Foot & Ankle Institute.

Då var det dags för den dagliga uppdateringen igen, eller dagliga var väl att ta i, den kontinuerliga uppdateringen skulle jag nog mer säga!
Började som vanligt 7.30 imorse, tog Kayla till parken vid 9.45 tiden, lekte lite och snackade skit med de andra mammorna. Känner mig nästan som en i gänget, haha! Vet dock inte om man ska ta det som en komplimang när folk frågar om jag är mamma eller syster? Hmm, babysitter blir alltid svaret, men kanske ska börja säga att man är morsan och se hur det känns:)
När jag var i exercise parken med Kayla en gång, hängde en kille bredvid och gjorde push ups, när han plötsligt ler och säger:
- Wow, shes beautiful, is she yours?
- Ehm, no, her babysitter..
Sen stod han och spände musklerna och skrattade åt allt Kayla gjorde, haha! Kayla har verkligen samma effekt som hundtricket, jag lovar:)
Hade det vart en mexikanare som frågat hade svaret dock blivit annorlunda:
- Yes, hon är min, har 4 andra kids också, gift med min man sedan 7 år tillbaka!
Inget ont om mexikanare i allmänhet men man vill gärna avsluta konversationen så fort som möjligt. Vill inte riskera att vakna upp i bakluckan vid mexikanska gränsen...

Nej, nu fick jag dåligt samvete! De är bara inte min typ...haha!

Vart var vi?..Parken ja, 10.30 kom Kristy och tog över och jag åkte vidare till mitt läkarbesök. Började med att röntga foten och allt såg bra ut, ingen fraktur eller liknande. Den var däremot inlammerad och tror den var överbelastad också efter att som pappa sa gått med fel skor för länge och för långt. Jag älskar ju mina sandaler och vill inte gå runt i ECCO.
Jesus om någon borde väl ha inflammerade fötter, den var väl ändå han som satte sandalerna på catwalken, inte sant?
Well, han böjde och fixade och han sa att det svåraste är att det inte finns så mycket att göra. Jag ska gå så lite som möjligt, får inte dansa eller träna på minst 1 vecka och fick massa övningar som ja ska göra varje dag. Om 1 vecka ville han ha tillbaka mig och om de inte är bättre ska han skicka mig till Physical Therapy som jag inte har en susning om vad det är. Han tror dock inte att det täcker min försäkring och då kan han ju skriva frånvaro på mig det är en sak som är säker. Foten sitter ju fortfarande fast där den ska, jag tänker inte betala tusentals kronor för någon physical therapy.
Var iaf en grym läkare, men jag hoppas verkligen det blir bättre för annars kommer ja bli allvarligt beroende av FY pga tröstätande. Saknar gymmet som aldrig förr! NÄsta vecka ska jag gå dit och bara andas in svettlukten...haha, nej fy jag ska dit och göra sit ups:)
Det var faktan om foten!

Började jobba kl 2 igen, barnen var vilda som djur och Pernilla var väldigt nära att tappa tålamodet. Tog barnen till simlektionerna, efter det direkt till Parkers kompis hus och hämta upp honom för att köra dem till Karaten. Släppte av killarna, åkte hem med Kayla och gjorde dinner. Parker kommer hem, barnen äter dinner. Läggdags, och jag slutade 7.30.
Det var min dag det!!

Imorgon är jag ledig och har inga stora planer för dagen, ska sova ut åka till Salsa classen som jag inte får vara med på. Eller booty classen, haha! Har faktiskt riktigt mycket träningsvärk i ena skinkan, för ja gjorde alla övningar med enbart ena benet pga foten. Effektivt iaf:)
Känner jag mig rätt kommer jag vara med iaf, men kanske inte är värt det!
Får väl plugga lite körkort också:/

Min vän Alexandra berättade om humorprogrammet Solsidan som går i Sverige nu och hon sa att det var min humor till 100% så självklart var jag tvungen att kolla in det..Sökte på Youtube och kollade på det första klippet jag fick upp..
HAHA! Garvade som aldrig förr, fasen va kul!!! Hon hade rätt, så min humor!!
Check it out!

http://www.youtube.com/watch?v=nPkYfRA_4jY

Det får bli kvällens avslutning:)


Kommentarer
Postat av: Veronika-blivande au pair

Ville bara säga att din blogg är så underhållande! Can't wait tills att jag åker iväg! :)

2010-04-21 @ 10:09:55
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Postat av: alex

hahaha. du blir uppraggad. ulala! (låter som om jag blir förvånad.. men de blir jag INTE) hha.



solsidan iiiiis the shit!!! sitter å skrattar här åt ove sundberg. haha han e verkligen JOBBIG å SNÅÅÅL.



love

2010-04-21 @ 15:45:18
Postat av: Getingen

Eeeyyy vad är det för fel på ECCO??? hahaha så himla kul vi hade åt det :) jag tycker du ska vila foten nu och lyssna på läkaren :) Stå över dansen och bli bra i foten. Annars kanske det dröjer ännu längre innan foten blir hel igen. Sköt om dig! Love u! Puss puss

2010-04-21 @ 22:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0