happy moment.

God kväll:)
Det är heeelt otroligt hur fina männsikor det finns där ute, ni som inte ens känner mig, knappt vet vem jag är stöttar mig verkligen!! Jag vet att jag hela tiden säger att jag ska svara på kommentarer när jag hinner, jag håller fast vid det..så fort jag får in en vardag här så svarar jag, än har jag så lite tid!

Idag tänkte jag skriva ett happy inlägg, för jaaa, vad bra jag mår just nu i denna stund. Kan väl börja med en liten resumé av dagen för omväxlingskull:) Fick sovmorgon i morse till kl 11.00..Sjukt skönt, även om jag alltid vaknar med ångest kl 6.00, dålig vana! Gick in på msn och fick prata lite med syrran, riktigt kul även om jag började lipa..haha! Alltså morgon och kväll är verkligen som natt och dag, på morgonen känns det oftast skit, men sen på kvällen..då är allt så bra så:)
Gick upp åt, keso, valnötter, bagel och grapefruktjuice och kollade på surfare samtidigt ( deras skafferi är som mina garderober hemma x 2 ) Som tur är gillar de mycket nyttig mat också, så jag lovar jag kommer inte rulla hem:)
Städade barnens rum, diskade, sen åkte jag, barnen och värdmamman till en playdate eller halloween party var det väl med 20 andra barn..puh, CRAZY..sen åkte vi hem och jag försökte lägga tjejen, efter att hon gått upp från sängen 5 gånger, sprungit in till föräldrarnas säng, visat magen för städerskan, stannade hon äntligen i sin säng och somnade..Yes, i did it!! ( Kanske kan förlåta henne, för när hon kom in i sitt rum sa hon: 
- Did you make my bed? 
- Yes, i did, svarar jag. 
- Ohh, that is so sweet of you. 
haha, hon har sina stunder:)

 Idag har varit en hyfsat bra dag med den ungen..sen lekte jag och killen med bilar i 1,5 tim..sen slutade jag:D Har inte haft ngn fritid här än, så idag tog jag mig ut på en runda, gick längs stranden ut på på Manhattan Beach Pier. Det var exakt vad jag behövde..helt otroligt! När jag gick där med sanden mellan tårna ( haha) så spolas det upp en kokosnöt från havet..Okej, i Sverige ska man vara glad om man hittar en kotte typ..då gick det upp för mig hur otroligt det är här..satte mig på stranden och kollade på solnedgången, medans surfarna gled in i sina tunnlar, plus grym musik i lurarna. NICE!
Måste verkligen ta kort här snart, så jag kan visa er hur fantastiskt det är!

Min värdmamma är så söt, hon ger beröm heeela tiden, även om det känns som jag inte gör ett skit, kan verkligen inte ta åt mig av det där..sen kom jag ner innan i min träningsoutfit och skulle säga hej då..Så kommer hon springande..
-Ahh, Pernilla, You are soo cute..och gav mig en stor kram..haha! Kände mig väldigt söt i mina träningskläder!

Nu sitter jag i mitt mysiga rum och tittar på Gossip Girl, ska ner och äta om 30 min, sen efter det ska vi ha möte med min kontakperson som ska komma hit och se så allt är bra. 

Min värdmamma gör allt för att jag ska hitta vänner..just nu har jag inte jätte behov av det för jag håller på att få koll på allt, men klart jag vill ha så det är snällt! Ska nog träffa en från österrike i helgen, och en annan svensk. Nästa vecka hoppas jag på att få träffa Svenska malin som bor i Hollywood. 

Det var väl kul att läsa ett sånt här inlägg? 
Att det alltid ska kännas så bra på kvällen..lustigt det där!

i morgon kan jag försöka lägga in bilder från Disneyland ( måste fråga familjen om jag får lägga upp bilder på barnen. Vågar inte, för jag vill inte ha ett nej..haha ) 
Disneyland var iaf gryyymt..så himla mysigt, sånt litet miniland, allt är så gulligt! Även om barnen gav mig en del skit så var det kul..Värdmamman fixade så jag kunde åka en stor berg och dalbana så jag också skulle få uppleva lite:)

en sak jag vet är att mina värdbarn är väääldgit snälla jämfört med andra barn, de är otroligt väluppfostrade, och att de testar mig är ju tyvärr normalt..även om jag inte vill inse det! 

Nu blir det mat!! 
 


Kommentarer
Postat av: brunnen

det är ju underbart brädan! blir så glad, äntligen kan jag börja slappna av lite och känna att du mår bättre och bättre för varje dag :)det här fixar du!!

vi hörs kanske ikväll då!



puss & kram

2009-10-30 @ 08:16:52
Postat av: Sandra

Jag vill se bilder :D :D :D

2009-10-30 @ 10:23:05
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/
Postat av: Bruno

jag håller med Brunnen :-) blev så glad när jag läste inlägget! Du har det helt underbart med sanden mellan tårna :-)!! P&K

2009-10-30 @ 10:54:27
Postat av: Janna

Underbart vännen=) love

2009-10-30 @ 11:06:35
Postat av: loppan

Pillan, öppnade ett sprkonto idag , tänkte spara mina pengar för ja hade tänkt att komma till dig . är det okej eller?



du är underbar !!!

<3



P.S Om de är många som besöker din blogg flera gånger så är det bara jag , är inne här typ 125 ggr om dagen D.S

2009-10-30 @ 13:15:33
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Amy

Tro mig, inom några dagar kommer barnen att förstå att du är den bästa au pairen de någonsin kommer att få!



Kämpa på!! :D

2009-10-30 @ 13:32:15
URL: http://kattmedfnatt.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är en trogen läsare, ses snart!

Kram Kram

2009-10-30 @ 16:36:37
URL: http://malinwennergren.blogg.se/
Postat av: Sara

åh, bilder bilder! :D

2009-10-30 @ 23:51:06
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Gummibandet

Hej tjejen!



Du verkar ha helt fantastiskt!! här är det mörkt o kallt..

Du kommer ha ett helt underbart år..skriver snart igen!



puss å kram Sofia

2009-11-02 @ 16:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0