Bangs?

Somnade vid 12 tiden igår och vaknade av klockan vid 12 idag och skulle kunnat sova 6 tim till. Galet, behövdes lite sömn där tydligen! Var tvungen att gå upp eftersom jag hade en tid hos frisören kl 1pm. Har vart hos den friösren en gång innan och hon är super duktig och så himla trevlig. Man vet typ varandras livshistorier efter 2 tim. Äkta frisör alltså:)
Hon var 30 min sen, för kunden innan hade suttit där i 6 tim. Ja, 6 tim! Hon hade lockigt hår och ville göra det rakt + klippa sig så det tog tid, men det var lugnt för min del!
Kände verkligen att jag behövde en ny start i livet, har vart lite halv nere i perioder det senaste, så frisyren är faktiskt något som kan få en att få en ny start på ett sätt, så jag kände nu var det dags.
Hade inte bestämt mig helt hur jag ville ha det när jag kom dit, men vi kom fram till något bra. Hon kände iaf igen mig sedan gången innan och hon tyckte inte alls håret var speciellt slitet, känns skönt. Fick nog den bästa kommentaren i livet idag. Sen om hon säger det för att jag ska komma tillbaka vet man ju inte, haha!
Vi pratade om mitt hår och hon frågade om folk stannade mig på gatan och gav komplimanger, sen säger hon.
- Du skulle kunna bli en Victoria Secret modell.
- Jag började as garva, största skämtet jag någonsin hört är hon inte klok? Nej, är du inte klok. Aldrig.
- Varför inte det? Du har ju vad som krävs, håret, ansiktet, längden.
- Nej jag har inte kroppen för det, inte ens nära.
- De fixar sånt där, om du bara umgås med rätt personer så kan du bli det.
- Jäklar det var det största skämtet. VS modeller är det snyggaste som finns, nästan så snygga att man undrar om de är levande, så nej tack!
Inte en chans att hon menade det, men snäll tanke av henne, haha!

Bangs or no bangs? Jag hade bestämt mig för att klippa lugg, men visste inte exakt om jag ville ha hel lugg eller mer "modell lugg" Jag har testat båda och jag trivs i båda faktiskt, men shit vi klippte massor. Hela golvet var blont efter den stunden och jag blev faktiskt nöjd:) Jag är inte så nojig med håret längre, det växer alltid ut så man får testa lite.
Sorry osminkad och ser ut som en fotboll, haha! Men såhär blev frillan!. Får se vad värdfamiljen säger när de kommer hem, när du nu kommer vet inte ens när de kommer hem!!


Efter frillan åkte jag till posten och mailade lite saker, sedan direkt till gymmet och sist bensinstationen. Nu ikväll har jag spelat hög musik och dansat, haha! Usch inte okej hur mycket jag saknar att dansa. Blir galen!!
På tal om det kollar jag på finalen av So you think you can dance just nu. Spännande!
Det var mina lediga dagar det, imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Ska jag vara helt ärlig så hade jag verkligen kunnat vänja mig vid att bo på The Strand och vara ledig en lååång tid framöver. Jag älskar det här stället mer och mer för varje dag, och eftersom jag vart här i 302 dagar så kan ni räkna ut att jag gillar det mycket!!! Det enda är att jag behöver lite mer utmaning just nu, det är det som får mig att bli lite orolig. Förhoppningsvis är det bara en liten down period där jag behöver utmaningar. Jag vet att Sara R vet vad jag pratar om!!

Har inte fått tag på ambassaden än, mamma och pappa ska ringa åt mig för de är bara öppet mellan 1-2 på dagen för visa frågor och det är mitt i natten för mig. Håller tummarna!!!

Kommentarer
Postat av: Valle

Skitsnyggt sis!

Klart du ska bli VS-modell, finns inget som kan stoppa dig...den där frisören verkar ha stenkoll på läget :)



Puss

2010-08-17 @ 08:58:54
Postat av: Mamma

Du blev supersnygg i håret. Mest av allt skulle jag vilja krama dig när jag ser dig!!! får väl vänta till jul. Kommer att gå fort..... tror jag.



Många kramar från din lilla mamma.

2010-08-17 @ 12:17:57
Postat av: Getingen

OMG!! Sweeet sis! As snygg frilla...jag ska till frissan nu i veckan :) ska fylla i de gråa håret ha ha! Håller med dig om att det blir som en nystart efter man besökt frisören!

Love from Australia <3

2010-08-17 @ 14:55:15
Postat av: Sara

man brukar ju faktiskt säga att någon som byter frisyr står för stora förändringar i livet. ta för dig av allt roligt som kommer i din väg, ny energi och nya utmaningar :) lugg passar dig superbra snygg-pernilla! det är skönt att ha ett trevåningshus på the strand för sig själv ibland, enjoy ;) jag saknar usa lite extra just nu så jag tänkte även påminna dig som är lite down att njuta lite extra av frozen yoghurt, bagels, granola, mexican food, grym sushi, inNout!, TiVo, shoppa F21, target, sephora, outlets, malls, köra freeway, 24hfitness, prata engelska, träffa crazy amerikaner som over-share allt, storstadspuls, bo på stranden & se alla LA's grymma smultronställen! för det kan man inte göra här hemma i landet lagom ;) massa kramar!

2010-08-18 @ 01:51:26
URL: http://saralicious.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0