VEGAS BABY!!!

Jag lever och jag är så levande som jag kan bli:) Sitter just nu på vårt hotell New York New York hotel & casino på The Strip i Las Vegas. Har inte haft en sekund över sedan familjen kom hit, men det är väl så det ska vara:) Tänka ändå ta en snabb uppdatering till er därhemma innan jag gör mig redo för Las Vegas nattliv!!
Åkte hem från Palm Spring i söndags och för er som inte vet var det en väldigt stor jordbävning i Mexico i söndags eftermiddag på 7,2. Jag och Mona satt i bilen men kände hur det skakade fast trodde det var pga vinden, men tydligen var det jordbävningen för det var en stor sådan. Usch när jag sa hej då till värdfamiljen och släkten i söndags blev det väldigt känslosamt av någon anledning, min värdmamma började lipa för att jag skulle vara borta 1 vecka och även om jag fortfarande bor hemma kramade barnen mig i minst 5 min. Så söta!!! Det fick mig att tänka på hur jag någonsin ska kunna säga hej då för alltid. Sa det till min värdmamma och hon bara:
TYST, jag tänkte precis det samma, vi pratar inte om det, gå nu!
Haha, usch farväl gillar vi inte! Nu till något väldigt ROOOOLIGT istället...
 
På måndag morgon åkte jag iväg till flygplatsen, ställde mig nedanför rulltrappan på terminal 5 och inväntade ögonblicket..jag väntade, väntade och väntade. Jag tror seriöst jag stod där med min blombukett i minst 30 min och stirrade på rulltrappan utan att släppa blicken under hela tiden. Vilken pina! Man såg bara benen på alla som rullade ner så varje passagerare som gick av försökte jag tyda av ben och kläder, haha! Det måste vara dem, nej inte det heller, men de då?
Plötsligt såg jag 3 stora leenden rulla ner och där va familjen:) Lite tårar blev det allt, men i samma sekund de var där var det som om de vart här i 1 år, eller som om vi aldrig lämnat varandra! Underbart:)
Det var däremot en lustig känsla som jag fortfarande känner av lite, jag kan inte vara mer lycklig av att de är här men samtidigt är det någon ångestkänsla som jag inte alls kan sätta fingret på. Kanske att jag vet att de åker hem snart och jag inte vet hur det känns då, eller som mamma sa att det är väl klart det känns konstigt när de bara helt plötsligt kommer hit 1 halvår senare där jag byggt upp ett litet nytt liv. Ja, det är lustigt men jag älskar att ha de här!!

I måndags gjorde vi Manhattan Beach och även lite Hermosa och Redondo Beach. Igår åkte vi in till Hollywood och åkte Startour på 2 tim som äkta turister=) Jag gillar den turen, titta på kändishus och allt var det är. Perfekt väder hade vi också. Efter lunch på Walk of fame blev det The Grove och Farmers Market. Kommer alltid älska The Grove, om man inte mår bra innan gör man det definitivt när man kommer dit. Mysfaktor på högsta nivå:)
På kvällen var hela familjen bjudna på middag hos min värdfamilj, vilket jag var lite smånervös över, haha, men det var hur trevligt och kul som helst!! Mina 2 fina familjer tillsammans, kan ju inte bli bättre:)

Jag och syrran gick och la oss för att få 4 tim sömn. Passar mig som klarar mig så bra utan sömn, NOT! Gick upp kl 4 inatt för att ta oss till flygplatsen och vår hyrbil och sedan ut på vägarna mot LAS VEGAS!!! Det tog bara lite mer än 4 tim hit idag så det var perfekt, väl framme checkade vi in, hotellet är super coolt och Vegas ska vi inte tala om, så jäkla coolt, får inte nog av stället! Varför blir jag kär i alla platser jag åker till? Nu är jag ju otrogen med alla mina besökta platser, de låter inte så bra! Är man kär så är man;)
The Strip är bara grymt, det känns som man åker runt hela jorden och besöker platser eftersom alla hotell och platser här är inspirerade och uppbyggda efter länder, städer m.m. Just nu sitter jag och tittar ut över frihetsgudinnan:)
Den berömda fontänen ni säkert sett på tv var helt magiskt, jag tappade hakan och fick hämta den när fontänen slutat spela. Waaa! Alla måste se det! Sätt upp det på er "innan jag dör lista".
Jag har hur mycket som helst att berätta om, kan sitta här veckan ut men har inte riktigt den tiden och tyvärr har jag inte med kamera sladden till att lägga in bilder, men det kommer i veckan eller senare, Lovar!!!!!

Imorgon blir vi upphämtade av en limo som tar oss till en helikopter, därifrån åker vi ut på en 90 min lång helikopter tur över Grand Canyon. Kommer bli så mäktigt! Alla turer var uppbokade men de var så otroligt trevliga så de fixade en privat tur, extra insatt för oss:) Yeey!
Efter det ska vi styra direkt tillbaka till L.A och göra allt för att hinna till en L.A Kings match. Skulle va sjukt kul att se en hockeymatch här:) Blir speedad bara jag tänker på det!! Wohooo!

Nej, nu är det dags! Nu börjar solen gå ner, vi ska ta oss ut på The Strip ska kolla på vulkaner, piratshower,fontänen som lyser upp, njuta av atmosfären, avnjuta en mumsig dinner och sist men inte minst bli miljonärer på enarmade banditen;)

En sak som är säker är att det är inte sista gången jag är här. Jag kommer tillbaka!!!

"What happens in Vegas stays in Vegas"

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag döööööööööööööör!!!

2010-04-08 @ 11:37:03
Postat av: alex

åååh va underbart!!! du låter verkligen som en äkta lyycklig tjej. underbart! hälsa fina familjen!! älskar dig, snart kmr jag oxå

2010-04-11 @ 00:37:44
Postat av: Lisa

Pilla, det är sjukt.. Jag kan inte vara annat än avundsjuk.. Är verkligen jätteglad för din skull, att du har det så himla bra. Hoppas du har haft en jätte bra och mysig vecka med familjen!! VI SAKNAR DIG VARJE DAG:) pussss

2010-04-12 @ 11:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0