Best week ever!

Var ska jag börja? Seriöst detta har vart den mest händelserika veckan på vääääldigt länge, och även den bästa på evigheter!! Det bara snurrar i huvudet av allt som hänt, men jag ska göra ett tappert försök att uppdatera om veckan som gått. Helst skulle jag vilja berätta om precis varje minut, för varje minut är värd att berätta men det blir lite svårt så ska göra mitt bästa:)
Jag tänker inte be om ursäkt för dåligt bloggande för när man är på semester är det inte tillåtet att prioritera datorn.

Jag börjar där jag slutade vilket var VEGAS. ALLA måste uppleva Vegas, jag vill tillbaka nu på en gång. Jag älskar stället!! I torsdags blev vi upphämtade av en limo, vilket var riktigt nice! Jag och syrran njöt av varje sekund, bara skumpan som fattades;) Sen blev det helikoptertur över hela Las Vegas och Grand Canyon och det var bland det mäktigaste jag någonsin sett, så fruktansvärt coolt. Bilderna säger inte ett skit mot hur det verkligen såg ut! Piloten var grym och han spelade även grymma låtar i lurarna under de 90 min uppe i luften. När vi åkte över Grand Canyon körde han lite Indiana Jones, haha! Ja det var värt varende öre, så grymt!

Har tusentals bilder från veckan så helt omöjligt att välja, blir fler på FB, men här kommer lite blandade Vegas pics!

Sisi posar med limon.


Till höger med alla tornen är hotellet New New York Hotel & Casino där vi bodde. De är uppbyggd för att föreställa NY. Frihetsgudinnan står utanför t.ex :)






Helt omöjligt att välja bland dessa helikopter bilder.



Utanför Bellagio!


Vulkanutbrott utanför hotellet Mirage:)


Ska föreställa Venedig, blev verkligen min favorit, hur mysigt som helst! Inuti ser är taket målat som himmel och man kan nästan inte se om man är ute eller inne.


Älskar fontänen!! Speciellt på kvällen.


Efter helikopterturen blev det raka spåret till Staples Center för en NHL match. Ställde in GPSn men när jag ser en skylt med Long Beach blev jag lite fundersam. Är vi söder om L.A? Vi började norrut. Jag visste att vi var helt fel, men kanske tog gpsn en annan väg, men nej, man ska aldrig lite på elektronik. Vi var så in i helskotta fel. Vi var i COMPTON!!! Det farligaste stället jag hört om här och där är det verkligen, håll ryggen fri och ducka mellan kulorna typ. Haha, seriöst det är inte alla leka med de områdena. Som tur var märkte jag precis när vi åkt ut därifrån att det var där vi var. Härligt att man tar med familjen till Compton, haha! Vi som redan hade riktigt tight tidsschema, men jag ringde min värdpappa som guidade oss rätt. 19.33 var vi på Staples Center, mycket bra jobbat av familjen K!
NHL match mellan L.A Kings och Phoenix. Riktigt kuuul!!! Blev 2-2 sen förlängning och straffar där Phoenix tyvärr tog hem det. Det var iaf härligt stämning och riktigt kul att se:)



På fredagen solade vi lite på förmiddagen sen tog jag med den till Venice Beach som man bara måste se när man är här. Vet inte vad man ska säga om stället, bara allmänt konstigt! Sen bara det vidare till Santa Monica för shopping:) Riktigt nice för oss tjejer, men stackars pappa höll väl på att svimma när vi vart inne på Forever över 1 tim. Han börjar bli härdad efter alla dessa år med 4 shopping galna brudar i familjen:) Pappa du har ju dock den viktigaste rollen;) Tackar vi för!!
Även det blev en väldigt mysig dag, som avslutades med Mulholland Drive som är utsikten över hela Los Angeles:)

