Happy Easter!

Happy easter & glas påsk till alla fina människor ute i världen!! Hoppas ni äter riktigt mycket gott godis och blir riktiga feta och goa nu. Det är det påsken är till för, om ni inte visste så var det jesus mål med hela denna högtiden! Han tänkte tom på mig som inte äter godis, det var där uppkomsten av nötter kom till. Tänkte att det kunde vara trevligt med lite fakta såhär på påskafton!

Jag har det hur bra som helst här nu även om onsdagen inte var den bästa men nu är det kanoners. Alla deras kusiner har kommit hit nu, vilket jag älskar för jag älskar dem:) Vad hade jag gjort utan denna släkt! Vet inte vad jag ska börja, men de är så snälla att jag nästan skäms. Alla de komplimanger de öser en med är skrämmande, men när jag åker härifrån ska jag försöka ta med komplimangerna i en liten ryggsäck och kanske ta åt mig dem någon gång i livet:)
Igår när vi satt vid matbordet frågade någon hur länga jag var här nu och jag svarar:
- Snart 6 månader och min värdmamma skriker till.
- Neeeej, Pernilla inte 6 månader. Tyst, jag klarar inte av det. Nu går det utför, du måste hjälpa mig hitta någon efter dig..
- Ja, nu har vi bara 1,5 år kvar på oss att hitta en ny säger min värdpappa då, haha!
Alla börjar jubla och hejar i kör:
Stanna stanna, förläng, förläng! Igår försökte de locka mig med resor de ska göra i november, och eftersom mitt år slutar i oktober måste ja stanna, haha!
Min värdmamma planerar redan när jag ska åka hem till sverige och sen komma tillbaka. Jag sa att jag kan inte lova något men förmodligen inte 1 år till men 6 månader kan jag tänka mig..
- Yeeeeey, lets do it. 6 months skriker min värdmamma och gör high five med mig, haha!
Ehh, fast ja lovar inget!


Usch, jag ska inte bestämma mig än, men jag har redan ångest för dagen jag ska bestämma mig. Jag saknar alla hemma som aldrig förr men hur ska jag kunna lämna alla här? Men jag antar att det är livets gång. Folk kommer och går!

Nu till roligare nyheter!!!
Min familj är i STATERNA:) Yihhhaaa!!! De är i NY nu och på måndag förmiddag får jag träffa dem. Helt otroligt och helt ofattbart. Tänk att jag ska få sitta ner och äta middag med min riktiga familj:)
Syrran jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde va med Fam B nästa vecka. Vi kommer sakna dig som aldrig förr. Fam blir aldrig hel utan dig det vet du, men du stannar hemma föra något mycket viktigare just nu. Lilla Joline! Vi kommer tänka på dig hela tiden och snart ses vi i Sverige!

Igår kom jag inte ens ihåg vad vi gjorde, haha! Jag jobbade mest hela dagen och var ute på en promenad på 1,5 tim. På kvällen visade det sig att min kompis Mona från manhattan beach bodde rakt över golfbanan så vi kan se varandras hus här:) Hur coolt är inte det! Så hon kom över när jag slutat jobba och det blev skvallet och lite vin:) Kristys systers man bjöd även på lite shotar som tyvärr inte föll oss i smaken, men tanken som räknas. haha!

Imorse åkte jag och Mona till en meeega outlet här:) Vi hängde på låset 9.00am och shoppade loss bland affärerna. Äntligen har jag köpt min egna Juicy Couture mysdress!! En rosa med lite tryck på, sjukt nöjd! För 148 dollar, alltså billigare än i vanliga fall! Blev även lite annat stuff:)
Efter det åkte jag och Mona och stekte lite vid poolen en stund innan jag började jobba igen! Thanks Mona for an awesomeeeeee day!!
Jobbet innebar att ligga i poolen i 1,5 tim, måla/färga ägg, laga mat..det är precis som min värdmamma sa igår när hon frågade om jag gillade Palm Springs and she goes:
- I love it here, the only thing you do is to have fun:) Det är så sant! Man bara går runt och har det mysigt! Ikväll gjorde Kristys systers man Margaritas till oss alla, papporna och barnen spelade baseball på golfbanan, tjejerna åt crackers och tittade på:) Bara mysigt helt enkelt!!

Imorgon är det påskdagen och det är egentligen den enda dagen de firar här. Så först ska vi till kyrkan, sen ska barnen på ägg jakt:) Senare på dagen/kvällen blir det middag m.m. Eftersom min familj kommer på måndag ska jag åka hem med Mona imorgon, men det kommer va sån sjuk trafik så vi vet inte när vi ska åka än..vi vill inte sitta fast i trafiken i 4 tim, men vi vill heller inte åka sent imorgon kväll. Hmm, får se hur det blir! Hem ska vi iaf!
Väl hemma ska det minsann fixas och donas inför familjens ankomst! Waaa. im so excited!
Blir inga pics ikväll, men en annan dag! Borde verkligen sova förlängesen, kommer va död imorgon!
Sover i tvättstugan nu, haha och tro det eller ej jag har inte sovit så gott på läänge! Kanske för att jag var utmattad igår, haha! Hoppas på en bra nattsömn inatt. I med öronpropparna bara, sen blir det bra:)

Glad påsk <3


Kommentarer
Postat av: Lollo ♥

måste bara få säga att jag verkligen älskar att läsa din blogg. den är bäst! (trots din långa inlägg, men det står alltid något man vill läsa i varenda rad:D) sluta aldrig blogga ;)

2010-04-04 @ 10:27:04
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: malin - blivande au pair

och jag rösta för att förlänga, dels för att jag få läsa vidare om dina äventyr ;D men även att 1 och ett halvt år i usa är ingenting jämfört med de åren du har och kommer leva i sverige! :D



(speciellt om man bor på manhattan beach ;D)

2010-04-04 @ 10:43:59
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: alex

jag älskar digggg min älskade fräschaste snyggaste finaste vän. du är som en inställd balettlektion, underbar!!

2010-04-04 @ 20:40:26
Postat av: Nathalie

jag röstar definitift på ett halvår till, allt för att min älskade Pilly ska vara här under hela mitt år :D

2010-04-06 @ 19:21:10
URL: http://ntornborg.blogg.se/
Postat av: Loppan

waaa, ett halv år till. låt mig fundera på saken....

Japp på ett vilkor. om ja får komma o hälsa på??



Ohh ja vill me ha en sån overall !!!!!



2010-04-06 @ 20:06:23
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0