Rekord!

Wohooo,good job!! Läsarrekord igår och det rejält:) Var kom alla ifrån? Eller läste ni 2 gånger om? haha! Riktigt kul att ni fortsätter läsa iaf, tack alla!!!
Haha, tack för alla kommentarer i föregående inlägg också, ni är så söta allihopa! Skrattade så jag låg vikt av pappas kommentar:) God bless u too dad, haha! Efter en vecka med engelskpratande päron kan man inte annat än och skratta. Inte lätt alla gånger!!

Angående mina planer att stanna 6 månader till eller inte. Det är inget som är bestämt alls, just nu har jag ingen aning om vad jag vill, men förhoppningsvis vet jag vad jag vill i slutet av året. Min värdmamma sa senast idag att jag inte behöver bestämma något alls förrän i augusti. Det känns skönt! Som jag känner nu kanske jag kan tänka mig att stanna 6 månader till men om 3 månader kanske jag är 100% redo att åka hem, vet inte alls hur det kommer att bli. Det jag vet är att jag kommer ta det här beslutet helt och hållet grundat på mina egna tankar och känslor. Jag är väldigt bra på att ta beslut utifrån andra och vad andra tycker, och jag känner redan nu att 80% av mitt beslut grundas på min värdfamilj och min familj där hemma, vilket är fel! De drar åt 2 helt olika håll och jag står i mitten, men det sista mamma och pappa sa var att jag MÅSTE ta beslutet för mig själv ingen annan. Inte vad min värdfamilj vill eller vad de vill. Det stämmer väldigt bra, men det är inte lätt att ta beslut utifrån sig själv alltid!! Bara inse att hur jag än gör kommer inte alla bli helt nöjda!
Just nu ska jag njuta av mitt sista halvår som förmodligen kommer flyga iväg och när det är dags att ta beslutet då tar jag det då!
En liten parantes, hehe!

Jag är så förvånad över hur bra det har gått nu efter familjen åkt. Det är självklart väldigt tomt och jag hade mer än gärna haft dem kvar, men jag trodde jag skulle bli deprimerad när de åkt men nu är det som vanligt igen av ngn anledning! Nästan iaf.. Sån lättnad! Var iaf helt underbart att få energi från familjen såhär halvtid i staterna. Tack igen<3

Idag åkte jag med Kayla till Art Zone och gjorde art and crafts, målade, lekte och blev allmänt skitiga. Efter det bar det iväg till Farmers Market där vi mötte upp Kristy. Jag fick lite rast, så jag åkte hem och hade en riktigt skön dag. I vanliga fall stressar jag alltid till gymmet eller något annat ärrende, men jag gjorde något med min fot i mitten av förra veckan, så har haltat runt i 1 vecka nu så kände inte att det var mkt nytta att åka till gymmet. Därför bestämde jag mig för att bara ta en riktigt skön dag, gjorde massa gott snacks, satte på american idol, kollade datorn m.m. Efter det stängde jag ögonen och somnade direkt och hallelujah för powernaps. När klockan ringde var hela kroppen helt bedövad jag var helt säker på att jag somnat i soffan och det var mitt i natten för jag var helt utslagen. Bästa napen ever! Hade jag inte ställt klockan hade jag utan tvekan sovit hela natten lång! Tror jag vart så nervös inför förra veckan, sen har det vart helt sjukt busy den senaste månaden och nu bara släppte allt och P:s energi försvann!
5.30pm ikväll började jag jobba igen, lagade mat, la barnen, städade m.m. Nu sover de små liven och jag kollar på American Idol:)
Det var pretty much my day!

Lite bilder från påsken som jag aldrig hann lägga upp:

Gjorde cupcakes med barnen. Bakery nästa kanske?:)


Mona är sjukt nöjd efter ett besök i Juicy Couture butiken!


Yihaaa. Äntligen fick jag min älskade juicy dress!!


1 veckolön var det värt, haha!


Så mysigt på kvällen, barnen och papporna övar baseball på golfbanan och tjejerna äter appetizers och kollar på:)


Äggfärgning!


Grandma gav mig ett supergulligt påskarrangemang och inne i ett av äggen låg ett par jättefina öronhängen. Hon är bara för söt! Det är min värdmammas systers mans mamma, så hon tillhör egentligen inte ens min värdfamiljs släkt på riktigt, fast hon är som en mamma för alla:)
Fick ett kort och present av min värdfamilj och jag började lipa när jag läste kortet vid påskmiddagen. Allt som stod i det kortet var komplimanger så det räcker och blir över för hela min livstid!



Denna låg i påsen!!



Blev en liten blandad uppdatering idag!! Hoppas ni mår bra där hemma, tänker på er och saknar er <3

Kommentarer
Postat av: Mona

Oo yayy our JUICY-pics:) you have to send mee:) did you get all of mine? i LOVE everything you bought btw<33 see you tomorrow hun!

2010-04-14 @ 07:49:24
URL: http://monascalifornia.blogspot.com
Postat av: Getingen

I´m back!! Tack för en helt underbar vecka sis!! Du är bäst, LOVE U!! Pussar och kramar!

2010-04-14 @ 22:45:41
Postat av: alex

gumman, det känns bara som du växer så vansinnnigt mycket som person å i dig själv, det är ju därför du inte blir deprimerad! du är såå stark. jag beundrar verkligen dig så mycket!

2010-04-16 @ 00:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0