Santa.

Dagens händelser..
Gick upp och gjorde i ordning mig kl 7 för jag tror att det är idag jag ska med kayla till dansen, men kom på när jag kom upp att det är i morgon.., men jag skulle ändå börja samma tid bara det att jag slutade 1 tim senare, så hade inte behövt stressa i mig frukost och grejer. Hursomhelst, började 2 tim senare, trött som aldrig förr, men vad gör man, tog dubbelvagnen och hämtade upp Parker i skolan, är alltid helt död efter jag vandrat uppför de mega backarna. Tog Parker till parken där kayla senare blev avsläppt.
Väl hemma lekte vi lite och kl 15.15 blev jag ledig i 1, 5 tim så jag gav mig ut på en liten springrunda och på tal om det,
NU VET JAG INTE RIKTIGT VARFÖR NÅGRA AV ER TROR ATT JAG SPRINGER MYCKET...haha! Igår var första riktiga gången..de andra gångerna har alltid skorna strulat eller så har jag bara promenerat..Så nej jag är inte duktig som springer mycket även om jag önskade det..:) Hoppas det ska bli mycket av det snart!!

Kl 4.30 gjorde jag middag till barnen och sen åkte vi downtown för att hälsa på tomten:) De var verkligen mysigt, idag var det ganska kallt här också, så det var supermysigt med alla dekorationer, lysen, det var gratis godis, kakor, mat överallt alla umgicks och hade det trevligt. Vi stod i kö 1 tim för átt barnen skulle få träffa tomten som satt med sina renar ute på piren..haha!
så kul att de tror stenhårt på tomten!! Parker frågade, pratar tomten svenska med dig när han hälsar på dig då?
Ja, det gör han, han kan alla språk sa jag. Mamma, visste du att tomten pratar alla språk säger han då. haha!

Lite senare, låter de mig ta bilen OCH barnen med mig hem för att lägga dem så de kunde fortsätta träffa sin vänner. Premiär med barnen i bilen..kul också att bilen var parkerad i ett parkeringshus där bilarna var crazy för att få platser. Är dock väldigt glad att jag klarade allt! Kayla somnade i bilen, så fick borsta tänderna på en medvetslös liten tjej typ..haha! 

Väl hemkommen och sovande barn städade jag bilen och gjorde tog mig lite mat, pratade lite mer grannen m.m.
Kristy är så söt, ig¨r var hon inte hemma men ändå gör hon mat bara för att jag ska få, och hon ber alltid om ursäkt för att jag inte får mat när hon lagar mat till mig varje dag..idag skämdes hon ihjäl för att jag fick pasta 2 dagar i rad..haha! Hon är väl för söt!
Igår städade jag bilen och diskade massa disk åt henne på kvällen och då fick jag ett mess som löd: 
Thank u for YOUR help, Angel Pernilla. 
Det uppskattar man verkligen:) Även om jag gör nästan allt på jobbtid så tackar hon så mycket att jag nästan skäms..haha!  

Imorgon blir bara jobb 7-12 sen är jag leeedig:) På kvällen blir det au pair meeting och då ska vi till Redondo Beach och åka skridskor..Nice med lite skridskor i värmen:)

Nu ska jag sova!!! När ska man bli pigg??
( Kan det bero på för många kakor varje dag? )

Kommentarer
Postat av: loppan

oHH DE ÄR SÅ KUL FÖR I USA TROR ALLA PÅ TOMTEN. barnen som loise hade, fick ju aldrig se tomten utan han var ju där på natten och a i saker i deras strumpor. så hade Loise råkat säga att hon hade träffat tomten och då fick hon direkt 1000 frågor om han

- är han snäll?

- hur ser man ut?

- är han gammal ?

Sen fick hon dra en historia om att det handlade om tidskillnaden. hahah ..



Pernilla du verkar ha det jätte bra och jag uppskattar verkligen att du skriver. Du är som en daglig morgonbok för mig !



<3

2009-11-19 @ 11:29:46
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: lina

Din blogg altså! Den är jäkligt underhållande!!! Jag säger det igen: keep up the good work! den ligger under favoriter!

2009-11-19 @ 14:08:05
Postat av: brunnen

jag vill också träffa tomten...och dig förstås! :)

puss och kram

2009-11-19 @ 14:51:18
Postat av: Laila

Hej

Vilken fantastisk blogg du har. Helt perfekt för alla att läsa. Min dotter åker iväg som au pair den 30 nov och jag hoppas verkligen att jag kan få ur henne lika mycket info.

Ha ett jättebra år som au pair

2009-11-19 @ 14:58:20
Postat av: janna

nu blir cu chockad att få yttligare en liten komentar av mig va:P satt coih tänkte efter, de är bara 6 veckor kvar till jul...Tiden går så fort..Är hemme aoch sjuk för gris sprutan idag, uchuch...Låter som du har det underbart just nu vännen. Känns härligt och läsa! Du är i mina tankar dygnet runt!

2009-11-19 @ 15:49:52
Postat av: Junita

du verkar ha det jättebra nu ju raring!! Känns jätteskönt för oss här hemma att veta att du har det bra :) .. saknar dig!!!

2009-11-19 @ 17:16:11
Postat av: Anonym

Pillan vad glad man blir när du har det bra där borta:)alltid lika kul att läsa din blogg varje dag, jag följer varje dag haha:D <3

2009-11-21 @ 12:09:29
Postat av: maria.

heeej! du jag visste inte att du var au pair! fy va kul! nar kom du dit och hur trivs du och allt? verkar som du trivs dock av det lilla jag last :)

puss&kram!

2009-11-21 @ 21:18:18
URL: http://mariajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0