Thinking over.

Då var det fredag igen och ännu en vecka har nästan passerat. Var tiden tar vägen kan man verkligen undra! Senaste inlägget blev väl ett mer eftertänksamt inlägg och som vanligt rinner bara fantasin och orden iväg och helt plötsligt pratar jag om något helt annat, haha! Faktum är att denna veckan har jag förvandlats till en lite grubblare, for some reason! För det första, en märklig tanke men jag ifrågasätter hela tiden mig själv varför jag trivs så bra, som om det vore något konstigt med det. Just nu är det nog en tid jag borde längta hem väldigt mycket med tanke på att familjen åkt och vänner åker hem, men jag trivs! Kom ihåg att jag tänkte på det i början också, hallå ska jag längta hem snart eller? haha! Kanske aldrig kommer en sådan period där jag verkligen längtar hem massor. Det är däremot skillnad på längta och sakna tycker jag. Just nu saknar jag alla hur mycket som helst!! Känns som det var 1 år sedan jag träffade familjen redan, på något konstigt vänster och mina vänner vill jag bara ha här med en gång! Saknar att bara skicka mass-sms till alla tjejer: Brudar, vem ställer på myskväll ikväll? Möts på ICA kl 20.00. haha! 30 min senare satt man där kanske 5 tjejer och snackade skit! Det där kan jag sakna väldigt mycket!
Därför alla vänner, jag saknar er varje dag, men det absolut bästa med er är att när vi ses igen vet jag att det kommer vara som om vi aldrig vart ifrån varandra. Vänskap kallas det <3
Se vilken grubblare jag är just nu! Sammanfattningsvis på de här ämnet är att jag trivs och njuter precis lika mycket som innan, men såhär haltvid av året saknar jag alla lite extra!

Så, vad har hänt annars i livet, förutom att jag grubblat över livet? haha! Igår jobbade jag 11-3. Hämtade Kayla från en playdate, åt lunch, bakade Chocolate Chip Cookies med Kayla. Yaaamie!! Kayla slickade mest sina fingrar, doppade dem i smeten och slickade lite mer, men de gick bra ändå:) Försökte förklara att alla vill inte ha hennes baciller på sina kakor så hon får slicka dem när vi bakat klart, men de varade inte jätte länge! Redan när vi bara blandat mjöl och havregryn börjar hon äta det. - Woow, Pernilla that´s goood! Try it!! Den lilla gottegrisen äter allt!!! Haha!
När jag slutat kl 3 var det dags för mig att plugga körkort men gör jag det hemma blir jag fast vid datorn eller somnar så åkte till Starbucks idag igen. Först strosade jag runt lite på Whole Foods, skulle kunna gå där i timmar om jag hade tid.
En liten parantes är att jag har nu kommit fram till att jag kommer bli mångmiljonär när jag kommer hem till Sverige. Varför tänker ni?
Jo, eftersom jag ska öppna både, Target, Yogurtland och Whole Foods när jag flyttar hem till Sverige. Kan redan sitta och planera det ibland. haha! Så alla ni som söker jobb, skicka era CV redan nu:)

Idag jobbade jag på morgonen som vanligt, efter det åkte jag till Target för att köpa födelsedagspresent till Kayla, men självklart fanns det jag ville ha inte i hennes storlek:( Har sett en skit söt dansdräckt där, så det blev inget alls. Känner mig lite småstressad för nu vet jag inte när jag ska hinna åka till ett köpcentrum innan tisdag:(
Det får lösa sig! Efter Target gick jag ner och la mig på stranden och pluggade en stund innan jag började igen. Tog då hand om Kayla och hennes kompis som hade en playdate:) Parker och min värdpappa är iväg över helgen så var bara jag Kayla och min värdmamma hemma ikväll. Min värdmamma gick dock ut ikväll, så har jobbat kväll! Just nu borde jag väl sova, ska nämligen upp med Kayla imorgon bitti när hon nu vaknar. Sent hoppas jag!!Sen blir det jobb hela dagen och på kvällen ska jag hämta Nathalie som ska sova här. Inget nytt om Nathalie mer än att hon förmodligen inte stannar i närheten!!! Finner inte ord för min frustration..

Blir jobb hela helgen och P är lite små stressad, mest för jag vet att jag inte har tid att plugga till mitt körkort och prestationsångest som man har blir jag lite stressad. Måste klara skiten!! Får väl göra som jag gjorde på gymnasiet, plugga natten lång!! Har hört att testet inte alls är svårt, men vill inte riskera att kugga!
Eller så bara chansar jag på att jag klarar det..

Sovdags! Hoppas ni har en grym helg!

Kommentarer
Postat av: alex

darling. vi saknar dig meeeeeeeeeeeed. å älskar dig! klart att du längtar hem, men du är så vansinnigt stark! du ska veta, de är himla stor skillnad att gå i skolan å bo hemma å jobba å bo hemma. många av ens vänner har flyttat å det är svårare att samla alla en kväll... tänkte bara försöka göra dig lite glad. så e de ;)



KYSS eva

2010-04-24 @ 23:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0