La familia @ the grove! Saknade dig sisi <3


Har massa Hollywood bilder jag skulle vilja visa, men oj då får jag sitta här hela natten lång. Nu går vi vidare till nästa dag:) Lördag blev det roadtrip till SAN DIEGO:) Åkte först och besökte lite olika stränder, jag och syrran checkade in lite surfare m.m. inte alls fel:) Strosade runt och hade middag i Old Town på en mexikansk resaurang, såg exakt ut som Mexico. Man skulle lika väl kunna vara där! Väldigt häftigt:) Efter det drog vi vidare till ett köpcentrum som enligt vår turistbok skulle vara USA:s största:) Vet dock inte om det stämmer längre, kanske behöver uppdatera den upplagan, men shopping blev det och det är väl det som räknas, right?:)
När jag stod och betalade på Forver ser jag något känt ansikte och inser att det är Carolina Kluft, haha! säger till min syster och mamma, sen studerar vi henne en stund. Hade jag vart nära hade jag tusan sagt ngt. Det skulle man gjort:) Man är ju trots allt svenskar!!
Efter en hel dag i San Diego blev det hemfärd mot Manhattan Beach.

Lite av shoppingen som blev av i början av veckan:) En bikini som det verkligen stod Pernilla på, vet inte om det är en av mina undanflykter att säga att det var så min stil att jag bara måste ha den, men det gick bara inte säga nej till!


Opps fel håll, men se. Det är en rosett i mitten och 2 på byxorna..hur kan den inte vara gjord för mig?:)


I söndags blev det frukost på Marthas som är riktigt amerikanskt. Sen bar det vidare till Target för ännu lite shopping, sen vidare till Palos Verdes där vi tittade lite på utsikten som faktiskt är riktigt fin! Där blev det också några av resans kort, jag och syrran skrattade seriöst så vi låg dubbelvikta. Checka in dessa kort. Hej detta är mina föräldrar, HAHA!



Nej nu när jag ska lägga upp ser jag att syrran har de roliga bilderna:( Typiskt, men de får komma i veckan, för de måste ses! Skrattar ihjäl mig, men det ovanför är inte heller att leka med, haha! Bra jobbat päronen!!
Efter lite hopptävlingar blev det köpcentrum för brudarna och en cykeltur för pappa:) På kvällen åkte vi till Redondo Beach och åt på Cheesecake Factory, Mums! alltid lika mysigt och gott, däremot mår jag alltid lika illa varje gång jag ätit Cheesecake. Denna gången tog jag en jätteliten bit, men ändå vänder det sig i magen. Kan ha något att göra mig att varje bit är minst 1200 kalorier, haha! Tro mig jag är inte dålig på att äta onyttigheter, men detta är bara för mycket! Eller att jag redan ätit en stor Frozen Yoghurt några timmar innan.
På tal om det, mmm, 3 Frozen Yoghurt på 1 vecka nu, kakor varje dag och bara mumsigheter! De gillar vi:) I veckan börjar allvaret igen..då blir de bara 2 frozen/vecka, haha!

Efter middagen åkte jag och syrran hem till mig och hade en sista myskväll som spenderades framför filmen The Hangover:D HAHA, alltid lika kul! Syrran hade aldrig sett den så det var riktigt kul. Mycket roligare nu när man vart i Vegas och känner igen alla ställen också:)

I morse jobbade jag lite, sen träffade vi mamma och pappa och gick ner på stranden och strosade en stund, sen blev det fika i stekande sol i Metlox inne i Manhattan Beach.
Sen var det dags för det man länge fasat för. Avsked! Goodbye sucks!! Jag har sagt det förr och det tåls att nämnas igen! Kände att jag hade gråten i halsen hela morgonen, men sen när pappa började krama mig på flyplatsen brast det. Då kom tårarna och då började mamma och sen syrran, sen var gråtkalaset igång. Då säger pappa:
- Det är väl inte så konstigt att du gråter, de skulle alla normala människor göra i detta läget.
Jag, mamma och syrran kollar på varandra och sedan på pappa.
- Ja normala ja, men det är ju inte du, haha! Pappa tappade nog sina tårkanaler någonstans under sin uppväxt. Fast pappa det verkade allt som du fick svälja idag när du kramade om mig, erkänn lite då?:)


