Sista helgen!

God morgon Sverige!!
Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev, men sista veckan i Sverige är verkligen fullbokad, och jag har absolut inte prioriterat bloggen högt, det förstår ni nog:)
Mycket har hänt i veckan, träffat vänner, blvit avtackad på jobbet, packat, fått mitt internationella körkort, varit på dagstrip med Alexandra, slagit in ALLA paket till värdfamiljen, inhandlat massa nödvändigt, heldag med mamma.....listan kan fortsätta länge!
Det här med packningen...Jag är riktigt stolt över mig själv. Igår vågade jag väga väskan med allt utom necessären i, och hör och häpna den vägde 22.00 KG!! Yiihhhaaa! Gissade på 30 typ..haha! Nu har jag dock fått mer presenter och lagt i lite mer, så blir det övervikt så blir det. Då tar vi det då:) Jag kanske kan fjäska lite så de har lite överseende, haha!
Handbagaget däremot..ska vi inte ens tala om. 8 KG?? Det går ju inte, när man ska få med sig alla NY saker! Den vägde 9 igår och då var inte ens allt i, men visst brukar de inte väga den??

Jaja, detta blir nog bra!! Idag ska jag ta avsked av några vänner, växla pengar och ha släktavsked, så denna dagen blir det nog ett slut på idag också. Hjälp, då är det 2 dagar kvar i Sverige på 1 år, 365 dagar, 12 månader, 52 veckor...Ah, va gör man??
Hade jag inte haft den värdfamiljen jag har hade jag varit skiit nervös nu. De är helt underbara, jag blir hur lugn som helst av deras mail man kan inte känna sig mer välkommen!!

Jag börjar nog bli nervös, trodde det skulle vara värre, men jag fattar nog inte än..Den enda symptomen är att jag har huvudvärk och sover dåligt..resfeber?

Nu blir det frukost ( min bästa svenska frukost kommer jag sakna MASSOR )


Kommentarer
Postat av: Emmie

Lycka till! :))

2009-10-16 @ 11:23:18
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag tror inte du behöver oroa dig för handbagaget. Mitt handbagage vägde för mycket men det kollade dom inte ens.

2009-10-16 @ 15:11:51
URL: http://juliasresa.blogg.se/
Postat av: Emmi

Lycka till nu Pernilla!!!

Du måste uppdataera så mycket du kan! SPeciellt om dagarna i NY!!!

Ha en underbar helg och ta vara på tiden!!!

2009-10-16 @ 18:37:27
URL: http://kattmedfnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0