stupid crab.

Nu har jag läst era kommentarer från förra inlägget om och om igen och jag kommer aldrig kunna tacka er nog. Ni ska bara veta hur mycket det betyder. Ni är helt underbara! Började tom lipa av vissa kommentarer. Speciellt tack till Sara som var min familjs förra au pair. Du om någon kan relatera till min situation! Dina ord var nog det klokaste jag hört på länge. Saknar dig och tänker ofta på hur kul vi hade de få dagarna som var!

Nu är jag mer eller mindre ute ur den dags-svackan som var, vilket känns skönt. Mina riktiga down dagar här är faktiskt lätträknade, men när de väl kommer är de lustiga, jobbiga och man vill helst aldrig se dem igen! Jag tror faktiskt inte att det finns något negativt med down-dagar egentligen, förutom att det är jobbigt för stunden men ser man långsiktigt kommer man utvecklas som person, lära känna sig själv och lära sig att vara på andra sidan jorden och ta itu med problemen själv! Får försöka se något positivt ur dem..
Undra hur jag blev såhär poetisk? Vad gör USA med mig? den poetriska ådran växer för var dag, haha!
På tal om det igår fick jag det bästa messet från min största syster hemma i Sverige. ( Systern som inte var och hälsade på )

- Saknar dig så mycket att jag snart äter upp en getpung.
Svaret blev:
- Saknar dig så mycket att jag snart börjar gnaga på en hästballe.
Haha, när systerskap är som finast!!
Det är 100% min syster att skriva så, haha! Sisi du är kung, det gjorde min dag:)
( Fyller du 30 i maj eller hur var det? haha )

Igår jobbade jag hela långa dagen, slutade 7pm och då kom Sofia över en sväng. Hängde lite hos mig innan vi begav oss till Starbucks i El Segundo. Var otroligt lättroade och vek ca 10 pappersplan och när Starbucks stängde hade vi tävling utanför, haha! Barnasinnet är det inget fel på iaf..
Fy fasen vilka skills ja har när det gäller flygplan:) Eller vad säger du Sofia?
Sofia missuppfattade tävlingen och trodde vi skulle vika plan som gjorde den bästa loopen, hennes plan gick nämligen bara runt, men aldrig fram, haha! Sjukt kul var det iaf kan jag lova:)
Ska visa bildbevis på det när jag lagt in bilderna!!

Efter lite flygrace fortsatte racet fast i Sofias BMW. På med högsta volymen och ut på kaliforniens gator..åkte runt och cruisade ett tag och hade även ett litet streetrace med en annan bil full med 4 st killar i vår ålder. Vi båda stod först vid stoppljuset och när rött blev grönt stod Sofia på gasen och de var nu bara som en fluga i backspegeln. Yihaa! Måste boosta självförtroendet lite ibland, haha!

Idag jobbade jag på morgonen, skypade sedan med mamma och pappa på förmiddagen. Under min familjs vistelse här har pappa tydligen fått försmak till orden, God Bless You! Vet egentligen inte varför han driver med det hela tiden, ska inte ens säga i vilka meningar han satte in dem i men kul är bara förnamnet för vad det var, haha! Imorse när jag satte på skypen ser jag bara en stor lapp i camen som lyder: God bless you! 
Haha, tack pappa!!  Verkligen kul att prata av sig med päronen nu efter resan och prata om allt som hänt nu när man hunnit smälta allt några dagar!
Efter det skynda jag mig som en liten iller för att hämta vår bil för att sedan ta mig till läkaren med min fot innan ja började kl 2. Jag börjar alla mina klasser nästa vecka som innebär, salsa aerobic, yoga, pilates och balett, och vad jag vet så behöver jag använda foten i alla de klasserna. Av den anledningen behövde jag söka upp läkare för det blir bara värre, annars hade jag struntat i vilket, men klasserna varken kan eller vill jag missa!
När jag är på väg till läkaren kom jag på att jag kanske ska fråga mina v-föräldrar om jag ska till den läkaren, och nej det skulle jag inte för de tyckte ja skulle till en specialist.
Åker tillbaka hem och lägger mig på stranden och pluggar körkortsteori i 2 tim, en liten nap är väl inräknad där också:) Min värdmamma ringde iaf till deras kompis som är läkare och fick massa nummer så idag har jag ringt runt och äntligen fått en tid hos en fotspecialist som även tar emot min försäkring. På tisdag blir det ett besök!

Annars har det vart en bra jobbdag, jag och Parker har haft skit kul ihop idag faktiskt. Han och Kayla höll bara på att slå ihjäl varandra mot kvällens slut men de är ju en annan sak!
Kayla sa ikväll att hon visste vad jag gjort med min fot ( jag vet nämligen inte hur jag fick ont ) jag hade visst gått utan skor och en krabba kröp upp från stranden och in i huset och bet mig i foten, därav min onda fot. Jaha, så du blev inte biten då Kayla? Nej, du vet, jag gjorde något annat med Parker..så jag var inte nära krabban.
Kan lova att hón var helt seriös och helt övertygad om att det var det som hänt. Haha! Fantasi har hon gott om=)

Imorgon ska jag och Nathalie hitta på något spännande, vad vet vi inte!!
Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0