Det kändes bara så länge till slutet av oktober helt plötsligt, nu har jag ingen målpunkt att rikta in mig på att de ska hälsa på t.ex. Nu vet jag faktiskt inte om ja kommer hem i oktober eller några dagar innan julafton, det beror helt på om jag ska förlänga eller inte, vilket jag inte vet! Men men, det blev lite tårar och det är bara tecken på hur mkt man tkr om varandra!
Grät lite på vägen till bilen och lite tårar i bilen påvägen hem, men idag har det gått förvånansvärt bra. Trodde jag skulle va helt deppig och bara vilja åka hem, men nu känns det ganska som vanligt igen även om det är tomt men bättre än jag trodde!!
Barnen och mina värdföräldrar har vart så himla gulliga hela tiden. Varje morgon Kayla har träffat mig här har hon sprungit och gett mig kramar och pussar och sagt att hon saknar mig den sötisen.
Imorse sa hon:
- Pernilla, i dont want you to leave..
fick förklara att jag inte ska någonstans, att jag kanske stannar till julen. Då förstod hon lite iaf:)
Min värdpappa säger:
- Kayla are you happy to have your friend back?
- Yes, because i missed you Pernilla.
Ahh, söta unge!!


Det får en iaf på gott humör när ens nära har åkt!!
Jag har haft en helt underbar vecka med familjen, vi har haft helt otroligt kul, varje dag, hela tiden! ( Jessica du vet hur mkt vi saknade dig och önskade att du var här, tänkte på dig hela tiden )
Nu går det tillbaka till verkligheten igen, vilket innebär jobb, träning, plugg till körkort och klasser på Santa Monica börjar nästa vecka!!
Som tur är åker jag till San Francisco om ca 4 veckor!! YIHAAAA!

Tack familjen för världens bästa semster!

Vem vill komma och joina mig här i L.A nu då?


Kommentarer
Postat av: Nathalie

jag vill joina dig och kommer att joina dig gumman :D så kul att vi köpt exakt likadana bikinars, från forver? eller hur :D? haha ser vi ut som tvillingar på beachen hädanefter ;) Men fatta inte.. vadå ska du kanske förlänga til jul? du får förklara på lördag1 love u babe

2010-04-13 @ 08:35:36
URL: http://ntornborg.blogg.se/
Postat av: Valle

Okej, dags att va egoistisk...



DU SKA INTE STANNA TILL JUL, DU SKA KOMMA HEM TILL DIN 20-ÅRSDAG OM JAG SÅ SKA HÄMTA HEM DIG!!!!



Puss

2010-04-13 @ 10:18:57
Postat av: Amira

Du ska bara veta att jag blev tar ogd nar jag laste det sista om nar du sa hejda till din familj!!!

Graten i halsen laste jag inlagget :)

2010-04-13 @ 12:09:14
Postat av: malin - blivande au pair

Hello! har en liten fråga (: läste igenom din blogg för ett tag sen, och har för mig du var med i nån greataupir eller nånting som inte var med CC eller SI, eller har jag helt fel? (hitta inte det nu nämligen) men ha för mig det var du :P



var det där igenom du hittade din familj? :O

2010-04-13 @ 17:05:08
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Loppan

Har väntat på denna uppdaten nu ett tag känner jag.

Jisses, de låter som ni har haft det riktigt riktigt bra asså !!!!!!

Förstår att du började lipa, de gjorde jag när ja lämnade loise också. Och dina päron är kungar diggar "hoppbilden" hahahah. Och jag tror nog också på att Thomas tappade sina tårkanaler.



Pernilla jag kommer , ja vill komma. men de beror på hur länge du stannar. Time will tell!



<3<3



2010-04-13 @ 17:40:42
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Rese gänget

Hei reseleader

Vi tackar för en fantastisk vecka där du har visat hela Kalifornien (nästan hela). Vi har fått uppleva mycket mer än vad en vanlig turist får se. Mer ingående detaljer, funny places. När det gäller tårar och tårkaneler tror jag det var regn från ovan. När man varit en vecka i staterna är det svårt att bara hålla sig till Svenska.



God Bless you Pernilla

2010-04-13 @ 20:58:35
Postat av: alex saknar sin pill

alltså, helt underbart!!! underbara bilder!!!! den på din mamma å pappa när dom hoppar, störtskön. vilken himla baaaaaaaaaaaaaaaaabe jag har till bästis, det är ju heeeeeelt sjukt. du är så vacker pernilla!



kan vi skypa snart? jag tänker nämligen hälsa på dig i september ;) OK????



saknar dig!

2010-04-13 @ 23:06:43
Postat av: alex

jag älskar dig oxå

2010-04-13 @ 23:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0