Holy day.

Nu är det nästan att jag önskar att jag inte hade några vänner/familj. Alla är så gulliga både här på bloggen, facebook och mail. Det har ni alltid varit men nu vill jag bara krama er alla samtidigt och aldrig släppa! Tack för att ni är världens gulligaste <3
Idag, min lediga heliga dag den får bra betyg tycker jag:) Somnade ca 11.30 - 11-45 igår kväll och vaknade första gången vid 9, somnade om och om och om igen tills klockan ringde 10.30. Hallelujah för sovmorgon!
Gick upp och slängde i lite tvätt, åt frukost, gjorde mig i ordning för ännu en salsa class. Älskar när man kan ta det lugnt på morgonen, gå upp när man vill, äta frukost framför tv:n, läsa lite mail och springa runt i rummet och göra iordning sig samtidigt som mina favorit låtar spelas på Spotify listan. Det gillar jag!
I sverige älskade jag att äta frukost och sitta och läsa Jönköpingsposten i minst 1 tim, men det var på den tiden man var uppdaterad om omvärlden, här finns inga tidningar och om det finns är det 10 olika delar där inga sidor sitter ihop och man vet inte upp eller ner , början eller slut. Så nej inga nyheter här inte! Får leva med att vara otroligt omedveten om världen för ett år, haha!

Shakade lite bootie på salsan och jag älskar verkligen denna klass. Så glad att jag tog den. Alla i gruppen är äldre, från kanske 30 och uppåt, men stämningen är alltid på TOPP. Alltid när man kommer är alla så glada och snackar om allt mellan himmel och jord, frågar alltid hur det är med min fot m.m. Härlig gemenskap! På de flesta danslektionerna i Sverige var man glad om man pratat med någon under hela terminen. Därför gillar jag mentaliteten här så mycket bättre, bara en som sak som idag när jag shoppade, det kom fram 5 olika personer och kommenterade min utbakade fläta jag gjort. Skit i hur flätan såg ut, det hade aldrig hänt i Sverige om det så vore den grymmaste flätan i historien, eller hur?
Så kom igen nu svenskar, bli lite mer öppna och våga ge komplimanger och unna folk. Ingen mer jäntelag nu!!!
En liten parantes igen, haha!
Salsan var iaf grym och jag kommer väl inte kunna gå imorgonen heller:)
Efter det gick jag direkt till Third Street Promenade i Santa Monica ( bästa shoppingen i hela L.A, enligt mig ) och shoppade loss lite. Kändes otroligt bra att spendera lite stålar:)

Ja ni ser vad det blev. All heder åt Victoria Secrets underkläder, det är väl ändå mums för själen!


Fick "tyvärr" bli ett köp på H&M idag, hoppas inte den finns hemma:)


Nathalie tipsade mig om bra shampoo som frisörerna använder, så idag fick det bli dags att unna håret lite också. Better be good!



Känns alltid lika bra efter lite shopping:)
Var inne på Sephora och kollade på smink idag när jag hör två svenska tjejer bredvid mig.
- Är ni svenskar frågar jag då.
- Eh, jaa:)
Måste alltid snacka lite om man hör svenskar såklart och gud va kul, stod säkert i minst 30 min och snackade och vi skulle lika gärna kunna känt varandra i flera år efter den pratstunden. Så lustigt det där, bara för man kan samma språk så blir man nära direkt känns det som. Oftast iaf!! Anyway, de hade backpackat i 4 månader i asien, australien, m.m och nu avslutade de resan med L.A och NY, så de kom  till Santa Monica i går faktiskt. Så himla kul, så vi bytte nr med mera så ska jag tipsa dem om saker här och när jag ska backpacka som jag ska göra när jag kommer hem så ska de ge mig tips. Good deal, huh? :) Önskar de vart au pairer eller bodde här, åh va kul det hade vart!!

En annan kul sak som hände under min shoppingtur var att jag ser världens hunk komma gående mot mig och självklart spanar jag in honom lite bakom solbrillorna. Och vag gör killen?
Jo, han går fram till en hemlös och ger han lite pengar och stannar och småpratar lite med honom.
Hallå, händer inte bara det på film? Så jäkla söt!!
På tal om det fick så dåligt samvete idag, kom fram en hemlös till mig och frågade efter pengar och jag gick förbi och sa typ no, sorry eller nåt och skakade på huvudet. God Bless you säger han och går vidare.
Ah, många brukar bara va äckliga och följa efter, men då gjorde det ont i mig, Pernilla va taskigt! Nästa gång ska jag ge lite.

Satt fast på freewayen i 1 tim på vägen hem, alltid lika spännande, sen blev det Target som avslutning på dagen! Nu sitter jag här nyduschad och ska snart krypa ner i min nybäddade säng som ropar på mig! Finns det någon bättre?
Tänker faktiskt på dagen innan ja åkte hit för jag kom ihåg kvällen innan satt jag nydushad i min morgonrock, precis som nu och hade en speciellt bodylotion från Body Shop och mamma skickade hit en ny sådan till mig nu så har precis smörjt in mig med den, och dit jag vill komma är att när jag satt bredvid mamma i soffan den kvällen och mamma kramade mig och sa flera gånger hur gott jag luktade:)
Kommer ihåg det som om det vore igår, fy va nervös jag var då! Tänk att det snart gått 7 månader sedan dess.

Saknar fortfarande alla extra mycket just nu, vet inte varför, kanske för det är halva tiden och man är inne i en liten mellan period, jag vet inte! MEN jag har masssor att se fram emot just nu..
21 Maj åker jag till SAN FRANCISCO för en grym helg med Frida!!!
5 Juni åker jag till Washinton DC och träffar Malin från min hemstad som jobbar som Au pair i Philadelphia, ska tillbringa 1 dag i DC sen vidare till Baltimore i Maryland och ta en weekendclass där. ( då får jag 3 credits , ska totalt ha 6 )
Ska bli så kul, riktigt taggad för allt!
Sen är det sommar, i september kommer förhoppningsvis Aleex och hälsar på sen åker jag hem i oktober eller stannar och kommer hem och hälsar på i Jul. Inget bestämt och kommer bestämmas i augusti. Tiden kommer springa iväg!


Kommentarer
Postat av: Valle

Ahhh, det där schampot är grymt bra! Har det själv just nu och kommer garanterat köpa det igen.

Har volymserien och tro det eller ej men mina stripor lyfter sig faktiskt :)



Love you!

Puss

2010-04-29 @ 10:41:27
Postat av: Elin ♫ ☮

Hej :) Jag har också tänkt åka som aupair till Kalifornien :) Hur är livet där? :D Har du lust att berätta lite? :D

2010-04-30 @ 13:08:40
URL: http://elinwallstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0