You are so quiet..

Ett litet inlägg blir det allt innan det är dags för lite nattsömn. Dagen som varit har kanske inte vart den bästa även om jag var ledig hela dagen. Sov ut och vaknade upp med att huvudet dunkade av huvudvärk och allmänt trött. Av någon anledning kände jag mig inte riktigt på humör, men kunde inte sätta fingret på anledningen till det. Gick ner till köket för att göra frukost där jag mötte mina värdföräldrar, pratade lite allmänt som vanligt men jag pratade inte direkt oavbrutet, var nog ganska tyst. När jag går upp för trappan säger de, oj hon är nog väldigt trött va?
Gjorde mig i ordning för att åka till Santa Monica med Mona:) Strosade runt lite i det fina vädret både på shoppinggatan och piren. Alltid lika mysigt! Är ett stort fan av SM! Tack för idag M :)
Väl hemma gjorde jag lunch och tittade på Desperate Housewifes. Åkte sedan till Target för att göra lite ärrenden!
När jag kom hem var hela familjen hemma och som vanligt stannar ja alltid i köket och pratar lite. De frågade direkt:
- Du var trött i morse va?
- Eh, ja jag var väldigt trött. Vet knappt vad jag sa! Sorry!
- Ja vi förstod det!

Pratade sedan med Sofia som jag inte träffat på läänge, så vi bestämde oss för att träffas på Whole Foods och köpa nötter för att sedan gå på bio och se filmen The Last Song!
På vägen ut från huset kom min värdmamma efter mig..
- Hur mår du Pernilla?
- Jodå, jag är bara trött.
- Är du säker? Du är så tyst!
- Vet inte vad det är, jag är bara inte på humör.
- Är det för din familj åkt kanske.
- Jag vet inte, allt var som vanligt igår, men jag vet inte.
- Men Pernilla du är inte mer är människa, eller hur? Kan vara så ibland. Kom så ska ja ge dig en kram..

Så här blir det om jag inte är happy Pernilla för 1 sekund, haha! Jag vara bara lite tyst..
De är så omtänksamma så det finns inte. Det är så mycket värt här verkligen!!

Filmen var iaf väldigt bra, även om jag och Sofia lipade ikapp större delen av filmen, haha! Men en jättebra film som alla kan relatera till, så se den om ni kan! Tack för kvällen Sofia!
Sofia den skitungen åker hem på måndag och det suger!! Skulle göra vad som helst för att ha henne kvar.., men jag börjar bli ganska bra på avsked nu..
It takes 1 sek to say hi, but forever to say goodbye! 

Det här blev väl kanske inte så upplyftande inlägg, men det är inte alltid en dans på rosor! Jag mår iaf bra och älskar fortfarande att vara här, men alla har sina down dagar och ibland vet man inte anledningen!! 
 


Kommentarer
Postat av: Malin

Din värdfamilj verkar så himla gulliga! blir nästan rörd när jag läser inlägg som detta:P Själv har jag precis börjar vänta på matchningar och jag jag kan ju bara hoppas att jag kommer bli lika lyckligt lottad som du :)

2010-04-15 @ 12:59:41
Postat av: Nikita

Det måste vara skönt att vara hos en bra familj i alla fall :)

2010-04-15 @ 13:26:16
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vet så väl hur du menar Pernilla, den där känslan. Man är ibland väldigt berg och dalbana, mer där borta än hemma - vad jag kände iaf, och kan inte riktigt alltid förstå varför. Man får känna på nya sidor av sig själv och försöka se dessa "svårare" dagar som en utveckling. Man får ha dåliga dagar sålänge man har bra dagar som väger upp! Och av att läsa här så verkar du fått med dig massa fina, roliga minnen av dessa 6 månader som varit :) Jag är glad att du verkar trivas så bra och glad att du tänker på dig själv, för det är för din egen skull du är där du är. Man ska göra det man mår bra av och ha kul! Allt har sin tid och du verkar ta vara på din tid mycket väl. När ett äventyr tar slut börjar ett nytt, och det är endast du själv som vet när det är rätt i tiden ;) Ta hand om dig gumman! Jag skickar en varm kram till dig. Imorgon är en ny dag att fånga!

2010-04-15 @ 18:07:52
URL: http://saralicious.blogspot.com
Postat av: Getingen

Tänker på dig syrran! Älskar dig <3

2010-04-15 @ 21:24:53
Postat av: Loppan

Måste bara tala om för dig att du har kommer till världens bästa familj och jag tycker inte du ska grunna något på att inte förlänge. förläng tusan. Okej jag saknar dig alla saknar dig och vi vill ha hem dig. men pernilla ditt liv i LA tänkte dig själv LA. NU kanske de inte är så mkt för dig men du är verkligen i OC.. Tänk dig att komma hem till jönnet och gå på centrum och hänga på iCA hallååå !!!!!!!!

Gumman <3 ville bara få dig att förstå att du inte drömmer !!!

sjukt :)



saknar dig !!!



Pusssssss !!!:):):)

2010-04-15 @ 23:12:20
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Mona

Aww hun, i kno exactly how u feel, i've been having a couple of those days lately, and it's like u can't put ur finger on it, but u're just not in a good mood for some reason! it's annoying though but even days like these will pass... i had fun in SM with u, thanx for brightning up my day =D and just remember u are VERY lucky to have K as ur hostmom!..

<3 <3 <3

2010-04-17 @ 01:14:11
URL: http://monascalifornia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0