet, försökte ta en nap, men somnade aldrig, konstigt nog!! Började igen 1.30 och jobbade till 7.30. Hade en bra dag med kidsen, de var snälla, jag var snäll och då är alla glada, haha! Svackan är jag nog påväg ur även om svackan angående jobbet fortfarande finns kvar, men jag är på väg i rätt riktning!!

Ikväll tog jag mig ut på en springrunda på The Strand, så mysigt att springa när det är mörkt på ngt sätt! Seriöst? Vad hände? Jag har aldrig någonsin sprungit så här fort. Galet, var kom den kraften ifrån? Men skönt var det. Satt på uteplatsen, kollade på havet och stjärnorna och stretchade! Bra avslut på dagen:)
Nu måste jag svara på mail, som vanligt!!

Ta hand om er alla!!


Kommentarer
Postat av: alex

hur snygg får man vaaaa!!? pernilla, snygga bilder!!!!!!!!!!!



12dar!!!!!!!!!!!

2010-09-02 @ 10:02:43
Postat av: Janna

smygging jag går och köper en lott nu och vinner lite pengar så kommer jag till dig coh hälsa på. bra va!!!:)

2010-09-03 @ 09:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0