Shopping in Newport beach!!

Yes, shop till u drop!! I morse visste jag fortfarande inte när jag började, så messade Kristy och eftersom barnen är lediga idag så skulle hon antingen ta dem till L.A Zoo, Fashion Island eller något annat var det nu var och jag skulle börja kl 3.00, men om jag ville fick jag givetvis följa med och då räknades några av de timmarna som jobbtimmar. Så yes, jag valde att följa med skulle ändå inte göra något nyttigt här hemma..kanske äta möjligtvis..haha!
Det blev tillslut shopping på Fashion Island vilket tydligen låg i Newport Beach, me like!! Det ligger bara 40 min bort och jag älskar verkligen newport..Allt är så rent, inte ett löv på gatan, perfekta palmer, snygga bilar, glassigt helt enketl:) Så ja var väldigt glad att vara där:) Jag fick 1,5 för mig själv och gå och shoppa och självklart blev det en påse från Forever 21 och en från en annan affär:) Det var både väldigt exklusiva butiker, men även riktigt bra ställen där man verkligen  kan shoppa loss!!
Sen byttes jag och Kristy av så hon fick göra sina ärenden. Barnen var väldigt duktiga idag faktiskt måste jag säga. Sen styrde vi kosan mot ett annat köpcentrum där bla H&M fanns.
Det var en ritkgit bra utflykt iaf:) Newport blir det lätt fler gånger!

Sen lämnade vi av Parker på hans karate, jag badade Kayla och dansade för henne i ca 20 min och lyckades få henne att skratta åt mig i 20 min, ett framsteg:)
efter det lagade jag middag till barnen, Parker kom hem och Kristy åkte....sen var det roliga slut!!
Ni kommer seriöst inte tro mig när jag berättar detta...Allt gick hyfsat bra, med mat, tandborstning m.m. Sen läser jag bok för Kayla och hon stannar i sängen, sen läser jag för Parker och då kommer Kristy in och tror att jag inte läst för Kayla än för hon leker tydligen i sitt rum, så hon börjar fixa och dona sen kommer givetvis Kayla upp. Jag förklarar för Kristy att jag redan lagt henne så kristy tar henne till sängen igen.
Parker har lagt sig och släckt lampan..Kristy försöker lägga Kayla 15 gånger men hon fortsätter att komma upp..
Sen tror vi hon lagt sig så vi går ner..
Ner för trapporna kommer denna förbannade envisa unge..Kristy säger att hon inte får någon godis efter maten i morgon..Kayla går upp i sitt rum , kommer ner 2 min senare..vi går upp med henne, hon kommer ner igen, vi går upp, hon kommer ner...jag stannar utanför hennes rum och tar henne till sängen varje gång hon går upp..jag hade redan slutat jobba så jag tog min dator och satte mig utanför i hallen, för jag tänkte att där kommer jag få sitta i natt..ut kommer kayla...och av ngn anledning vägrar hon prata..
Jag lägger henne och säger att om hon komme rupp en gång till dansar jag för henne i 20 min i morgon...hon kommer ut ogen..nästa gång säger jag att jag aldrig kommer dansa för henne mer..
hon kommer upp igen...alltså 40 gånger räcker inte...det kryper i hela kroppen på mig..
Då sa kristy att det var en av anledningarna till att de skaffade en au pair, för hon kan bli så himla arg tillslut när hon haft barnen hela dagen och Kayla gör så..vilket jag förstår!!
Kristy säger att hon tar hand om det för jag har redan jobbat 45 min längre...
Det sjuka är att jag forfarande hör ungen....det var 2 tim jag föröskte lägga henne...ahhhhhhh, hon är så jobbiga..Befria mig från denna tjej!!
Tack gode gud att jag inte ska ha barn de närmaste 10 åren...Im so done with kids right now.........och det har gått knappt 3 veckor..aaaaahh!

Klockan är 8.45 här nu och jag ska sova...vet inte själv om jag lever faktiskt!!
Jag behöver semster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alla ni som tror att au pair livet är glassigt, testa så ska ni få se att ni ändrar er.
Varför önskade jag små barn? Big mistake..haha!

God natt!!!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Alla barn ar ju olika. Mina vardbarn alskar att sova och dom ar 2,4 och 7.

2009-11-12 @ 06:29:31
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Postat av: brunnen

va??? vad menar du...done with kids, nu blir jag besviken!!! men plommis då ;) hi hi hi...



du kämpar på grymt bra sis, fortsätt med det!

puss och kram

2009-11-12 @ 08:06:39
Postat av: loppan

pERNILLA dåå. vi får ju ta i med hårdhandskarna.

i USA mutar dom för mycket, om du inte gör de får du inte de.. blabla. ta tag i ungen och bindfast henne i sängen, haha. nee ja skojjar.

Du gör ett bra jobb.



Får man beställa hem lite kläder frpn forever eller?

2009-11-12 @ 12:21:53
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Janna

haha va körde du för moves??:P ahaha tänk bara på hur jobbiga vi måste varit när vi var små:) kömpa på pill pill!!!

2009-11-12 @ 12:22:59
Postat av: Emma

haha, sluta säga så! Nej men klart det inte är glassigt det är ju ett jobb :) Jag är så nyfiken på vad det är för familjer som kontaktar mig (: Du måste åka till Laguna beach. UNDERBART

2009-11-13 @ 23:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0