Day 3 - NY School.

God natt Sverige får man väl säga:)

Här rullar dagarna på, men usch va trött man är, dagarna är fulla kan jag lova. Igår var det lektioner som vanligt och sen avsultades kvällen med international singalong:) Faktiskt riktigt kul, alla länderna skulle sjunga en barnvisa på sitt språk och göra rörelser till..Vi svenskar gjorde självklart små grodorna och små grisarna..och den enda svenska killen fick agera midsommarstång..haha! Det blev många skratt, vet dock inte om de skrattade mer eller åt oss, vad tror ni? :)

Igår fick några av oss presenter av våra värdfamiljer..Såå himla söta är dem ( det kommer bilder på allt nästa vecka, har min sladd i andra väskan som är inlåst ) Det var biljetter till NY-turen, Top of the rock turen, middag i NY, NY t-shirt, godis, keps, vattenflaska, de betalar en skiva med bilder från hela veckan, vykort m.m. TACK familjen:)
Idag har vi haft våra lektioner, vi redovisar en och en, eller i grupp, spelar teater om hur man t.e.x gör om 1 åriga lilla Stacey bränner sig på stekpannan..haha! Man lär sig " never shake a baby " , Nehe? m.m.
Nu har vi precis haft lunch, vilket bestod av nån krämig pasta, med panerad/friterad kyckling + ärtor, helt överkomligt faktiskt:)
Om 1 tim väntar samling i aulan och då får vi besök av en polis eller brandman tror jag som ska prata om säkerhet. De förklarar säkert att man aldrig ska göra en eld inomhus..haha!

I morgon väntar lektioner till kl 13 och sen NEW YORK CITY, äntligen!! De ska bli riktigt kul, men för övrigt så känner jag mig ganska klar med denna skolan, tur att den snart är klar.
På fredag morgon åker vi till flygplatsen och sen vidare till familjerna. 15.33 går mitt flyg, blir riktigt nervöst att träffa dem! Engelskan här går sämre än jag trodde:( De gillar jag inte!! Därför blir man extra nervös av att träffa familjen.

En liten rolig grej: Min rumskompis är från franskrike och är muslim, jättegullig tjej verkligen, men iförrgår när jag kom in på rummet står hon och hennes kompis helt tysta och stirrar ner i golvet..jag tänkte skämta till det och säga..Ey, va gör ni och garva! Tur att jag inte gjorde det, för då börjar de buga ner på golvet på ett lakan..De ber..haha! Kunde knappt hålla mig ni skulle sett...
I morse hörde jag ngt mumlande i rummet..Spöke? Nej, bara lite böner från min rumskompis..haha!

Nog om detta, hinner inte uppdatera så noga som ni märker, heller inga bilder tyvärr:( Men det blir bättre!!
saknar er där hemma så sjukt mycket!! Har redan efter 3 dagar insett hur BRA Sverige är, på alla sätt. Kunde inte ens komma på ngt dåligt när vi fick det i uppgift igår. 
Ta hand om er!  



rums karmat ber

Kommentarer
Postat av: loppan

Vajre gånge jag ser en uppdatering blir jag helt galen, jag vill läsa hur det går för dig, jag vill läsa allt som sker på andra sidan jorden. Du är det NYC väntar på dig. Du kommer ÄLSKA DET, jag lovar !

Herregud, loise garvade också åt att man adrig skulle shake a baby !!! haha de kommer nog fler dumma saker. amerikanarna är inte så clever.



3 dagar har redan gått bara 362 dagar kvar sen står du på svenskmark och undrar vad som hände med ett underbart år i usa.



haha hälsa till hon ser ber - god bless..



hahaha<3

2009-10-22 @ 01:22:18
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Haha, låter skoj. Det roliga är att de tär exakt samma schema som jag hade när jag var på skolan också! NYC är verkligen toppen, och top of the rock är värt pengarna, när kommer man annars att gå dit lixom?? Aja, hoppas ni får en toppenbra dag och att vädret är på er sida! Tror det skall bli fint men är inte säker.

2009-10-22 @ 04:41:46
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: EK

Glöm inte kepan sis! ha ha :-) ha det super nice på NY CITY TOUR!! :-) är väääääldigt avis ska jag säja, sitter själv i höstdimman och pluggar/tvättar...inte kul! Puss och Kram the big B!

2009-10-22 @ 08:04:46
Postat av: Cecilia

Lycka till i morgon när du träffar värdfamiljen för första gången! :D

2009-10-23 @ 05:11:18
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Janna

Ååååååå älsling, jag visste inte att di skrivit här under så lång tid...sitter på jobbet nu men lungt på telefon så sträckt läst allt. Har sån klump, hur ska jag klara mig utan dig!! men samtdigt är jag så lycklig för dig, fatta vilken upplevelse! Vill bara säga att jag tänker på dig, vekrligen hela tiden!!!



<3

2009-10-23 @ 14:16:32
Postat av: Anonym

Kul o höra att du har det bra =) Hoppas du får en bra dag i New York =)

Kram!

2009-10-23 @ 22:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0