efficient day.

Bad day? No, efficient day:) Tycker faktiskt jag fått riktigt mycket gjort denna fredag. Varje dag ställer jag mig frågan: Hur kan jag ha något att göra varje, varje dag? Allt från postbesök till att köpa deo, haha.
Varje dag har jag mail att svara på och alltid något ärende och fråga mig inte hur det blir så, men så är det och idag har vart en riktig fixar dag.
Satt uppe till midnatt och svarade på typ 20 mail, så nu fick jag bort det dåliga samvetet. Jobbade 8-9.15 imorse, sen ringde jag till Westsida Extensions för att be om ett brev som bevisar att jag pluggat där. Då säger hon att den klassen inte ger några credits. What? Har jag pluggat den i onödan? Min LCC godkände den så jag visste att den skulle funka. Nej jag kan inte ge dig ett bevis bara ett kvitto. Eh, okej det räcker inte för mitt VISA tyvärr.
Okej, du kan betala 5 dollar så skickar jag ett certifikat. Men hallå, då kunde hon visst skriva ut ett. What´s up with that? Men jag tänkte inte argumentera det, haha. Argumenterade nog på DMV så det räcker för 50 år framöver. Sure, ta mitt creditnumber och skicka ett certifikat. Thanks! Så mycket mer som ska fixas när man förlänger än jag trodde. Om jag skulle åka hem nu skulle det förmodligen räckt med ett kvitto men nu måste jag få brev från alla klasser och sen faxa eller scana grejerna och skicka det till Cultural Care som ska skicka det till staten.
Ska fylla i min extension application på internet, men det kan jag inte göra förrän jag har alla grejer så det är lite meck.

Efter det ringde jag AAA som är ett företag som man betalar pengar till och frå man tex punktering eller vad som så kommer de och hjälper en, men de har även mer de kan hjälpa till med nuförtiden tex hotell, resor och flyg. Så ringde dit idag för att se vad de tar för en biljett till sverige, så som jag vill ha den. De skulle ringa upp, men de ringde när jag var på gymmet så ringde jag upp igen, och då skulle de ringa upp igen men de gjorde de inte, så blev inget med det. Ska testa på måndag igen. Annars ingen luck med flyg, det kommer slúta med att betalr 10 000 för en biljett bara för att jag inte orkar mer.

Åkte som sagt till gymmet, vid 11.30 tiden undrade min värdmamma om ja kunde hämta henne på biltvätten för hon skulle lämna in bilen. Självklart! 
Åkte sedan vidare på mina ärenden. 
Först till Bank of america. Jag får betalt cash, så har inget amerikansk bankkonto här, men jag har sparat massa cash som jag inte vill bara ska ligga här hemma och dessutom vill jag kunna använda dem att betala flyg mm på internet, men de gick inte att sätta in dem på mitt svenska visa kort så idag öppnade jag ett bankkonto. Spenderade över 1 tim där inne, men väldigt trevlig liten kines dam:) Fast det är inte det lättaste med banksnack, överföring hit och sparkonton dit, ränta ja gud vet allt. Hon sa dock att jag pratade väldigt bra engelska, så det var ju trevligt jag som stakade mig fram och försökte frå fram vad jag ville, men svårt när man inte kan alla de där konstiga orden. Inte så att jag använder de med kidsen, haha! Nu barn ska vi ha en lektion i hur man överför pengar från sitt privatkonto till sitt sparkonto. Nej, det händer inte! 
Men då har man lärt sig några nya ord idag:) 
Hoppas inte de lurat mig på pengar nu, haha! Ne det känns bra!! 

Sen blev det raka vägen till Target för att köpa ny kamera , hittade en ganska bra men den var röd, så efter ett tag sa ja till killen. 
- Yeah, I like this one, looks pretty good, but I still dont want red, haha. 
- en stor suck och lite skratt från killen hahah. Yeah, cuz that is so important. 
- It sure is:)  

Åkte vidare till Bestbuy, det var grejer det. Usa:s Elgiganten:) Fick hjälp av en riktigt trevlig prick och gick därifrån med en ny SONY 14,1 megapixel kamera, fick bli en svart, enda färgen som var kvar. Men de funkar fint! Känns som ett bra köp. 198 dollar blev det för den, vilket betyder 1 veckolön. Jag är nöjd!
har inte testat den en, haha men jag hoppas på det bästa.

Vidare hem och tog en nap på 20 min innan jag började igen kl 3pm. Jag hann med allt på listan förutom till Apple butiken. Hyfsat nöjd:) och inga nederlag idag!!
Tog kidsen till Parkers skola och lekte, Kayla hade en sportklass där. Efter klassen åkte vi över till 2 andra kids och hade middag med dem. Jag, barnen och deras nanny. Väl hemma har jag badat barnen, vi tittade film i mitt rum, föräldrarna är ute och äter och ´barnen snarkar nu gott i sina sängar!!!
Shit, kristy berättade för mig förra veckan att de har en kompis som är fotomodell och reser jorden runt och modellar och att man typ svimmar när man ser honom för han är heeelt perfekt och den snyggaste som någonsin skådats typ. haha. Så kul att hon säger det:) Och idag säger hon. Pernilla, modellen kommer hit ikväll, du måste se honom. Om han inte kommer in genom huvudentren då måste du komma ner till oss. Lova!
Var på övervåningen, på "bryggan" när de kom och ser ett par som förmodligen är det snyggaste paret i historien. Han är lång, mörkhårig, perfekt leende, vältränad. Perfekt! Hans fru verkar vara likaså.
Tyvärr såg jag bara super snabbt, men där va de ingen tvekan. Innan de går kommer hon upp och säger, Pernilla du kan  aldrig ner, kom ner nu och säg hej..haha! Jag såg lite innan, men ta ett kort när ni är ute och äter, haha!

Sitter nu och kollar So u think u can dance och drömmer mig bort. Om man ändå hade 1/10 av deras talang så vore jag överlycklig!!!
Imorgon ska jag träffa underbara Frida Grundström som är här i L.A med sin pojkvän:) Får se vad vi hittar på men åh vad jag saknat den tjejen!
Trevlig helg på er!!

Kommentarer
Postat av: alex

du är så duktig på allt.



älskar dig bara så du vet, vännen

2010-08-07 @ 22:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0