Palm Springs.

Here we go again, om jag ska uppdatera när jag har tid nästa gång får ni vänta på ett inlägg i minst 15 månader till. Seriöst detta är ju som ett heltidsjobb. Måste planeras in i vardagen men det slutar alltid med att jag tvingar mig själv till att blogga, inte för att jag tycker det är tråkigt utan bara för att det aldrig finns tid, så det är när jag väl tvingat mig själv inläggen kommer:)

Igår var en väldigt konstig dag, både en av de värsta, men även en ganska bra dag. Vaknade med lite halvångest av flera anledningar, började jobba kl 8 och där fortsatte min dåliga dag. Även där av olika anledningar, när jag var mitt i allt och bara hade en riktigt dålig dag och kände att nu väntar ja inte 1 dag till på att min familj kommer, då välter jag självklart ner ett vinglas. Som grädden på moset! Antar att man har sina down dagar och jag hade min igår. Packade bilen gjorde oss redo och jag, barnen och min värdmamma åkte mot Palm Springs. Stannade på ett gigantiskt outlet på vägen dit. Det är ca 150 affärer allt från Nike till Gucci, de har ALLA affärer och allt är billigare:) Blev helt speedad bara jag gick runt och tittade. Ska nog få åka dit på lördag och shoppa en sväng:)
Palm Springs är faktiskt precis så jag förväntat mig. Helt underbart fint och lite lyx på det! Fick ange lösenord för att ens komma in på området. Så är det i Habo också, haha!
Alla hus här ligger på en stor golvbana, palmer överallt, grönt, blommor..Helt otroligt! Mitt i allt detta ligger ett stort berg i bakgrunden, ser helt overkligt ut!
När vi väl kom hit till huset tog jag barnen i poolen och jacuzzin en sväng:) Sen blev det dinnertime och bedtime! Det var bara vi 4 här igår, så jag fick sova i poooolhuuuuseeeet!!! Alltid vart min dröm och nu gick den i uppfyllelse:) Yihhaa! Njöt av varje sekund där inne. De kallar det för något annat än poolhouse, men när jag sa att i OC säger man faktiskt så där Ryan bor,så nu bor jag i the poolhouse sa ja, då började Kristy as garva, haha! Så nu säger ja pool house hela tiden för att retas:)

Idag var jag och kidsen ute på en bikeride runt omkring, spelade lite spel, badade i poolen m.m. Det skulle regnat idag men inte en droppe. Sol och 25 grader:) Var ledig mitt på dagen så låg vid poolen och hade det mysigt i några timmar!! Helt ensam, en pool och jacuzzi helt för mig själv. Nice!
Tills en tant kom:
- Im sorry, i guess you like being here by yourself right? i promise ill be quite as a mouse.
- Haha, no problem at all!
2 sek efter hon sagt att hon ska vara tyst som en mus börjar hon snacka och 10 min senare visste jag att hon precis skiljt sig, har barn, hade vart på massage, massören var svenskt, hon bor i NY, hon hatar NY för det är kallt, hon har vart sjuk hela vintern, hon gick ner 10 pounds, hon pluggar till sjuksköterska...ja kan fortsätta i evigheter. Det var fasen ingen tyst mus!
Det slutade med att jag fick hennes hem och mobil nummer, för om jag kommer till NY ska hon visa mig NY och hon kan även fixa kontaker om ja vill jobba som au pair där.
Mm, okay Sarah Ill call you!! Haha, roligt folk de finns!


Ikväll kom den omtalade Grandma hit. Det är min värdmammas systers mans föräldrar, haha! Men går under namnet grandma och grandpa här. Jag älskar dem seriöst av hela mitt hjärta och jag kommer sakna dem massor när ja åker härifrån! De är mina förebilder. När ja blir gammal ska jag bli som dem! Hoppas ja kan åka runt och glassa som dem också, haha!
Men de känns tryggt jag har redan börjat pensionspara..Nu kanske jag har sparat till 1 sightseeing tur på Bahamas typ, haha!
Ja de är underbara! Åt middag med Kristy och grandma ikväll och kom in på massa hemska upplevelser och kom
fram till hur viktigt det är att säga hur man verkligen känner till personer man tycker om! Man vet aldrig hur morgondagen ser ut vilket är skrämmande.
Det är något jag märkt här att vi svenskar är så dåiliga på att verkligen säga vad vi känner och uppmuntra varandra. Här är det helt annat, ja tycker de säger det så mycket mer här, bara några små ord kan göra så mycket. Så Sverige, skärpning!!

Ikväll sover jag i the master bedroom vilket gör skäl för sitt namn..Woho, vad stort! Bara i duschen får det plats 20 personer. Då kan ni tänka er resten. Sängen är himmelsk, med 1 pelare i varje hörn som en riktig kunga säng:)
I morgon flyttar ja dock till en uppblåsbar madrass i tvättstugan, haha! Inte fel det heller!!

Imorgon ska jag gå upp med barnen vilket innebär att de säkert vaknar snart så dags att få lite sömn. Imorgon kommer även 4 barn till så då är det slut på sömnen! Antar att det är långfredag hemma nu:) Har inte ens tänkt på att det är påsk. I helgen blir det påskmiddagar och äggmålning så då blir det väl lite feeling, fast här firar de bara söndagen. Go Sverige som firar 4 dagar:) Mer ledighet åt folket, haha!
En dag närmare tills ja får träffa familjen! Crazy, vill träffa dem nu!!!

Blir bara några pics idag!



Utsik från altanen


Del av golfbanan.




Opps, fel håll! Det är iaf blommor överallt, helt fantastiskt hur perfekt allt är här.


Pool house:) Seth kom in med frulle på sängen i morse! Ryan sover i Chino i veckan;)


Nej, Pernilla!! Nu är det dags för sömn!
Hoppas ni inte blev alltför lurade igår:)


Kommentarer
Postat av: Getingen

Wohooo the Pool house ÄGER!! Så coolt :)

Puss och kram!

2010-04-02 @ 12:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0